Imperator pisze:Mi nieraz bardzo różne, dziwne, zboczone pomysły przychodzą rano.
U Ciebie to dziwne pomysły to całą dobę są raczej Ogrze ;P
Ja rano mam za to jakieś dziwne i nieskładne przemyślenia jak o tych prostytutkach np. Choć samotność mi tak świetnie służy, że libido znów rośnie coraz bardziej to na zboczone natrętne pomysły tez wpadam

Biedny wtedy mój Marek nawet jest, bo leży obok/pod/nad/itd.
runeko pisze:Yay!

Jesteście straszni.
moj tez
Nie widać różnicy ;DD
Pegaz pisze:Poranna Kawka..
Ja swojej tylko pół dałam radę wypić, a potem i tak żałowałam
Olivia pisze:nie ma to jak dupy na ścianie
O to mi się przypomniało jak były były machnął kiedyś na wakacjach takie ekstra jajo i całą masę plemniczków do niego dążących. To było naprawdę ładne. No a drugi na lampie takiej kulistej odchodzącej od ściany narysował oczka i uśmiech i powiedział, że to wielki penis przebijający się przez ścianę ;DD Ludzie i ludziki normalnie ;DD
Olivia pisze:Księżycowa, lubię Cię, ale bez przesady. Nie chcę mieć z Tobą wspólnego męża.
Oj to osobnego Ci znajdziemy. Kurna wyobrażasz sobie nas jako mężatki w Coyotcie na piwie? Bo ja nie
Nola pisze:co Ty z tym mężem?
Bo chcę mieć. Nie chcę tracić już nigdy więcej w życiu czasu na p.ie.r.doły jak ostatnio
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Albo wszystko albo nic.
Tak oto Księżycówka znów poszła do pracy na całe 2 h. Wywalili mnie do domu. Poszłam jeszcze do lekarza, a nawet 3! A potem dzwoniłam do kolejnych 3 miejsc, ale nikt mnie przyjąć nie chciał <omijamy, że połowa to i tak prywatna była> więc pojechałam do swojej przychodni i użyłam swego wdzięku co by mnie przyjął. I przyjął. L4 do końca tygodnia mam

A ja tylko do dziś chciałam, góra jutra

I jakieś dziwne do picia dał <kijem>