TedBundy pisze:Z perspektywy czasu to bardzo dobrze. Wręcz idealnie. Bo poznałem kobietę swego życia, proszę państwa.
Taaaaa ,a świstak siedzi i zawija

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:A ćwiczyłeś?
księżycówka pisze:Mia napisał/a:
Ja już się nie nadaje do miłości
Oj nie pitol.
TedBundy pisze:no nudny jestem jak jasny skur...... Bardzo. Niesamowicie. Przerażająco.
TedBundy pisze:Cóż, mialy napiżdżone we łbie, to i tak reagowały.
TedBundy pisze:złośliwie dodam, że naprawdę mało znam facetów, którzy tyle potrafią spontanicznie zrobić dla ukochanej, co ja
Mati pisze:że Ty od razu za to winisz je, zamiast zastanowić się nad tym, czy przypadkiem Ty gdzieś nie popełniłeś błędu i nie zniechęciłeś ich do siebie.
TedBundy pisze:Cóż, mialy napiżdżone we łbie
TedBundy pisze:Cały czas mam bardzo kiepskie zdanie nt "pci" żeńskiej.

TedBundy pisze:Bo chamstwem najgorszego sortu jest zrywanie jakiejkolwiek znajomości bez jednego słowa.
lollirot pisze:Ja nt. "pci" męskiej mam bardzo dobre
Bo to nie faceci sie popsuli. Kobiety podupadły. Mentalnie. Dlatego wielu spokojniejszych ma takie problemy z nawiązywaniem znajomości. Widzę po swoim otoczeniu.lollirot pisze:Ale mnie nikt po świńsku nie odrzucił, więc może dlatego nie zalewam swoją żółcią całego męskiego światka
TedBundy pisze:Teraz szczam na to równo

TedBundy pisze:bo to bardzo, bardzo niemiłe uczucie z taką olewką się spotkać

TedBundy pisze:A przecież wystarczy powiedzieć : miło było, ale nie będzie ciągu dalszego.
TedBundy pisze:Chamstwo, brak odwagi cywilnej, zerowy brak kindersztuby i słoma z buciorów. Ot,co.
<browar>TedBundy pisze:W pewnym okresie życia to dawało mi chęć do działania.
TedBundy pisze:Kobiety podupadły. Mentalnie. Dlatego wielu spokojniejszych ma takie problemy z nawiązywaniem znajomości. Widzę po swoim otoczeniu.
TedBundy pisze:fuelled by hate. W pewnym okresie życia to dawało mi chęć do działania.
Dzindzer pisze:W takim razie znasz bardzo mało facetów
I potwierdzam to, co napisałem w powyższym poście.
W rossmanie są takie cukierki małe, szklane właśnie w takich metalowych pudełeczkach-tylko nie pamiętam czy nie były czasem mniejsze od karty...lollirot pisze:Czy ktoś wie, czy jeszcze się takie sprzedaje, jak się nazywają i gdzie je można kupić?
Olivia miała jakieś podobne u mnie.Mia pisze:pewnie, faceci są okropni, nie dbają o swoje kobiety ani trochę, nie zapraszają do Paryża i na kolacje, nie kupują prezntów, nie fundują ostrego seksu

unlucky_sink pisze:tylko nie pamiętam czy nie były czasem mniejsze od karty...

lollirot pisze:Eng, zdaje się, że nie dostrzegłeś ironii
eng pisze:Mia pisze co sama myśli, oczekuje
eng pisze:zresztą czytając jej inne posty od dawna
eng pisze:że jest osobą wyniosłą i zadufaną ...
eng pisze:A gdzie tu ironia ?
pani_minister pisze:O.o Moje szefostwo postanowiło wszystkim podziękować za to, że tak ładnie pracują i zaprasza nas na cały dzień nad morze. Na Summer Lunch

Mia pisze:przywyczaiłam się, że eng ma z tym problemy
" albo czegoś podobnego...Mia pisze:a gdzie tam masz, myślę albo oczekuję?
Mia pisze:jakbyś czytał moje posty od dawna, wiedziałbyś na przykłąd, że sama odmówiłam wyjazdu do Paryża jak dostałam taką porpozycję.
A dziękuję, mnie z moją głupotą i moimi kompleksami wcale nie jest tak źle, lepiej miło zaskakiwać niż rozczarowywać ...Mia pisze:nawet jakby tak było, wolałabym taki zestaw cech niż głupota i kompleksy.
eng pisze:Nie mam, tu brak jednej ikonki " " albo czegoś podobnego...
eng pisze:No własnie ... inna by pojechała, ty odmawiasz...
eng pisze:mnie z moją głupotą i moimi kompleksami wcale nie jest tak źle
Mia pisze:jakoś lolli nie zabrakło? więc to ty masz problem.
Mia pisze:mhm, jestem tak zadufana w sobie, że odmawiam
Mia pisze:no pewnie, i równie idealnie ci się życie układa
eng pisze:Ja nie mam z tym żadnego problemu.

Nie mam.Mia pisze:masz mnóstwo problemów eng
To akurat prawda, poza tym że na gorszy a wmawiają sobie i całemu światu że na lepszy...Mia pisze:kobiety są złe, nieczułe materialistki, zmieniające facetów na lepszy model
Mia pisze:wszystko pod tym katem interpretujesz i potem czytasz to, co chciałbyś przeczytać, by twoje tezy miały jakiekolwiek potwierdzenie
Mia pisze:bo wtedy jest ci samemu ze sobą, troszkę lepiej
jezeli komus latwiej zyc z taka mysla, to nie probujmy mu tego wybijac z glowy. Chociaz szkoda czlowieka, bo sie bardziej przez to pograzaeng pisze:Mia napisał/a:
kobiety są złe, nieczułe materialistki, zmieniające facetów na lepszy model
To akurat prawda, poza tym że na gorszy a wmawiają sobie i całemu światu że na lepszy...

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 191 gości