Blazej30 pisze:wie ktoś jak umieścić w tekście indeksy dolne i górne?
zaznaczasz dany kawałek tekstu, format, czcionka i klikasz na wybraną przez siebie opcje Błażej
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

W pewnym sensie tak, ale kino/teatr/film/książka/knajpa/tańce/spacery/grille/ogniska/imprezy/wyjazdy/zakupy to też przyjemności, a mając wyjęte tyle czasu z życia ciężko jest mieć na to czas.Nola pisze:no ja też, a dla mnie to przyjemność![]()
Chyba każdy w tak podstawowym zakresie exela znatarantula pisze:Nudaaaaaaa. Chyba Olivia jest w tym temacie dobra.
NIe trzeba miec wykszałcenia Olivii do tego. Prawdopodobnie coś w stylu "wstaw" i "indeks". Błażej jak Ty studia skończyłeś?Blazej30 pisze:wie ktoś jak umieścić w tekście indeksy dolne i górne?

Mati_00 pisze:zaznaczasz dany kawałek tekstu, format, czcionka i klikasz na wybraną przez siebie opcje Błażej
cofam pytanie. format -> czcionka->indeksy.księżycówka pisze:Prawdopodobnie coś w stylu "wstaw" i "indeks".
widzę że też nie wiesz.księżycówka pisze:Błażej jak Ty studia skończyłeś?

Jak je skończyłeś nie wiem. Nie znam wszystkich opcji worda i excela i innych programów na pamięć tym bardziej, że na różnych pracuję. A otwierać mi się nie chciało. Dziwi mnie zaś, że Ty siedząc nad jakąs pracą chyba nie wiesz. No bo jak się studia kończy to tak po mojemu się chyba coś na ich koniec pisze i stąd moje zdziwienie, że nie wiesz jak wstawić indeksy.Blazej30 pisze:widzę że też nie wiesz.
księżycówka pisze:exela
Nola pisze:Gosia... napisał/a:
chyba w końcu nauczyłam się szybciej uczyć.
oj naucz mnie tego, przydałoby mi się.
Blazej30 pisze:księżycówka napisał/a:
Prawdopodobnie coś w stylu "wstaw" i "indeks".
cofam pytanie. format -> czcionka->indeksy.

Gosia... pisze:chciałam zaznaczyć, że pierwsza powiedziałam, jak to zrobić, więc żeby tu żaden Mati czy księżycówka sobie MOICH zasług nie przypisywali![]()
Mati_00 pisze:"jego lordowska mość"

pani_minister pisze:Mati napisał/a:
wywal mi
Mówi się "poproszę"

księżycówka pisze:Jestem. W pracy byłam no jak zwykle o 14stej
Yasmine pisze:gdzie ?
Yasmine pisze:ja już jej dałam tydzień temu pomadkę i perfum, bo widziałam że jej się skończyło .
A dzisiaj tylko telefon.

Yasmine pisze:ale zazdroszczę Ci, pokaż jakieś zdjęcia z wyjazdu .
księżycówka pisze:W pewnym sensie tak, ale kino/teatr/film/książka/knajpa/tańce/spacery/grille/ogniska/imprezy/wyjazdy/zakupy to też przyjemności, a mając wyjęte tyle czasu z życia ciężko jest mieć na to czas.
czasem ciężko nawet ustawić w tygodniu jedną z tych przyjemności, wrr.
lollirot pisze:Jakiś udawany ten Ukrainiec w takim razie
Zul ze mnie po prostu.Elspeth pisze:Rune - ja tam bym wzięła to pod uwagę. Bo ludzie po % pozbywają się często hamulców i mówią/robią rzeczy do których nie mieli odwagi przed napiciem się.
TedBundy pisze:Napisałbym ,co po akcji Wisła powinno się w swoim czasie zrobić z nimi, ale się wstrzymam.
runeko pisze:z samego Kijowa
I ognisko nad Dnieprem

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 192 gości