TedBundy pisze:Flaki mi się przewracają, czytając kolejny temat o butach, gotowanym obiedzie, wykorzystaniu seksualnym przed obiadem czy dupie Maryni.
ja bym tak miała w dziale o polityce. I wiesz co, ja tam prawie nie zaglądam
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Sali nie jest z Opola.
Klosego miałem na myśli.Lepiej późno niż wcale odkryć peba. Proponuję również warezpower.plMarissa pisze:No ja zwykle z torrentów ściagałam
Mia pisze:księżycówka napisał/a:
Mati nam może napisze podczas naszych korków od września jak będzie sypał esejami
ale Mati nic nie wie, to jak ma pisać ;P
Mia pisze:Cytat:
To musi być stary wyjadacz tego forum. Taki jak księżycówka właśnie

Marissa pisze:ale jakoś mi się nie uśmiechało płacić za rapida...
Mati pisze:możemy we dwoje pisać
Dzindzer pisze:spadać od meczu, normalnie 300zł wygrałam z naszych zakładów

ale jaką. O gorset. Ona, on i ona. i nowa para na forum w tle. lepsze niż dyskusja o aborcji. i to (jeszcze) bez płoduNola pisze:całe forum żyje jedną kłótnią

Money od buków, bo od wczoraj wyniki wchodzą idealnie, jak powinny.zobaczysz dalej, szczegolnie pod koniec, az w oczy razi ciagniecie na sile serialu na sileTedBundy pisze:na razie obejrzałem dwa odcinki trzeciego i jest całkiem nieźle
takDzindzer pisze:Augusto napisał/a:
poki co da sie zarobic na tych mistrzostwach
a zarobiłeś już coś

Marissa pisze:TedBundy napisał/a:
Marissa napisał/a:
ale jakoś mi się nie uśmiechało płacić za rapida...
18 pln za miesiąc
Ja teraz zapłaciłam 25 za miesiąc
lollirot pisze:Wujo Macias pisze:Ja zeszlej nocy zastosowalem technike "na budzik".
Zabiłabym.
Mia pisze:grr, mnie też <browar> jak obudzi mnie telefon to jestem strasznie niemiła dla rozmówcy ;P
Gosia... pisze:Yas, niestety mam jak Ty, wywaliłam z 4 rzeczy tylko, resztę poukładałam. Ale nie kolorami jak zawsze, bo znalazłam inną metodę. <muszę nadmienić, że jestem pedantką w stylu ciuchy poukładane kolorami, odcieniami, wieszaki w 1 stronę, buty w pudełkach i takie tam>
unlucky_sink pisze:no co Ty! Teda nikt nie perzebije![]()
![]()
Mia pisze:a mam koleżankę z pracy, która ma taki sam talent do wynajdywania tanich butów co Yas![]()
Gosia... pisze:Krzynówek w dalszym ciągu nic ze swoją twarzą nie zrobił,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości