Wyraź to. Czymkolwiek to jest.

Trafiaja tu topiki ktore zostały załozone w działach tematycznych forum, a do nich nie pasowały. Posty w tym dziale automatycznie są kasowane co 180 dni.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 29 maja 2008, 14:11

TedBundy pisze:Z perspektywy czasu to bardzo dobrze. Wręcz idealnie. Bo poznałem kobietę swego życia, proszę państwa.

Taaaaa ,a świstak siedzi i zawija <hahaha>
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 29 maja 2008, 14:12

księżycówka pisze:A ćwiczyłeś? :>

tak :)

księżycówka pisze:Mia napisał/a:
Ja już się nie nadaje do miłości :(
Oj nie pitol. <mlotek>

też mogę? ... <mlotek>

oj Tedziu Tedziu. nie chciały się z Tobą spotykać, bo uznały, że coś tam coś tam, a może zgubiły Twój numer tel a Ty od razu wszystkie do wora, a wór do jeziora. a wiesz co jest najgorsze? że Ty od razu za to winisz je, zamiast zastanowić się nad tym, czy przypadkiem Ty gdzieś nie popełniłeś błędu i nie zniechęciłeś ich do siebie.

powiedzmy taka Krystyna. spotkała się z Tobą 2x. dała Ci "szansę" byś ją sobą zainteresował, no ale nudziła się, czy tam nie czuła "tego" do Ciebie, jakiegoś pociągu, czy tam tramwaju to przeszła jej ochota by się z Tobą spotykać i koniec. nad czym tu rozmyślać? miała Ci własnoręcznie (bo przecież maszynowo to pójście na łatwiznę) napisać oficjalne przeprosiny w 13 kopiach??

Ty byś się spotykał dalej z kobietą przy której nudzisz się bardziej niż czytając instrukcję obsługi roweru?? czy byś po 2 spotkaniach po prostu nie zadzwonił i nie umówił się? albo nie odebrał telefonu jak ona by zadzwoniła...łatwiejsze, a ile zaoszczędza się "trudnych" rozmów i "niezręcznej ciszy" ...

proste.
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 29 maja 2008, 14:20

TedBundy pisze:no nudny jestem jak jasny skur...... Bardzo. Niesamowicie. Przerażająco.

ale zrozum, że kobiety oczekuja różnych rzeczy. Nie wiem czy potrafisz zainteresować sobą kobietę na randce, może tak, może nie, ale jeśli nie chciały dalszycj spotkań to jakiś powód był :>
TedBundy pisze:Cóż, mialy napiżdżone we łbie, to i tak reagowały.

Oj, boli, co? <glaszcze>

TedBundy pisze:złośliwie dodam, że naprawdę mało znam facetów, którzy tyle potrafią spontanicznie zrobić dla ukochanej, co ja

a co takiego spotnaicznego robisz dla swojej kobiety? :>
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 29 maja 2008, 14:27

Mati pisze:że Ty od razu za to winisz je, zamiast zastanowić się nad tym, czy przypadkiem Ty gdzieś nie popełniłeś błędu i nie zniechęciłeś ich do siebie.

nie wymagałem od tych spotkań powstania hipotetycznych związków :) Wiesz, dlaczego to mierzi (a raczej mierziło?) Bo chamstwem najgorszego sortu jest zrywanie jakiejkolwiek znajomości bez jednego słowa. A tak parę razy miałem. Teraz szczam na to równo, wiesz, ale kiedyś nie było tak do śmiechu, bo to bardzo, bardzo niemiłe uczucie z taką olewką się spotkać. A przecież wystarczy powiedzieć : miło było, ale nie będzie ciągu dalszego. Chamstwo, brak odwagi cywilnej, zerowy brak kindersztuby i słoma z buciorów. Ot,co.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 29 maja 2008, 14:29

TedBundy pisze:Cóż, mialy napiżdżone we łbie

Bo nie chciały Teda, no straszne, świat się wali <lol2> I skąd wiesz, że tylko na tym straciły? Skąd wiesz, że następnego dnia nie poznały miłości swojego życia tak jak Ty? Wreszcie jak można brak kontaktu z kimś, kto nam nie odpowiada uznać za stratę? :|
Nie tylko Ty masz zalety, Ted.

TedBundy pisze:Cały czas mam bardzo kiepskie zdanie nt "pci" żeńskiej.

Przykre. Ja nt. "pci" męskiej mam bardzo dobre, mimo trafiających się (na szczęście nie mi) gdzieniegdzie szuj. Ale mnie nikt po świńsku nie odrzucił, więc może dlatego nie zalewam swoją żółcią całego męskiego światka :]

Ej, mój rok dostał reakcji alergicznej na kolokwium. Normalnie siedziało 17 osób, zaczęło pisać kolosa i wszyscy jak jeden mąż zaczęli kichać i smarkać <lol2> Babka obiecała, że jak tak, to ona już więcej nie zrobi, ale nie była przekonująca ;)
Ostatnio zmieniony 29 maja 2008, 14:32 przez lollirot, łącznie zmieniany 2 razy.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 29 maja 2008, 14:31

TedBundy pisze:Bo chamstwem najgorszego sortu jest zrywanie jakiejkolwiek znajomości bez jednego słowa.

z tym się zgadzam. bo jak fakt zrywania znajomości po dwóch spotkaniach mnie nie dziwi to brak odwagi by powiedzieć dlaczego, już tak.

Idę do kina dziś :D Naaaareszzcie :D :D Tydzień temu byłam ostatnio!
Ech, on nie lubi wesołych miasteczek, bo ma lęk wysokości ;(
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 29 maja 2008, 14:33

lollirot pisze:Ja nt. "pci" męskiej mam bardzo dobre

ja również, nawet bardzo <diabel> Bo to nie faceci sie popsuli. Kobiety podupadły. Mentalnie. Dlatego wielu spokojniejszych ma takie problemy z nawiązywaniem znajomości. Widzę po swoim otoczeniu.

lollirot pisze:Ale mnie nikt po świńsku nie odrzucił, więc może dlatego nie zalewam swoją żółcią całego męskiego światka

fuelled by hate. W pewnym okresie życia to dawało mi chęć do działania.

Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 29 maja 2008, 14:37

TedBundy pisze:Teraz szczam na to równo

teraz o ile wiem to masz już kobietę ;)

TedBundy pisze:bo to bardzo, bardzo niemiłe uczucie z taką olewką się spotkać

wiem, bo nie raz tak zostałem potraktowany. ale kwestia zrozumienia. może nie miło, ale ja też wolę przestać się odzywać. jak już mówiłem, szybciej, łatwiej i skutecznie ;)

TedBundy pisze:A przecież wystarczy powiedzieć : miło było, ale nie będzie ciągu dalszego.

ale mi osobiście nie chciałoby się spotykać na 5 minut by powiedzieć: sorry, ale spotkaliśmy się tylko po tym bym Ci powiedział, że już więcej się nie spotkamy. pa ... i mój, i jej czas zmarnowany, niesmak taki sam, a jak jeszcze dziewczyna z typu "suka ogrodnika" to jeszcze zacznie ci robić sceny na mieście...

TedBundy pisze:Chamstwo, brak odwagi cywilnej, zerowy brak kindersztuby i słoma z buciorów. Ot,co.

a tam od razu słoma. czy ułatwianie sobie życia od razu rozumie się jako słomę z butów?

Tedziu przeżywasz to jak jakiś nastolatek. bądź facetem i przyjmij to na klatę, spluń i idź dalej. aż tak to Cie męczy? a dlaczego? a czemu tak? no daj spokój...najpierw gadasz o chamstwie i braku elegancji, wychowania, a teraz sam tyrasz je i mieszasz z gównem. zachowaj sam klasę, a potem wymagaj tego od innych ;) <browar>
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 29 maja 2008, 14:37

TedBundy pisze:W pewnym okresie życia to dawało mi chęć do działania.

I dlategoś zgorzkniał. Mnie napędzają pozytywne uczucia od zawsze <banan>

Pytanie mam! Potrzebna mi taka mała, płaska puszeczka wielkości mniej więcej karty do gry. I w takich puszeczkach były chyba cukierki kiedyś. Czy ktoś wie, czy jeszcze się takie sprzedaje, jak się nazywają i gdzie je można kupić? Muszę to mieć na gwałt dziś, nooo najpóźniej jutro rano ;(
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 29 maja 2008, 14:38

TedBundy pisze:Kobiety podupadły. Mentalnie. Dlatego wielu spokojniejszych ma takie problemy z nawiązywaniem znajomości. Widzę po swoim otoczeniu.

to, że kobiety nie chcą spokojnych facetów, zakompleksionych ciap tudzież ekspertó-teoretyków to już świadczy o mentalnym upadku? <hahaha> <hahaha>

TedBundy pisze:fuelled by hate. W pewnym okresie życia to dawało mi chęć do działania.

Współczujemy, widać naprawdę bardzo bolały Cię to odrzucenia, tylko zamiast się zastanowić czemu tak się relacje kończyły, ty zwalałeś całą winę na kobiety. Ich strata, mhmm, jasne, na pewno one też tak rozpamiętują fakt, że cię olały :D
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 29 maja 2008, 14:40

TedBundy pisze:złośliwie dodam, że naprawdę mało znam facetów, którzy tyle potrafią spontanicznie zrobić dla ukochanej, co ja. Ot, co <diabel>

chyba nieskromnie. W takim razie znasz bardzo mało facetów
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 29 maja 2008, 14:42

za długo byłem skromny do bólu, więcej to szkody niż pożytku przyniosło :)

Dzindzer pisze:W takim razie znasz bardzo mało facetów

sęk w tym, że znam multum <diabel> I potwierdzam to, co napisałem w powyższym poście.

Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 29 maja 2008, 14:44

lollirot pisze:Czy ktoś wie, czy jeszcze się takie sprzedaje, jak się nazywają i gdzie je można kupić?
W rossmanie są takie cukierki małe, szklane właśnie w takich metalowych pudełeczkach-tylko nie pamiętam czy nie były czasem mniejsze od karty...
Ostatnio zmieniony 29 maja 2008, 14:48 przez unlucky_sink, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 29 maja 2008, 14:46

pewnie, faceci są okropni, nie dbają o swoje kobiety ani trochę, nie zapraszają do Paryża i na kolacje, nie kupują prezntów, nie fundują ostrego seksu, o przepraszam to nie, rozpędziłam się :D Dobrze, że taki Ted jest, bo chociaż możemy sobie o takich eventach poczytać na forum :D

cukierki kojarzę, że były, ale nazwy nie pamiętam :( Olivia miała jakieś podobne u mnie.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2008, 14:47 przez Mijka, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 29 maja 2008, 14:51

Mia pisze:pewnie, faceci są okropni, nie dbają o swoje kobiety ani trochę, nie zapraszają do Paryża i na kolacje, nie kupują prezntów, nie fundują ostrego seksu
<hahaha>
Jak każda marzy o księciu z bajki to co się dziwić ... ?
To teraz rozumiem w czym jest mój problem - nie zapraszam każdej kobiety do Paryża na kolację ;)
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 29 maja 2008, 14:53

unlucky_sink pisze:tylko nie pamiętam czy nie były czasem mniejsze od karty...

Nieważne, chodziło mi o przedstawienie mniej więcej malutkiej ;)
Lecę do Rossmanna zaraz.

[ Dodano: 2008-05-29, 14:54 ]
<hahaha>

Eng, zdaje się, że nie dostrzegłeś ironii :>
Ostatnio zmieniony 29 maja 2008, 14:54 przez lollirot, łącznie zmieniany 1 raz.
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 29 maja 2008, 14:58

eng pisze:nie zapraszam

Widzisz, Ted zaprasza i ma :]

Aaa, właśnie, Ted: jak udało Ci się ją przekonać, żeby nie płaciła połowy za wyjazd?

O.o Moje szefostwo postanowiło wszystkim podziękować za to, że tak ładnie pracują i zaprasza nas na cały dzień nad morze. Na Summer Lunch <banan>
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 29 maja 2008, 14:58

eng pisze:To teraz rozumiem w czym jest mój problem - nie zapraszam każdej kobiety do Paryża na kolację

no widzisz, bierz przykład z Teda więc :D
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 29 maja 2008, 14:59

lollirot pisze:Eng, zdaje się, że nie dostrzegłeś ironii

A gdzie tu ironia ?
Mia pisze co sama myśli, oczekuje, zresztą czytając jej inne posty od dawna mam wrażenie że jest osobą wyniosłą i zadufaną ...
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 29 maja 2008, 15:00

lollirot pisze:Eng, zdaje się, że nie dostrzegłeś ironii

przywyczaiłam się, że eng ma z tym problemy ;)

[ Dodano: 2008-05-29, 15:02 ]
eng pisze:Mia pisze co sama myśli, oczekuje

a gdzie tam masz, myślę albo oczekuję? <pijak>

eng pisze:zresztą czytając jej inne posty od dawna

jakbyś czytał moje posty od dawna, wiedziałbyś na przykład, że sama odmówiłam wyjazdu do Paryża, jak dostałam takową porpozycję.

eng pisze:że jest osobą wyniosłą i zadufaną ...

nawet jakby tak było, wolałabym taki zestaw cech niż głupota i kompleksy.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2008, 15:04 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 29 maja 2008, 15:04

eng pisze:A gdzie tu ironia ?

To była ironia. Jak nie jarzysz, to musisz uwierzyć na słowo ;)

[ Dodano: 2008-05-29, 15:05 ]
Dobra, atakuję cukierki z Rossmanna i sama za siebie trzymam kciuki, żeby się udało. I może nawet w międzyczasie mi gaz włączą.
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 29 maja 2008, 15:06

pani_minister pisze:O.o Moje szefostwo postanowiło wszystkim podziękować za to, że tak ładnie pracują i zaprasza nas na cały dzień nad morze. Na Summer Lunch

fajnie :)
ja się zastanawiam nad odwiedzeniem Dublina ponownie ;)
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 29 maja 2008, 15:07

Mia pisze:przywyczaiłam się, że eng ma z tym problemy

Nie mam, tu brak jednej ikonki " ;)" albo czegoś podobnego...
Mia pisze:a gdzie tam masz, myślę albo oczekuję?

Mnie by coś takiego do głowy nie wpadło jakbym o tym sam nie myślał ...
Mia pisze:jakbyś czytał moje posty od dawna, wiedziałbyś na przykłąd, że sama odmówiłam wyjazdu do Paryża jak dostałam taką porpozycję.

No własnie ... inna by pojechała, ty odmawiasz...
Mia pisze:nawet jakby tak było, wolałabym taki zestaw cech niż głupota i kompleksy.
A dziękuję, mnie z moją głupotą i moimi kompleksami wcale nie jest tak źle, lepiej miło zaskakiwać niż rozczarowywać ...
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 29 maja 2008, 15:11

eng pisze:Nie mam, tu brak jednej ikonki " " albo czegoś podobnego...

jakoś lolli nie zabrakło? więc to ty masz problem.

eng pisze:No własnie ... inna by pojechała, ty odmawiasz...

mhm, jestem tak zadufana w sobie, że odmawiam :D

eng pisze:mnie z moją głupotą i moimi kompleksami wcale nie jest tak źle

no pewnie, i równie idealnie ci się życie układa :D
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 29 maja 2008, 15:25

Ah, cudowna rozmowa się rozwinęła jak mnie nie było :)
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 29 maja 2008, 15:29

Mia pisze:jakoś lolli nie zabrakło? więc to ty masz problem.

Ja nie mam z tym żadnego problemu.
Mia pisze:mhm, jestem tak zadufana w sobie, że odmawiam

Dokładnie tak, lepiej bym tego nie ujął.
Mia pisze:no pewnie, i równie idealnie ci się życie układa

Tak, nienajgorzej mi się układa. Wiele problemów mnie omija i nawet jest mi z tym całkiem dobrze.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2008, 15:32 przez eng, łącznie zmieniany 2 razy.
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 29 maja 2008, 15:37

eng pisze:Ja nie mam z tym żadnego problemu.

masz mnóstwo problemów eng, wg ciebie kobiety są złe, to nieczułe materialistki, zmieniające facetów na lepszy model, no jak tak można! wszystko pod tym katem interpretujesz i potem tak jest, że czytasz to, co chciałbyś przeczytać, by twoje tezy uzyskały jakiekolwiek potwierdzenie, bo wtedy jest ci ze sobą, troszkę lepiej <pijak>
Ostatnio zmieniony 29 maja 2008, 15:39 przez Mijka, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 29 maja 2008, 15:44

Mia pisze:masz mnóstwo problemów eng
Nie mam.
Mia pisze:kobiety są złe, nieczułe materialistki, zmieniające facetów na lepszy model
To akurat prawda, poza tym że na gorszy a wmawiają sobie i całemu światu że na lepszy...
Mia pisze:wszystko pod tym katem interpretujesz i potem czytasz to, co chciałbyś przeczytać, by twoje tezy miały jakiekolwiek potwierdzenie

Ja nic sobie nie muszę potwierdzać.
Mia pisze:bo wtedy jest ci samemu ze sobą, troszkę lepiej

Mnie nie musi być troszkę lepiej, jest mi obecnie całkiem nieźle, nie spinam sie, nie zależy mi na nikim i niczym ... lata mi cudza akceptacja, zdanie i opinie innych o mnie ... nic mnie to już nie obchodzi... jak mi się ktoś nie podoba to mu to powiem prosto w oczy, bo mam to wszystko gdzieś ...
Ostatnio zmieniony 29 maja 2008, 15:47 przez eng, łącznie zmieniany 2 razy.
bleeeeeeeeeeeee
Awatar użytkownika
Nemezis
Weteran
Weteran
Postautor: Nemezis » 29 maja 2008, 15:58

eng pisze:Mia napisał/a:
kobiety są złe, nieczułe materialistki, zmieniające facetów na lepszy model
To akurat prawda, poza tym że na gorszy a wmawiają sobie i całemu światu że na lepszy...
jezeli komus latwiej zyc z taka mysla, to nie probujmy mu tego wybijac z glowy. Chociaz szkoda czlowieka, bo sie bardziej przez to pograza <przytul>
Awatar użytkownika
eng
Weteran
Weteran
Postautor: eng » 29 maja 2008, 16:01

Nemezis pisze:Chociaz szkoda czlowieka, bo sie bardziej przez to pograza

Na własne życzenie i z pełnym przekonaniem to niech się utopi !
bleeeeeeeeeeeee

Wróć do „Śmietnik”