Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:Za cholerę nie chce mi się spać...
Nemezis pisze:Btw. orientuje się ktoś, jakie są choroby związane z niemal nieustającą sennością i błyskawicznym zasypianiem? Może ja się powinnam leczyć na coś
Narkolepsja. http://pl.wikipedia.org/wiki/NarkolepsjaNemezis pisze:Btw. orientuje się ktoś, jakie są choroby związane z niemal nieustającą sennością i błyskawicznym zasypianiem? Może ja się powinnam leczyć na coś
Mikro czarnuch pisze:Pootrzebowaaaałam dużooo snu;/ A jak już zasnęłam to snem kamiennym, tak, że ciężko było się dobudzić czasem.
księżycówka pisze:Narkolepsja
księżycówka pisze:Narkolepsja
Nemezis pisze:Bo jak tak się zastanowiłam chwilę, to ja mam tak od maleńkości (jako niemowle mama sama mnie budziła, bo za dużo spałam) i już dawno temu zauważyłam, że oddycham wolniej i płycej niż inni ludzie (za to dużo ziewam). Przy niedotlenieniu mózgu występuje senność...
Mikro czarnuch pisze:Permanentna anemia?
Nie sądzę.
lollirot pisze:Nemezis, nie masz przypadkiem niskiego ciśnienia?
Dzindzer pisze:Słuchaj a może poproś lekarza o skierowanie na badanie snu.
Dzindzer pisze:bo senny jest i często przysypia w autobusach
Dzindzer pisze:Ja bym nie umiała na siedząco usnąć
Dzindzer pisze:Właśnie a jak Ci idzie pisanie polskiego
lollirot pisze:Ja też mam niskie i jestem wiecznie nieprzytomna, ale z zasypianiem też mam problemy.
Dzindzer pisze:znajomego skierowano na takie badanie, bo senny jest i często przysypia w autobusach
Dzindzer pisze:Jego to łapie niezależ nie czy jest wyspany czy nie.
ja Ci zasnę w każdej pozycji
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości