hmm...Blazej30 pisze:albo ta kobieta wcale taka wspaniała, jak we własnych oczach, wcale nie jest![]()

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
ile razy mam powtarzać że jestem sam bo jestem brzydki? przynajmniej takie dostawałem uzasadnienie kosza. i nie jest ucieczka od problemu bo nie ma nic bardziej immanentnego niż zanegowanie własnej urodyOlivia pisze:I dlatego jesteś sam?
i na tym polega właśnie słabość kobiet. dziewczynki od dziecka są uczone że mogą polegać na swojej urodzie. chłopcom dostaje się o wiele mniej komplementów. i potem to wychodzi w życiu dorosłym. gdy kosza dostaje facet może to przeżyć. dla kobiety to zanegowanie jej istoty. bo kobieta może być tylko ładna. a skoro dostała kosza to coś tu jest nie tak.księżycówka pisze:hmm...nie, to wydaje się być najmniej prawdopodobne.
Blazej30 pisze:i na tym polega właśnie słabość kobiet. dziewczynki od dziecka są uczone że mogą polegać na swojej urodzie. chłopcom dostaje się o wiele mniej komplementów. i potem to wychodzi w życiu dorosłym. gdy kosza dostaje facet może to przeżyć. dla kobiety to zanegowanie jej istoty. bo kobieta może być tylko ładna. a skoro dostała kosza to coś tu jest nie tak.
Blazej30 pisze:e razy mam powtarzać że jestem sam bo jestem brzydki? przynajmniej takie dostawałem uzasadnienie kosza.
Imperator pisze:A ty zanegowałeś własną istotę, stwierdając, że jestes brzydki i zadna przez to cie nie zechce.
No ok,tylko jeśli ktoś razy naście dostaje kosza i otwarcie mu się mówi,że nie bo nie jesteś w moim typie, to można zacząć podejrzewać,że coś jest nie tak z wyglądem a nie z innymi cechami. Bynajmniej nie mówię,że Błażej jest brzydki bo nie jest, tylko jeśli sytuacja powtarza się ciągle, to raczej trudno sobie wmówić, że się jest ciacho jak stąd do Bobolic.
Olivia pisze:I mój kocur mnie rozwala. Każe sobie rzucać piłkę, biegnie za nią i przynosi w zębach. Niby nie zawsze i nie na moje zawołanie, ale trochę tak aportuje...
Dziwne to. Mnie nikt nie wychowywał wychwalając urodę ani pokazując mi, że nią mogę coś osiągnąć. Ani nie stawiali moi rodzice na wygląd ani na naukę (no tu na początku tak). Stawiali na ogólną zaradność w życiu i sądzę, że nieźle im się to udało. Cienka ta teoryjka TwojaBlazej30 pisze:dziewczynki od dziecka są uczone że mogą polegać na swojej urodzie. chłopcom dostaje się o wiele mniej komplementów. i potem to wychodzi w życiu dorosłym. gdy kosza dostaje facet może to przeżyć. dla kobiety to zanegowanie jej istoty. bo kobieta może być tylko ładna. a skoro dostała kosza to coś tu jest nie tak.
Kotki też aportują. Znam trochę takichzłotooka kotka pisze:Nie wiem czy tylko kocury tak robia, bo Spacja nie aportuje wcale.
ZakupoholikYasmine pisze:4 pary szpilek na lato mam <boje_sie> , nie wiem skąd mi się to wzięło...
teraz to nawet kotki schodzą na psy. tzn szmirzejąksiężycówka pisze:Kotki też aportują
ale ja nie mówię o tresurze wprost. to jak się dziewczynki bawią. to że barbii ma być ładna a nie mądra. wtłacza się dzieci płci żeńskiej w pewne role społeczne. a że takie a nie inne...księżycówka pisze:Mnie nikt nie wychowywał wychwalając urodę ani pokazując mi, że nią mogę coś osiągnąć.
jaki to alpejski![]()
księżycówka pisze:Kotki też aportują. Znam trochę takich![]()
Blazej30 pisze:wtłacza się dzieci płci żeńskiej w pewne role społeczne.
dziękujętarantula pisze:To prawda
symbolem 40-letniego faceta o mentalności 14-latkatarantula pisze:TVP puscilo wszystkie czesci Indiany JonesJakbym byla facetem to bylabym wlasnie nim
Ale ja się bawiłam resorakamiBlazej30 pisze:to że barbii ma być ładna a nie mądra. wtłacza się dzieci płci żeńskiej w pewne role społeczne. a że takie a nie inne...
Chyba u Ciebietarantula pisze:To prawda.
Blazej30 pisze:dziękuję
PrawdaPegaz pisze:Piękny dzień...
księżycówka pisze:Chyba u Ciebie
księżycówka pisze:Ale ja się bawiłam resorakamiA barbii głowy urywałam
Blazej30 pisze:symbolem 40-letniego faceta o mentalności 14-latka![]()
Niestety nie, to tylko bzdury wyssane z palca.tarantula pisze:U wiekszosc, jako studentka psychologi powinnas o tym wiedziec![]()
Chyba kpisz sobie. Mój brat się nimi nie bawił.tarantula pisze:Nie zmienia to faktu ,ze dostawalas do zabawy barbii a resoraki byly po bracie![]()
Może nie dlaczego, ale to po prostu hobby pewne. Czuję się w pewien sposób przez ponad 3 lata zaniedbana i chce to naprawić w swoich oczach. I to czy mam rozmiar S czy L nie ma związku z niczym ważnym tak naprawdę.Blazej30 pisze:powiedz mi tedy dlaczego się odchudzasz
Blazej30 pisze:księżycówka napisał/a:
Może nie dlaczego, ale to po prostu hobby pewne
a może w celu podniesienia atrakcyjności
no to wszystkiego najlepszego <cmok>Yasmine pisze:Właśnie się dowiedziałam, ze mam dzisiaj imieniny. I to jedyny raz w roku.
no a ilu znasz facetów na diecieAMX pisze:A niby w jakim innym aspekcie miała by się odchudzać
Blazej30 pisze:no a ilu znasz facetów na diecie
Blazej30 pisze:żaden facet nie opiera swojej osobowości na urodzie.
Blazej30 pisze:no a ilu znasz facetów na diecie
Blazej30 pisze:no to wszystkiego najlepszego <cmok>
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości