Wujo Macias pisze:Wy tu gadu gadu, a ja sie pytam:
Gdzie jest Ted?
A o mnie to się nie zapytasz, a będziesz kiedyś potrzebował noclegu w łodzi <a jest co zwiedzać
> to też o Tobie,kochany zapomnę 
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Chyba nikt niema gorszej w tej chwililollirot pisze:Miejmy nadzieję, że mają lepszą pogodę niż Kraków![]()
Bez przesady. O wielu rzeczach zapominamOlivia pisze:Część mózgu odpowiedzialną za pamięć to masz chyba bez dna...![]()
Kraków to niemal powódź ma kochana. My mamy deszczykOlivia pisze:I Warszawa, i chyba cała Polska...

nie o nie. to biera zabawki i ida do innej chętnejOlivia pisze:Blazej30, litości, ja jem!!!
coś na bakier z kulturąOlivia pisze:Jedyne, co znam z Łodzi z nazwy, to Manufaktura.![]()
jest tam na przykład sporo muzeów do zwiedzania 

Pewnie, że żadna ujma. Jak się gdzieś na 2 tygodnie jedzie, a nie weekend npGosia... pisze:chodzenie po muzeach to żadna ujma, wręcz przeciwnie. Nie ma się co chwalić, że tylko imprezy i picie.
Nie tworzę żadnych notatek. AMX pisał przecież o tym gapciuWujo Macias pisze:Tak, bo notuje sobie jakie Ted ma plany.
Np muzeum ziemi podlaskeij? Jeszcze zapytaj, czy ktoś na herbatę reflektuje....Blazej30 pisze:coś na bakier z kulturą jest tam na przykład sporo muzeów do zwiedzania

księżycówka pisze:Mati_00 napisał/a:
niedziela południe to jest czas na oglądanie formuły 1
Nom, ale dla
Mati_00 napisał/a:
głodnych głupków, którym nie chce się niedzielnego, rodzinnego obiadu robić
wrrr...
Mati_00 pisze:a nie na rozwożenie z prędkością bolidu do głodnych głupków, którym nie chce się niedzielnego, rodzinnego obiadu robić![]()
Mam nadzieję, że w pizzerii Dracula i w Chińczyku tak nie gadają 

lollirot pisze:Pfff, ja jestem czasem w niedzielę głodnym głupkiem, któremu nie chce się niedzielnego obiadu robić, bo po sobotniej imprezie nie marzę o staniu w kolejce w markecie, a potem przy garach
lollirot pisze:Mam nadzieję, że w pizzerii Dracula i w Chińczyku tak nie gadają
nie jestem taki zły
Blazej30 pisze:kolejny pojazd uprzewilejowanyoj przydałby się ponowny egzamin

Mati_00 pisze:ale ja dla klientów jestem miły.
WidaćMati_00 pisze:no ale nie dzwonisz już o 11 z zamówieniem na 3 pizze i 2 makarony jak kurde ja jako jedyny kierowca akurat kroje ser i szynkę. już nie wspomnę o tym, że otwieramy o 12. i mówię kolesiowi, że na 13 będziemy, bo o 12 otwieramy i zaczynamy wszystko robić. jestem na 12:30 to dostaje opierdol bo oni długo czekają
i jeszcze babka zadzwoniła do bazy, że ją niby potrąciłem. szło grube babsko a ja cisnę się za nią 2km/h ... w końcu stoczyła się na bok to ją wyprzedziłem i lusterko jakieś 5-10cm obok niej przeleciało. a ta gburowata baba zadzwoniła, że NIE SZANUJĘ PIESZYCH!! tylko, że ja 50x w ciągu dnia użeram się z takimi jak ona, co nie chce się im zejść trochęna bok i ustąpić, bo po co... wiedzą dobrze, że jestem z pizzeri przecież i się raczej spieszę...kutfa
albo babka wydała mi przerwany banknot i jak wróciłem by mi dała inny to z "ja pierdole" na ustach podała mi go przez szparę między drzwiami a futryną jakbym miał ją conajmniej zabić![]()
bez kituBlazej30 pisze:kolejny pojazd uprzewilejowany
Zejdź na ziemię MłodyMati_00 pisze:ile razy to się zatrzymuje przed pasami bo widzę babcię jakąś co stoi na krawężniku i próbuje przejść, ale się trochę boi "wymusić"...i tego samego oczekuję od innych uczestników ruchu, zrozumienia i szacunku. bo ja mógłbym olać babcię i pojechać dalej i załapać się jeszcze na zielone, ale nie. zatrzymam się i być może stracę tą minutę, odrobię sobie na innych światłach, ale babci pomogę i liczę, że ona też mi zejdzie na bok jak będę jechać na dostawę.
księżycówka pisze:Widać
księżycówka pisze:bez kitu![]()
księżycówka pisze:Zejdź na ziemię Młody

No i tak być powinno w normalnych relacjach międzyludzkich. Z tym, że tu masz relację z klientem, a to co innego nieco.Mati_00 pisze:jak ktoś jest życzliwy dla mnie, ja jestem życzliwy dla niego.
Masz rację. W Warszawie tego nie ma w ogóle, nie mam więc pojęcia. Tu by to było co najmniej dziwne ;DDMati_00 pisze:ehh nie rozumiecie o czym ja mówię...chodzi o zwykłą kulturę i uprzejmość.
Mati_00 pisze:przed pasami
Mati_00 pisze:wymusić"
Mati_00 pisze:wolę robić coś, nawet przynoszącego marne skutki, niż nie robić nic...
księżycówka pisze:Mati_00 napisał/a:
ehh nie rozumiecie o czym ja mówię...chodzi o zwykłą kulturę i uprzejmość.
Masz rację. W Warszawie tego nie ma w ogóle, nie mam więc pojęcia. Tu by to było co najmniej dziwne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 185 gości