Wujo Macias pisze:Wazne, zeby pracownik mogl uzyc samochodu, gdy zajdzie taka potrzeba. Wiecej umie- jest bardziej wartiosciowy.
zbyt piękne, by było prawdziwe
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Wujo Macias pisze:Wazne, zeby pracownik mogl uzyc samochodu, gdy zajdzie taka potrzeba. Wiecej umie- jest bardziej wartiosciowy.

TedBundy pisze:pracownik agencyjny na Wyspach aktualnie bierze mniej niż 800 w miesiącu
pani_minister pisze:A wiesz, ile osób pracuje za wyższe stawki?

TedBundy pisze:nikogo nie znam kto więcej niż 6 brutto wyciąga na godzinę
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pani_minister pisze:I tego tysiąca dwustu funtów po przeliczeniu też nie.

TedBundy pisze:Wszystkie przypadki które przytoczyłem mają pokrycie w rzeczywistości.

Gosia... pisze:pani_minister, chce Ci się
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nola pisze:zwłaszcza że dostałam wypłatę
Nola pisze:całkiem fajny dzień, zwłaszcza że dostałam wypłatę ;DD
), zobaczyłam empikowy katalog gdzie wypatrzyłam sobie z 10 książek

instruktor nauki jazdy kat. B
instruktor strzelań policyjnych
instruktor strzelectwa sportowego
sędzia strzelectwa sportowego kl. I
Olivia pisze:"Ehh co za dzień, dzień w którym grzeszą nawet anioły..."

RacjaBlazej30 pisze:kobiety odtrącenie przyjmują jeszcze gorzej. o wiele gorzej. to dla nich absolutne zanegowanie ich kobiecości.
Tzn zależy. U mnie tak jest, bo wychodząc z założenia, że facet odtrąca najlepsze co mieć może to jak o tym myśleć inaczej? Albo idiota albo z kobietą się coś złego stało.

albo ta kobieta wcale taka wspaniała, jak we własnych oczach, wcale nie jestksiężycówka pisze:U mnie tak jest, bo wychodząc z założenia, że facet odtrąca najlepsze co mieć może to jak o tym myśleć inaczej? Albo idiota albo z kobietą się coś złego stało.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 183 gości