I takie cusie znajduje w necie:
Po czym poznać,że jest wiosna?
http://img412.imageshack.us/img412/4358 ... ep2wi4.jpg
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

księżycówka pisze:Nola, co Cię trapi?

TutajNola pisze:gdzie Wy wszyscy jesteście
Ale też się powoli zbierać będę, bo jutro w końcu do pracy. Jak pomyślę o tej tonie kopert zaadresowanych na moje nazwisko czy setkach maili to mi autentycznie gorzej. Wypadałoby przyjść też wcześniej, bo mi stanowisko pracy przenieśli i zanim ogarnę bajzel to 12 na zegarze będzie. 

Nola pisze:ale mi się nudzi... gdzie Wy wszyscy jesteście?całe forum poszło spać tak jak Ted o 22?

Bo Ciebie nie adoptowałam internetowo ;PWujo Macias pisze:A mnie tak nie glaszczesz, jak sie miotam i wsciekam.
Smutne.
") zamieniłam na "Kto do cholery pracę wymyślił? Powiesić go, powiesić!"
księżycówka pisze:puszczalska szmira, lecąca na auta szmira, pozwalająca za siebie płacić w restauracjach szmira itp. itd. ?
Teraz muszę iść szukać gdzieś PUKa.
Wujo Macias pisze:Czytam Twoje posty i Tobie naprawde baba jest potrzebna, bo sie pogorszylo...

księżycówka pisze:(po założeniu ciuchów) Kurna, ale ja jestem gruba cholera

księżycówka pisze:Czemu?Nie denerwuj się
unlucky_sink pisze:seks w łódkach

A nie wiem tak się pytam z ciekawości.TedBundy pisze:po cholerę jakieś podkategorie?
Naprawdęunlucky_sink pisze::?![]()
Oj cichaj, już cichaj. Będzie lepiejMati_00 pisze:aj bo kurde zawsze kłótnie rodzą się z głupiego powodu, i od słowa do słowa człowiek siętylko
![]()

jeśli zrzucisz jeszcze 1 kg znajdziemy Cię i dokarmimy choćby przez rurkęksiężycówka pisze:Zjem, lecę parę rzecz kupić i na solar i na fitness, bo tonę w tłuszczu
tak rodzi się bulimia 

księżycówka pisze:Ooo i mam pytanie! Ja mam, ja
księżycówka pisze:Kurna, ale ja jestem gruba cholera![]()

Dzindzer pisze:A najpiękniejsze jest to, że ja nawet śladu kaca nie mam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 94 gości