i "studentyzm".lollirot pisze:tak się kończy ćpanie, niestety.
I brak patriotyzmu, wiem.
Nie dosc, ze czarny to pewnie tez gornik.Pewnie mam jakiegoś czarnego przodka i to dlatego.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Ja też. 9 do pracy ogarnąć na biegu co się działo jak mnie nie było (a na bank w cholerę tego mam już uzbieranego), o 10.30 już spotkanie w innym punkcie Warszawy mam. Potem na biegu z powrotem do biura, zgłosić kilka kwestii i na biegu na 12.00 w jeszcze inny punkt miasta na spotkanie. Potem powrót i cała masa spraw do wyjaśnienia, bo listę płac trzeba jutro zamknąćtarantula pisze:Jutro go....y poniedzialek, na sama mysl mam depresje

czyli że nie ma przez ten czas Wysokiej Moderacjiksiężycówka pisze:A najlepsze, że muszę dziś wieczorem bądź jutro rano całego kompa odłączyć i może we wtorek wieczorem znów będę mogła się podpiąć do sieci

Wujo Macias pisze:Gosia... napisał/a:
Kurcze, fajnie sobie dywagować o różnych ważnych sprawach. Fajnie, dopóki mnie bezpośrednio nie dotyczą.
Jestes w ciazy!

Gosia... pisze:A mój chce, żeby rodziła za 2 lata...
Wiec sie Gosiu nie martw, jeszcze wiele razy Ci sie zmieni.
złotooka kotka pisze:Wiec sie Gosiu nie martw, jeszcze wiele razy Ci sie zmieni.
Gosia... pisze:rodzić dziecko to grubo przed 30stką najlepiej
Gosia... pisze:<wcale im się nie dziwię, bo przecież nie ich kariera legnie w gruzach>

złotooka kotka pisze:A tesciowa to mi teraz przy kazdej okazji zyczenia sklada coby sie dzidziula dochowac
Gosia... pisze:tylko wymówka i ucieczka od odpowiedzialności.

tarantula pisze:I cialo tez im nie legnie w gruzach

tarantula pisze:Gosia... napisał/a:
tylko wymówka i ucieczka od odpowiedzialności.
Wymowka moze ale na pewno nie ucieczka od odpowiedzialnosci. Odpowiedzialny jest ten kto mierzy sily na zamiary a nie na wlasne widzi mi sie. Dobrymi checiami to jest pieklo wybrukowane.
złotooka kotka pisze:jakby nie patrzec to nikt sie coraz mlodszy nie robi

Gosia... pisze:ja się dzisiaj dowiedziałam, że 35latka to już stara baba ! <boje_sie>
Gosia... pisze:na rodzenie pierwszego dziecka muszę dodać.

Gosia... pisze:na rodzenie pierwszego dziecka muszę dodać. Ja myślę, że to taki graniczny wiek na 1 dziecko.
tarantula pisze:Gosia... napisał/a:
na rodzenie pierwszego dziecka muszę dodać.
Toz od razu tak trzeba bylo bo juz mi cisnienie podskoczylo a w moim wieku takie emocje szkodza na serce
złotooka kotka pisze:25-30 z planowana dwojka dzieciakow uwinac

złotooka kotka pisze:Ogolnie nie chcialabym dziecka po 35 roku zycia.
Gosia... pisze:35lat to wcale dużo nie jest. Dużo to mi się wydaje 65
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 102 gości