Nemezis pisze:ja pisałam o najbliższej rodzinie - rodzeństwo rodziców i ich dzieci z rodzinami albo os. towarzyszacymi.
ja też + dziadkowie, i jedynie z jedną siostrą babci utrzymuje kontakt.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Nemezis pisze:ja pisałam o najbliższej rodzinie - rodzeństwo rodziców i ich dzieci z rodzinami albo os. towarzyszacymi.

I wraca moje pytanie sprzed miliona lat- to ile Ty zarabialas? W kraju, gdzie przecietny czlowiek zarabia 1.200- 1.600 zl istnieje forum, na ktorym co drugi uzytkownik trzepie ogromna kasiore.pani_minister pisze:Nawet, jak zarabiałam grosze dawno temu, to byłoby raptem parę miesięcy odkładania.

Mati ja pół życia mówiłam, że chcę na kocią łapę i żadne śluby. A teraz zobacz - fraj... znaczy męża szukam ;DDMati pisze:nie sądzę bym zaczął raptem chcieć mieć wesele, a nawet ślub w kościele

księżycówka pisze:Dzisiaj 23:18
Dobra, zbieram się powoli spać.

daja nam sume ok. 2500, ktora to dla Ciebie jest suma drobna.

księżycówka pisze:Mia, wiesz, o której wczoraj byłam w łóżku? O 21
księżycówka pisze:Mati? Tyś też popił więc pewnie tez od dziś?
księżycówka pisze:Mati ja pół życia mówiłam, że chcę na kocią łapę i żadne śluby. A teraz zobacz - fraj... znaczy męża szukam ;DD

Zmuliłam się piwem. Dieta piciu nie służy. Mam słabiutką głowę. Poza tym zostałam prawie-abstynentką.Mia pisze:Serio?
No zostałam obudzona dziś tuż przed północą i nie bardzo spałam później. Zasypiałam i się budziłam. Z piątku na sobotę wcale nie zasnęłam więc też w sobotę wcześnie padłam, zwłaszcza po 10 h ciągiem warsztatu na uczelni. Al ejak tak idę spac to tak max. o 10 wstaję. No, a nie o 14 jak ostatnio.Mia pisze:Wcześnie wstajesz pewnie?
Kwestia zmęczenia.Mia pisze:wcześniej to nawet nie potrafię.
księżycówka pisze:Mam słabiutką głowę
księżycówka pisze:Kwestia zmęczenia.

To jest Twoj pierwszy kontakt z Lechem Rochem?AMX pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=d1a8M7LmKe0&feature=related![]()
Piękne

ciekawe nieWujo Macias pisze:W kraju, gdzie przecietny czlowiek zarabia 1.200- 1.600 zl istnieje forum, na ktorym co drugi uzytkownik trzepie ogromna kasiore.

beznadziejna lanserka...
coolgirl

Nie, nie ubodlo mnie to ani troche. Gryzie mnie kontrast tego co widze na codzien z tym, co to czytam. Ja mam dzianych, mniej lub bardziej znajomych, ale wiekszosc zarabia grosze. Te prawdziwe grosze, nie wyimaginowane.pani_minister pisze:I nie, nie co drugi użytkownik
trzepie kasiorę. Jest natomiast kilku, którzy kasiorę trzepią i mają, a niektórych tak potrafi to ubóść, że normalnie o pieniądzach się już porozmawiać nie da - bo lans. I pozerka.

Nie, nie ubodlo mnie to ani troche. Gryzie mnie kontrast tego co widze na codzien z tym, co to czytam. Ja mam dzianych, mniej lub bardziej znajomych, ale wiekszosc zarabia grosze. Te prawdziwe grosze, nie wyimaginowane.pani_minister pisze:I nie, nie co drugi użytkownik
trzepie kasiorę. Jest natomiast kilku, którzy kasiorę trzepią i mają, a niektórych tak potrafi to ubóść, że normalnie o pieniądzach się już porozmawiać nie da - bo lans. I pozerka.
Mia pisze:RHS pisze:a tak w ogóle to koniec koncow nie placi sie pol na polu nas przynajmniej panuje taki zwyczaj
najbardziej poularny, jest chyba jednak podział wg liczby zaproszonych gości.

Gryzie mnie kontrast tego co widze na codzien z tym, co to czytam

Wujo Macias pisze:Bo wiekszosc ludzi zarabia ok. 20 tysiecy rocznie

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 150 gości