Ja padam. Chcę spać, ale gdybym miała perspektywę zarwania w ten sposób i w tym towarzystwie kolejnej nocy to bym się ani minuty nie wahała
Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mrissa miło było Cię poznać, mam nadzieję, że się nas nie boisz
Ja padam. Chcę spać, ale gdybym miała perspektywę zarwania w ten sposób i w tym towarzystwie kolejnej nocy to bym się ani minuty nie wahała
Ostatnio zmieniony 05 maja 2008, 01:20 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- Wujo Macias
- Maniak

- Maniak

Tajemnica jest to, ze zniknely mi jakos dziwnie 2h z zycia wczoraj na imprezie.Mia pisze:Tajemnica, tzreba było też się pojawić

Ostatnio zmieniony 05 maja 2008, 01:18 przez Wujo Macias, łącznie zmieniany 1 raz.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- Wujo Macias
- Maniak

- Maniak

księżycówka pisze:Ja bym mogła rodzic za 2 lata.
Ja wczoraj miałam na ten temat rozmowę z A. Z chwilowego braku lepszych tematów przy winie. Bo tak sobie pomyslałam, że niektórzy faceci, jak mówiła Gosia mają straszne ciśnienie na dzieci. Postanowiłam, że lepiej wytlumaczyć to sobie przy początku związku, niż później mieć nieporozumienia. Do porozumienia doszło. Się nie śpieszy i na pewno nie w ciągu najbliższych trzech do pięciu lat. Pasuje

Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Mnie najbardziej martwi to, że facet jest przecież starszy ode mnie i pewnie tych dzieci zechce mu się szybciej niż dla mnie, mimo tego co mówi. Obiecał jednak, że nagabywać i plasterków anty na poloprastry podmieniać nie będzie
Faceci są czasem rozczulający. Mój wdał się ostatnio w rozmowę z siedmioletnim dzieckiem naszego pasażera i tak przemile to wyglądało, że na sam widok tego chętnie bym mu coś urodziła. Nie wiem, niektórzy faceci po prostu jakoś lepiej pasują u boku dziecka niż inni. Takie słodkie to. Dopóki nie moje
Nie, no zakochałam się, no. Przecież normalny człowiek tak nie myśli
Dobranoc.
Nie, no zakochałam się, no. Przecież normalny człowiek tak nie myśli
Dobranoc.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Wujo Macias pisze:Czyli sciema, bylo slabo!
Tak, masz rację, czuję pewien niedosyt...
I coś mnie uwiera...
W ekspresowym tempie komisja śledcza odrzuciła adoratora z bożej łaski, ale wcześniej zdążyliśmy napić się drinków za free.
Mia odrzuciła przeznaczenie w paski, mimo że teraz bardzo szybko się podróżuje.
Olivię ktoś porwał do rock'n'rolla, o mało życia nie skończyła na parkiecie.
Cubasa to jak zwykle, konwencja w kolorze magenta (ciągle zapominam nazwy tego koloru).
A moon, twierdzi, że nie radzi sobie na parkiecie, ale nie radzę Jej w to wierzyć.
Marissa, chyba przytłoczyliśmy Ją sobą, ale ogólnie miła, sympatyczna i ma fajną kurtkę, której Jej seryjnie zazdroszczę.
No i mój tata powiedział, że koleżanka fajna, kot się zakochał a potem taki smutny chodził, jak miałyśmy wychodzić.
I na peronie było "Nie płacz, kiedy odjadę..."
Jeszcze nie doszłam do siebie...
Ostatnio zmieniony 05 maja 2008, 10:50 przez Olivia, łącznie zmieniany 1 raz.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Gosia... pisze:Jestem po prostu straszna, że myślę tylko o sobie.
ja tam myślę o sobie i nie uważam żebym była przez to straszna ;-)))
Gosia... pisze:. Zadbana kobieta w każdym wieku jest piękna, a 35lat to wcale dużo nie jest.
to prawda. sporo kobiet po 30. wygląda naprawdę super i spokojnie można im dać jakieś 6 lat mniej.
wiem, że jestem głupia, ale niech ktoś mi pomoże wymyślić jeden temat na egzamin praktyczny. no nie mogę, szukam i szukam, i każdy kolejny temat wydaje mi się nie taki - albo za prosty, albo za głupi,łeee...
ideę do fryzjera za 2h

Chaos is a friend of mine
Gosia... pisze:Z tego co widzę po znajomych to faceci są bardziej chętni do dzieci niż kobiety. <wcale im się nie dziwię, bo przecież nie ich kariera legnie w gruzach>
Prawda
tarantula pisze:I cialo tez im nie legnie w gruzach
Ja bym do głowy dostawała i wolała na wagę nie spoglądać. Ale obiecałam sobie, że jak już kiedyś w tej ciąży będę to ćwiczyć i tak będę i na basen jezdzić będę ! Kumpela taka ćwiczyła do 9 miesiąca (na tydzień przed porodem widziałam ją jak zajęcia z aerobicu prowadziła) i nie wyglądała jak matrona. A teraz bardzo szybko zrzuciła po ciąży. Da się , da się
Tajemnica, tzreba było też się pojawić
że kiedy to spotkanie było
?od kiedy to "karierę" masakruje posiadanie potomka? 
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Nola pisze:ideę do fryzjera za 2h
z chęcią też bym poszła
[ Dodano: 2008-05-05, 15:50 ]
Aaa, mail od pana w paski: "Szkoda, że wczesniej Cię nie poznałem - bardzo komponujesz się z moimi marzeniami..." Weekend pełen wrażeń, nie ma co ;P
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Mia pisze:Mrissa miło było Cię poznać
Też miło było was poznać
Mia pisze:mam nadzieję, że się nas nie boisz![]()
Nie no, skąd
Ja się tylko gwałcicieli-pseudo-fotografów boje <boje_sie>
Olivia pisze:Marissa, chyba przytłoczyliśmy Ją sobą,
Nie przytłoczyliście - ja taka jestem naprawdę - nieśmiała, nie mówiąca za dużo, ale chętnie słuchająca
Olivia pisze:ma fajną kurtkę, której Jej seryjnie zazdroszczę
To jak będzie dostawa nowych to dam znać

Marissa pisze:Nie przytłoczyliście - ja taka jestem naprawdę - nieśmiała, nie mówiąca za dużo, ale chętnie słuchająca
wierz mi, my w takim gronie naprawdę mamy specyficzną głupawkę
Marissa pisze:To jak będzie dostawa nowych to dam znać
koniecznie
Mia pisze:wierz mi, my w takim gronie naprawdę mamy specyficzną głupawkę![]()
Znam to. Ja mam taką specyficzną głupawkę z moją K.
Mia pisze:Marissa napisał/a:
To jak będzie dostawa nowych to dam znać
koniecznieświetna jest!
To co jakiś czas będę tam zaglądać
Fajnie że wam się podobała - cieszy mnie to
Marissa pisze:Nie przytłoczyliście - ja taka jestem naprawdę - nieśmiała, nie mówiąca za dużo, ale chętnie słuchająca![]()
o matko, druga taka jak ja
Mia pisze:Yasmine pisze:że kiedy to spotkanie było ?
majówka w Wawie, trąbiliśmy o tym od moich urodzin
raz tylko słyszałam z miesiąc temu, ale myślałam, że to nieaktualne, bo topicu nie było ani nic.
Łihii, przyszła do mnie pierwsza pocztówka z postcrossing.com. Z Paryża. Jakie to milutkie, nie spodziewałabym się - jupiiii 

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- Wujo Macias
- Maniak

Yasmine pisze:raz tylko słyszałam z miesiąc temu, ale myślałam, że to nieaktualne, bo topicu nie było ani nic.
kilka rayz było mówione, w topicu też przecież kilka razy było wspomniane, że jadę
ubrałam się, w końcu, dziś chyba 10 zestaw mi podpasował
chyba nie lubię jak mi zależy 
- kot_schrodingera
- Weteran