Podziel się!Elspeth pisze:a u mnie piekne sloneczko![]()

Nudzi mi się. Nie mam pojęcia co ja zawsze robię o tej godzinie. Przecież zawsze tak czas leci jak szalony

Chyba se pójdę kąpiel z pianką długą bryknąć to z te 1,5 h zleci szybko i se spać pójdę?

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mia pisze:Ja bym chciała się podszkolić w przecinkach, lolli jakiś krótki kurs?
TedBundy pisze:Jedynie, co budzi moje obsesje, to pieniądze.
Mati pisze:pogratuluje za 3 lata jak będziesz miała mgr
Mati pisze:a teraz co najwyżej mogę życzyć powodzenia
AMX pisze:Księżycówka zarzuciła pomysłem,żeby ją zmetamorfozić. I od razu budżet poskoczył.
runeko pisze:Uwaga, uwaga, proszę mi pogratulować bo przenoszę kwalifikujące się w większości kredyty i zabieram się za studia (takie prawdziwe, magisterka i te sprawy) aby otrzymać po trzech latach tytuł magistra nauk medycznych w dietetyce.
Jesteś okrutnyAMX pisze:Księżycówka zarzuciła pomysłem,żeby ją zmetamorfozić. I od razu budżet poskoczył.
Od jutra jej nie ma ;PMia pisze:Heh, tylko księżycówki grzywkę ;P
Ooooooooo.....Mikro czarnuch pisze:ogromne jest/będzie zapotrzebowanie na porady od wykwalifikowanego, kompetentnego dietetyka (na agnieszce)
Sama grzywka to zakup dobrej szlifierki katowej. Ale nie, po co sluchac Maciasa...AMX pisze:Księżycówka zarzuciła pomysłem,żeby ją zmetamorfozić. I od razu budżet poskoczył.
A Macias ,przecież mówił,że się nie da.
Nie ;P Ja póki co 3x w tygodniu fitness i lekkie posiłki. Już nie posiłek, a posiłki. Staram się wyjść poza 2.Wujo Macias pisze:Czyzby znowu miala sie zaczac masowa akcja "robimy wiedera! a przynajmniej do czwartego dnia!"?![]()
księżycówka pisze:Ja też. Muszę zrzucić 10 kg. Zdrowo zrzucić ;P
Wujo Macias pisze:Czyzby znowu miala sie zaczac masowa akcja "robimy wiedera! a przynajmniej do czwartego dnia!"?
runeko pisze:Widzę, że nie miałeś nigdy tej przyjemności nazywanej "zdawaniem na studia". Jak dla mnie to jest połowa sukcesu. Reszta przyjdzie już łatwo
runeko pisze:Reszta przyjdzie już łatwo
księżycówka pisze:Ja w ogóle lecę krótko i mam gdzieś ;DD
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości