Mia pisze:Yas, kiedy jedziesz do domu? Mam kilka wywiadów do zrobienia w Twoim mieście
na święta
Nie ciągnie mnie już tam jakoś...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mati pisze:teraz już z górki do piątku
Yasmine pisze:na święta.
Nie ciągnie mnie już tam jakoś...
lollirot pisze:Wszyscy do fryzjera, to ja też.
Mati pisze:zaliczyłem sprawdzian z matmy na 4, najlepiej ze wszystkich poprawiających
Ja chyba z ponad 15 minut dyskutowałam, bo też nie do końca wiedziałam, a jednak to nie moja fryzjerka, której wystarczy powiedzieć "krócej" i wie co robić. Ale grzywka nie straszy jużlollirot pisze:Wszyscy do fryzjera, to ja też. Idę wieczorem, chociaż nie mam totalnie pomysłu, co ze sobą zrobić![]()
Ja chyba z ponad 15 minut dyskutowałam, bo też nie do końca wiedziałam, a jednak to nie moja fryzjerka, której wystarczy powiedzieć "krócej" i wie co robić. Ale grzywka nie straszy już
Mia pisze:Nemezis, pewnie przez naszą dyskusję wczoraj, otrzymałam dziś osobliwy komplement. Odnośnie mego makijażu, że zawsze mam ładnie pomalowane oczy. I nie byłoby w tym nic dziwnego, bo owszem, lubię jak faceci zauważają takie rzeczy, ale dziś to nie miałam czasu nawet rzęs w samochodzie pomalować, bo wstałam o 11 a 11:30 wyjechałam na uczelnie. Grr.
Mia pisze:Zamek do drzwi muszę zmienić, znów mnie czeka chwila prawdy z wiertarką. I jak dobrać odpowiedni zamek do drzwi wewnętrznych?
Nemezis pisze:Chyba chciał wyjść na spostrzegawczego...
Nemezis pisze:(Jeżeli nie jest już po ptakach to) najlepiej wyjąć stary zamek i iść po taki sam.
A jak nie, to trzeba zmierzyć odległość od klamki do dziurki od klucza oraz szerokość od dziurki do tej widocznej z boku części zamku.
Mikro czarnuch pisze:Dobra, widzę, że tu już kolejeczkę trzeba zaklepywać !
księżycówka pisze:W końcu w talii to z 10 cm mam spaść
Nemezis pisze:poczęstował mnie tekstem "Monika, wyrywałaś sobie rzęsy?"
Też tak myślałam w kwestii szortów z gimnazjum i jednych jeansów.runeko pisze:Mam ze sobą spodnie z pierwszej klasy liceum- jak się zmieszczę, to będę mogła z czystym sercem sobie pogratulować.
Ale jak to z całego? W sensie, że np z uda 20 i z ręki 20 i z biustu 20 itd?runeko pisze:Ja chcę z całego ciała 20 cm przez najbliższe pół roku.
U mnie ciężko idą, ale idą. Długie godziny z hantelkami polecamruneko pisze:Ramion nienawidzę bo nic im nie pomaga
A może zacząć po prostu od ruchu? Żeby nieco wpierw spalić? Ja gdybym z moim poprzednim brzuszyskiem próbowała od razu brzuchy robić to bym się chyba nawet nie zgięła przez niegoruneko pisze:Brzuch z kolei zaczyna reagować na robienie Weidera i nawet trochę talii zaczynam mieć ale i tak trzeba się pozbyć tego, co do przodu zwisa
Pocieszam się, że mam jeszcze trzy lata na zrzucenie kolejnych +/- 15 kg.
Nemezis pisze:Też się śmiałam, tym bardziej, że wyszło na to, że on był przekonany, że ja się w ogóle nie maluję, tylko naturalnie mam taką wyrazistą i ciemną oprawę oczu (ja - naturalna jasna blondynka)
Mia pisze:Dobra, czas najwyższy się pakować.
Uniwersalna odpowiedz.księżycówka pisze:Bo tak! ;PMati pisze:poprzesz to czymś Mamcia?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości