księżycówka pisze:"gościnna w kroku"
stare, z długą brodą

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:"gościnna w kroku"
Normalnym jest, że jak jestem na Śląsku to mnie Unlucky nocuje, w Krakowie sypiałam u Imperatora w łóżku, Cubasa i Olivia zostali przygarnięci przez Mię ostatnio. Elspeth była nawet odbierana z dworca przez moją M., która się nią zajęła. Nie wspominając już o tym, że Fish, Eng, Yas czy ja u Qzików też na noc zostawaliśmy. Charlie zawsze ma nocleg w Warszawie jak wpada. A Cubasa ile to już osób u siebie nocował? Nie doliczę się chyba. I długo by tak pisać i pisać. W takiej sytuacji jak Twoja, znaną nam przez topic po prostu się pisze i pyta.Marissa pisze:Nie sądziłam że ktoś na agnieszce chciałby mi pomóc![]()
No myśmy z Cubasą wczoraj padli przy tym tekście na "Juno".Elspeth pisze:pierwszy raz słyszę, buhahahaha!!
księżycówka pisze:Czy tylko mnie kurna rozbraja tekst "gościnna w kroku"?
Z Engiem chciałam jakieś 2 tygodnie temu, ale odrzucił połączenie ode mnie.Blazej30 pisze:z Engiem.
Mam identycznie. Wstałam jakieś 4 h temu, ale od 3 łażę w ręczniku, bo nawet ubrać mi się nie chceNola pisze:ak ja lubię leniwe niedziele ! kiedyś nie znosiłam tego dnia, a teraz jakoś polubiłam![]()
księżycówka pisze:Qzikami
Może tak łatwiej:Martinoo pisze:Siedze i nie potrafie tego przecztac
Wujo Macias pisze:"Ona chciala tylko autograf".
Podczas goracego flirtu na gg Marissa mi cos wspominala, ze Cie nie lubi...Olivia pisze:Marissa, to byłaś w Wawie i nawet nie dałaś mi znać, żeby się spotkać?
księżycówka pisze:Marissa napisał/a:
Nie sądziłam że ktoś na agnieszce chciałby mi pomóc
Normalnym jest, że jak jestem na Śląsku to mnie Unlucky nocuje, w Krakowie sypiałam u Imperatora w łóżku, Cubasa i Olivia zostali przygarnięci przez Mię ostatnio. Elspeth była nawet odbierana z dworca przez moją M., która się nią zajęła. Nie wspominając już o tym, że Fish, Eng, Yas czy ja u Qzików też na noc zostawaliśmy. Charlie zawsze ma nocleg w Warszawie jak wpada. A Cubasa ile to już osób u siebie nocował? Nie doliczę się chyba. I długo by tak pisać i pisać. W takiej sytuacji jak Twoja, znaną nam przez topic po prostu się pisze i pyta.
Olivia pisze:Marissa, to byłaś w Wawie i nawet nie dałaś mi znać, żeby się spotkać?
Tyyy, a w drugą stronę też to działa? znaczy się jeżeli Ty nie lubisz? To jak będę w stolycy to też mam się odezwaćOlivia pisze:Wujo Macias napisał/a:
Marissa mi cos wspominala, ze Cie nie lubi...
No to co? To wcale nie przeszkadza!
Dzindzer pisze:I gdzie z tym młotkiem do mojej migrenowej głowy Ty brutalko jedna
Dzindzer pisze:jak by nie było to bym nie piła
Dzindzer pisze:chyba w małych ilościach
Dzindzer pisze:I gdzie z tym młotkiem do mojej migrenowej głowy Ty brutalko jedna
Dzindzer pisze:A mi sie zamarzyły szpiczaste uszy, takie ku górze szpiczaste i jakoś nie mam pomysłu.
Imperator pisze:Powieś się na lampie
lollirot pisze:Dzindzer, http://www.joemonster.org...ys-zostac-elfka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości