Bo .... jeden zrobi w ciagu dnia 50 rzeczy , inny powie , ze pada ! a zrobił 10 przegapiajac przy nich niebianski blask , co zas ten drugi zauwazył <browar>
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

Ale ten, niech nie zejdzie tym razem na jego zycie seksualne, co?Dzindzer pisze:TedBundy pisze:Z nieróbstwa różne rzeczy ludziom do głowy przychodzą
tak samo jak ze zgorzknienia, coś o tym wiesz, prawda
Ile wiesz o życiu Lolli że jej w mało elegancki sposób nieróbstwo wytykasz
A to ile i co robi to raczej jej osobista sprawa.
W pewnych sprawach jesteś już nieprzyzwoicie nudny

Gosia... pisze:Dalej nie będę komentować, bo nie ma po co.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Gosia... pisze:teraz ułożyłam część nadal kolorami, jak było, a część ułożyłam wzorami, a potem odcieniami,

A chcialem juz nic nie pisac.Mia pisze:Gosia... pisze:Dalej nie będę komentować, bo nie ma po co.
dobra decyzja. Szkoda, że wszyscy tak nie podchodzą do tego
W każdym razie, strony medalu, zawsze są dwie.
Wujo Macias pisze:Ale ten, niech nie zejdzie tym razem na jego zycie seksualne, co?
Wujo Macias pisze:Ja nie bardzo wiem gzie Ty widzisz 2ga strone medalu:
Wujo Macias pisze:Ale wszelkie durne przytyki, proby dogryzania i wbijania szpil (nieudolne, bo mimo wszystko poza zlosliwoscia i jadem nie masz nic do zaprezentowania pod wzgledem tej afery) oraz obrazliwe komenty pod adresem moim i mej Kobiety sprawily, ze puscily mi nerwy.

no co Ty! Teda nikt nie perzebije !!Marissa pisze:To się staje nudne jak wałkowanie wciąż i wciąż poglądów Teda.

W każdym razie to nam w porumieniu się na pewno nie pomoże, szczególnie jak adwokat ma z bezstronnością, drobny prolem
Z mojej strony, koniec igrzysk. A też mogłabym sobie brudy powyciągac, oj mogłabym i Macias nie chcialbyś tego, wierz mi 
o czym?Marissa pisze:Ale fajną stronkę przypadkiem znalazłam

Blazej30 pisze:nooo to pierwszy trójkąt na forum
wiesz dobrze, że ja Maciasa o adwokaturę nie prosiłam, o napisanym poście dowiedziałam się po fakcie. Wie o sprawie od niedawna i sam zdecydował takiego tu posta machnąć, nie prosiłam go o to.Mia pisze:To tylko i wyłącznie sprawa między Sali, a mną i wątpie, by po rozmowach ze mną na gg potrzebowała adwokata
Mia, nie porównuj nieprzyjechania na impreze z nieoddawaniem pieniędzy przez pół roku. Sama powiedziałaś, że kwota nie była wielka, więc tym bardziej, nie powinien to być dla Ciebie problem. Mogę zrozumieć brak czasu, sama czasem mam go mało, ale żeby przez pół roku nie znaleźć 30 min?? Tym bardziej, że kilka razy pisałaś, że pieniądze wysłane zostały.Mia pisze:Ty nie musisz. Są dwie strony i zainteresowana dokładnie wie, o co miałam pretensje i co było nie tak i, ze kilka razy chciałam odsyłać go z powrotem, i że każda z Nas ma swoje racje i żale do siebie i do poruzumienia sie dojść nie da.
odgrażasz się, a nadal nic z tym nie robiszMia pisze:A też mogłabym sobie brudy powyciągac, oj mogłabym i Macias nie chcialbyś tego, wierz mi
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
SaliMali pisze:Mia, nie porównuj nieprzyjechania na impreze z nieoddawaniem pieniędzy przez pół roku.
SaliMali pisze:Sama powiedziałaś, że kwota nie była wielka, więc tym bardziej, nie powinien to być dla Ciebie problem
SaliMali pisze:odgrażasz się, a nadal nic z tym nie robisz
SaliMali pisze:wiesz dobrze, że ja Maciasa o adwokaturę nie prosiłam, o napisanym poście dowiedziałam się po fakcie. Wie o sprawie od niedawna i sam zdecydował takiego tu posta machnąć, nie prosiłam go o to.
W pewnych sprawach jesteś już nieprzyzwoicie nudny

lepsze to od meczuTedBundy pisze:coraz bardziej zajebiście się tu robi
tylko kisielu brak
unlucky_sink pisze:przez czytanie forum znowu przegapiłam aukcję ;DD

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości