Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran

księżycówka pisze:To dołącz do kogoś gdzieś.
nie lubię tak. bo ktoś jest gdzieś ze swoją ekipą, której ja nie znam i tak się dosiadam jak głupi. a znając życie wszyscy są ze swoimi laskami to już w ogóle
"when a maaaaaan loves a woooooomaan ....
o yeeeeaaaaah"
jak nic nie skołuje to idę do tesco po carlo rossi różowe i się upijam...
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

Matko, ale idzie o to samo - idziesz gdzieś, gdzie Twój znajomy/znajoma są ze znajomymi i nowych poznajesz. Mi też jak się czasem wieczorem zachce gdzieś wyjść zdarza się przedzwonić/wysłać sms do kolegi któregoś i dostaję info, że jest tu i tu i wpadaj.Mati pisze:no z kimś, właśnie. z kimś to tak, ale nie samemu...
Wczoraj np znajomy pojawił się na gadu i mi wiadomość zostawił. Na koniec jej było, że idzie na domówkę i jak coś to dzwoń do mnie i wpadaj. Standard.
- ksiezycowka
- Weteran

Grace
Dzindzer pisze:To jest gorsze od wszystkiego
a co takiego powiesz ? <choć ja ze wszelkimi sprzętami jestem na bakier
Z nowych sprzętów testowaliśmy dziś frytkownicę. Jak to mało oleju pożera! <z cyklu Gosia poznaje świat> Cieszę się, że mój na poważnie rozważa zmianę szafek w kuchni, bo nie ma najmniejszych szans pomieścić wszystko w obecnych.
I mam prośbę, poleciłby ktoś jakieś garnki w tym stylu: http://www.allegro.pl/item561593476_ber ... ukcja.html
księżycówka pisze:Bez przesady. Po mnie czasem dzwonią wręcz
po mnie nikt nigdy nie dzwoni
księżycówka pisze:Lepsze upijanie się do monitora jak Augusto?
ej ej ej. proszę mnie tutaj nie porównywać do Augusto
ja się upijam kulturalnie, winem. ale nie zrobię tego bo mam tylko 1/3 butelki, a nie chce mi się iść do tesco po nowe, a w barku mam jakieś mamusiowe likiery i cin cin którego nie lubię
[ Dodano: 2009-03-01, 01:23 ]
http://www.sexshop.com.pl/foto/1/10156.jpg
yeah <pejcz2>
[ Dodano: 2009-03-01, 02:27 ]
o kurde. wchodzę na pocztę na o2 a tam tematy wiadomości spamu
1: more orgasms
2: more orggasms
3: more orgassms
nie wiem który kliknąć już
[ Dodano: 2009-03-01, 04:54 ]
dobranoc
księżycówka pisze:Mi też jak się czasem wieczorem zachce gdzieś wyjść zdarza się przedzwonić/wysłać sms do kolegi któregoś i dostaję info, że jest tu i tu i wpadaj.
Mam tak samo. Jak nie mam planów to dzwonie po ludziach z nadzieja, ze ktoś jest na jakiejś imprezie, w klubie czy coś. Nie dzwonie do tych co mam duże podejrzenia, ze randkują
A takie spotkania są super, Ty nie słyszałeś ich najlepszych anegdot, żartów, oni Twoich, zawsze znajdziesz kogoś z kim masz wspólne nieprzegadane w żaden sposób tematy. To pociąga za sobą jednak pewne ryzyko, a no takie, ze i na Twoje imprezy zaczną się ludzie wbijać, ale jak to Ci nie przeszkadza to tylko sama korzyść.
Grace pisze:a co takiego powiesz ? <choć ja ze wszelkimi sprzętami jestem na bakier>
Ja Ci mówię te diabelstwa do rysowania kresek na powiekach to to najgorsze, ja nie ogarniam tego, to to nie dla mnie
Mati pisze:ej ej ej. proszę mnie tutaj nie porównywać do Augusto
No jak się zachowujesz tak jak on to się samo ciśnie
Mati picie samemu bo nie ma się z kim jest smutne. Nie chce przez to powiedzieć, ze każdy kieliszek wina musisz z kimś wypić. Jest różnica miedzy napiciem się dla smaka a upiciem w samotności
Mati pisze:nie wiem który kliknąć już
Ten trzeci, najładniej się wymawia
tarantula pisze:Nie lekcewazcie grypy.
Zawsze ja olewam tak trochę
http://fakty.interia.pl/polska/news/poz ... ja,1267420
Od 3.30 rano do 10.30 tam siedziałem.Nieprzyjemna sprawa.
Od 3.30 rano do 10.30 tam siedziałem.Nieprzyjemna sprawa.
Wy jeździcie, My latamy.
Dzindzer pisze:Jest różnica miedzy napiciem się dla smaka a upiciem w samotności
no przecież piłem dla smaku. sam się nie upijam...
AMX pisze:Od 3.30 rano do 10.30 tam siedziałem.Nieprzyjemna sprawa.
a czemu? jesteś strażakiem?
- ksiezycowka
- Weteran

Nie istnieje coś takiego. Można się napić kulturalnie, ale nie upićMati pisze:ja się upijam kulturalnie
Uzdy są fajne, ale toto już przesadaMati pisze:http://www.sexshop.com.pl/foto/1/10156.jpg
yeah <pejcz2>
Najlepiej na żaden. Ja takich podejrzanych wiadomości nie klikam w ogóleMati pisze:nie wiem który kliknąć już![]()
Ja w domu nie robię, a jak gdzieś jestem na mieście to im nas wiecej tym weselej więc problemu zazwyczaj nie maDzindzer pisze:pewne ryzyko, a no takie, ze i na Twoje imprezy zaczną się ludzie wbijać, ale jak to Ci nie przeszkadza to tylko sama korzyść.
Dzindzer pisze:Ja Ci mówię te diabelstwa do rysowania kresek na powiekach to to najgorsze, ja nie ogarniam tego, to to nie dla mnie
Jak i ja. Ale dziś znów będę próbować ![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
- ksiezycowka
- Weteran

Znaczy się, że gasisz rozpalone kobiece serca? Smutna praca
Swoją drogą ja to panikara jestem. Się tak podłamałam tym, że się wydaje jakbym przytyła i tym mierzeniem na szybko, bo zostałam poproszona i tymi 90 cm w biodrach.
Dziś normalnie, nie opchana żadnym żarciem, po porannym prysznicu się poważyłam i pomierzyłam i to nie jest 90 cm, a 86 więc tragedii nie ma jeszcze takiej ;DD
Tranatulla <boje_sie> <boje_sie> współczuje, wracaj do zdrowia!
Ale dzień!
Umówiłam się z kumplami z lo, więc jechałam z Będzina do Gliwic. Autobus nie przyjechał, musiałam iść na pichotę na dworzec, pociąg odjechał na moich oczach, jakieś 200m mi zostało, następny za 2h, bo niedziela. Więc złapałam autobus, oczywście tylko do Katowic. W Katowicach byłam o 12, pociąg za godzinę - 13.04, bo niedziela. Autobus do domu też mi uciekł, musiałam czekać na tramwaj i iść. W między czasie wyładował mi się telefon i urwało ucho od torby.
Ale firmę zakładamy! Entuzjazm mnie rozpiera, pod koniec marca pierwszy projekt
Ale dzień!
Umówiłam się z kumplami z lo, więc jechałam z Będzina do Gliwic. Autobus nie przyjechał, musiałam iść na pichotę na dworzec, pociąg odjechał na moich oczach, jakieś 200m mi zostało, następny za 2h, bo niedziela. Więc złapałam autobus, oczywście tylko do Katowic. W Katowicach byłam o 12, pociąg za godzinę - 13.04, bo niedziela. Autobus do domu też mi uciekł, musiałam czekać na tramwaj i iść. W między czasie wyładował mi się telefon i urwało ucho od torby.
Ale firmę zakładamy! Entuzjazm mnie rozpiera, pod koniec marca pierwszy projekt
Ostatnio zmieniony 01 mar 2009, 16:27 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran

Komunikacja <boje_sie>Mia pisze:Umówiłam się z kumplami lo, więc jechałam z Będzina do Gliwic. Autobus nie przyjechał, musiałam iść na pichotę na dworzec, pociąg odjechał na moich oczach, jakieś 200m mi zostało, następny za 2h, bo niedziela. Więc złapałam autobus, do Katowic tylko. W Katowicach byłam o 12, pociąg za godzinę 13.04, bo niedziela. Autobus do domu też mi uciekł, musiałam czekać na tramwaj i iść. W między czasie wyładował mi się telefon i urwało ucho od torby.
- Wujo Macias
- Maniak

Mia pisze:Ale firmę zakładamy! Entuzjazm mnie rozpiera, pod koniec marca pierwszy projekt
W jakiej branży??
[ Dodano: 2009-03-01, 16:10 ]
Wujo Macias pisze:Moon, mowil Ci ktos kiedys gdzies ze do Dominiki Ostałowskiej jestes podobna?
Eee no co ty, Dominika tak staro nie wygląda

Wy jeździcie, My latamy.
- Wujo Macias
- Maniak

księżycówka pisze:i poznaję.Ja w ten sposób masę osób poznałam właśnie. Idę gdzieś z kimś i spotykamy jakiś tam znajomych i się poznaję. Nie raz pół nocy przegadałam w taki sposób z nowo poznanymi osobami
o, ja bardzo lubię poznawać ludzi w ten sposób
Mia pisze:Ale dzień!
no faktycznie, z samymi przygodami ;P
Wujo Macias pisze:E, ogladal ktokolwiek serial "Hotel Babylon"?
ja widziałam, całkiem całkiem
Chaos is a friend of mine
- ksiezycowka
- Weteran

Nie. Nie zdarzało mi się być do nikogo poza moją M. porównywaną pod względem wyglądu. No, a my kiedyś byłyśmy brane za siostry właśnie z tego powodu i z powodu niemal identycznego nazwiska.Wujo Macias pisze:Moon, mowil Ci ktos kiedys gdzies ze do Dominiki Ostałowskiej jestes podobna?
Nawet spojrzałam w googla kto to i nie cholery nie jesteśmy podobne ;P
Wujo Macias pisze:No i grzywka jakby lepiej obcieta.

księżycówka pisze:Nie istnieje coś takiego. Można się napić kulturalnie, ale nie upić
istnieje. można uchlać się wódką albo jakimś spirytem, nalewkami. a można z kulturą dłuugo sączyć whisky, wina czy jakieś inne takie

księżycówka pisze:Uzdy są fajne, ale toto już przesada
kurde, a myślałem, żeby Ci kupić na dzień mamy
AMX pisze:Aha, kobiecych serc.
nie no, to co tam robiłeś?
- ksiezycowka
- Weteran

Em nie bardzoMati pisze:istnieje. można uchlać się wódką albo jakimś spirytem, nalewkami. a można z kulturą dłuugo sączyć whisky, wina czy jakieś inne takie
Gadżety do łóżka wolę kupować sama lub dostawać od faceta, z którym to zamierzam wykorzystać.Mati pisze:kurde, a myślałem, żeby Ci kupić na dzień mamy![]()
[ Dodano: 2009-03-01, 16:31 ]
Przekoszmarnie chce się się spać.
A obudziłam się o 14, wypiłam już kawę i w ogóle... <ziewa>
księżycówka pisze:Em nie bardzo
ja i tak się nie upijam, więc wiesz

księżycówka pisze::) Ty to się skup na bieliźnie lepiej, wymiary masz ;P

księżycówka pisze:A obudziłam się o 14, wypiłam już kawę i w ogóle... <ziewa>
ale Ty śpioch jesteś. ja wstałem wcześniej niż Ty, bo o 12 i jakoś żyje bez kawy
[ Dodano: 2009-03-01, 16:36 ]
AMX pisze:Zawodowo, budynki w których to się stało są z nami powiązane.
aha aha. ok. dzięki za odp
AMX pisze:http://fakty.interia.pl/p...ie-zyja,1267420
Nie słyszalam nic o tym, a w sumie blisko. Rany.
AMX pisze:Aaa. czyli będziesz takim Jacykowem. OK
Firma będzie świadczyć różne usługi, bo mamy już fryzjerkę, wizażystę, któremu będę pomagać, fotografa. W połowie marca pierwsza darmowa metamorfozoza gwoli reklamy
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran

Też tak kiedyś miałam. Ale wiesz starość nie radość. ;PMati pisze:ale Ty śpioch jesteś. ja wstałem wcześniej niż Ty, bo o 12 i jakoś żyje bez kawy
Ostatnio spałam po 4 h i musiałam odespać
Mia, to ja mogę wpaść się metamorfozować z moją grzywką?
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Ostatnio zmieniony 01 mar 2009, 16:44 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.