Napisz jak wrażenialollirot pisze:Idę robić pierwszy raz w życiu A6W
Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran

Mikro czarnuch pisze:przekład, choćby nie wiem, jak dobry
To nie jest dobry przekład.
Ajaj, będzie ciężko. Moje mięśnie brzucha nie istnieją, będę potrzebowała naprawdę silnego wsparcia
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- ksiezycowka
- Weteran

Drugi kierunek na Polibudzie? To pochalstać się można. Wiem co mówię, bo jestem właśnie bliska tego stanu
Cały semestr jest dużo roboty, a miesiąc przed sesją + sama sesja to każdy nie wie jak się nazywa. W tym tygodniu mam 3 kolosy a w przyszłym: kolokwium, zaliczenie (czyli coś jak egzamin tylko nie w sesji więc się tylko innaczej nazywa), zerówkę i egzamin, bo od piątku sesja już
I w ogóle się zirytowałam dziś bo dostałam 3 z anglika a miałam 76% pracy dobrze. Genialny system oceniania też dobija
Drugi kierunek na Polibudzie? To pochalstać się można. Wiem co mówię, bo jestem właśnie bliska tego stanu
Cały semestr jest dużo roboty, a miesiąc przed sesją + sama sesja to każdy nie wie jak się nazywa. W tym tygodniu mam 3 kolosy a w przyszłym: kolokwium, zaliczenie (czyli coś jak egzamin tylko nie w sesji więc się tylko innaczej nazywa), zerówkę i egzamin, bo od piątku sesja już
I w ogóle się zirytowałam dziś bo dostałam 3 z anglika a miałam 76% pracy dobrze. Genialny system oceniania też dobija

To sami geniusze widocznielollirot pisze:U nas jest zaliczenie od 75% na większości przedmiotów
Wiem wiemMia pisze:Ja mówiłam o drugim kierunku jako takim, nie o polibudzie. Ale nie wiem co tam Nola sobie wymyśliła
Tylko padło to hasło z dwa razy więc się odniosłam.
Jak ktoś nie chce się narobić albo jest przyzwyczajony do lekkich, łatwych i przyjemnych studiów bez poprawek to odradzam

Nola pisze:polibuda odpada zdecydowanie
Uff
Skończył się serial, na początku żałowałam, że główna rola nie jest kobieca, ale byłoby zdecydowanie mniej fabularnych możliwości. Jutro muszę iść na pocztę, bo jakieś 2 paczki z allegro są (zawsze mam awizo, mimo, że byłam cały dzień w domu).
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Mia pisze:Ja właśne piję, ale mnie by nie obudziła
Ja to torebkę na 2 minuty wkładam tylko. Taka budzi
Nola pisze:a ja jestem w środku
a ja nic się dzisiaj nie nauczyłam, kompletnie. Stwierdziliśmy,że robimy sobie jeden dzień przerwy od nauki
lollirot pisze:Idę robić malinową czerwień na głowie. Ciekawe, co wyjdzie

Mia pisze:To chyba wiem, czmu mnie nie pobudzająGeneralnie jakoś herbata na mnie nie działa.
"kofeina, a właściwie teina zawarta w zielonej herbacie uwalniana jest w czasie 3 pierwszych minut parzenia i wtedy herbata ma działanie pobudzające, natomiast podczas dłuższego parzenia (ponad 3 minuty) teina wiązana jest przez garbniki i zmniejsza sie jej działanie pobudzające. Zatem dłużej parzona herbata wykazuje działanie odprężające, uspokajające i łagodzące na przewód pokarmowy"
- Wujo Macias
- Maniak

O, kolejna co nie poznala jeszcze cudownej rzeczy, jaka jest pan google.Mikro czarnuch pisze:Właśnie, 'osochodziii' z tym skrótem?;>
Jakaś wyspecjalizowana dieta?
lolli,a Tobie po co a6w skoro masz ponoc plaski brzuch? Inne cwiczenia rob, chociazby ABS o ktorym juz mowilem.
Ostatnio zmieniony 21 sty 2009, 00:37 przez Wujo Macias, łącznie zmieniany 1 raz.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- ksiezycowka
- Weteran

Wiem co mówię. Wszystko zależy od kierunku tamże tak naprawdę. I mówię o warszawskiejJoasia pisze:Dziewczyny, co wy mówicie?
U nas teżlollirot pisze:U nas jest zaliczenie od 75% na większości przedmiotów
Uwielbiam. Tylko jestem na diecie terazMati pisze:ale Ty nie lubisz![]()

- ksiezycowka
- Weteran

sprawdzić, jaki mam model? Bo nie pamiętam
Zdejmujesz pokrywkę, wyjmujesz baterię i na telefonie napisane jest na naklejce
Stan dziwności nadal. Nie wiem co się dzieje

Ostatnio zmieniony 21 sty 2009, 07:39 przez runeko, łącznie zmieniany 1 raz.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
- ksiezycowka
- Weteran

Znów się walałam z boku na bok pół nocy w łóżku chociaż poszłam spać względnie.
Wcale nie spałam i mam zły humor.
I gardło mnie nadal boli.
I nie mogę wmusić w siebie dalej tego śniadania.
[ Dodano: 2009-01-21, 08:08 ]
I dlaczego do cholery mamy emoty z jakimiś kiblami i rycerzami Jedi, a nie mamy ani jednej wyrażającej złość?
W połowie przypadków to ->
wydaje się być za mocne, ale nie ma niczego innego do użycia.
Wcale nie spałam i mam zły humor.
I gardło mnie nadal boli.
I nie mogę wmusić w siebie dalej tego śniadania.
[ Dodano: 2009-01-21, 08:08 ]
I dlaczego do cholery mamy emoty z jakimiś kiblami i rycerzami Jedi, a nie mamy ani jednej wyrażającej złość?
W połowie przypadków to ->
wydaje się być za mocne, ale nie ma niczego innego do użycia.księżycówka pisze:Znów się walałam z boku na bok pół nocy w łóżku chociaż poszłam spać względnie.
ja też
nie chce mi się,tyle wam powiem. mam masę rzeczy do załatwienia i będę się musiała użerać z tą sukowata sekretarką znowu. a potem nauka
i nie mam jeszcze prezentu dla babci.Chaos is a friend of mine
Ja też mówię o warszawskiejksiężycówka pisze:Wiem co mówię. Wszystko zależy od kierunku tamże tak naprawdę. I mówię o warszawskiej
Chociaż tak myślę, że jak robić drugi kierunek to pewnie na zaocznych, a zaoczne to są proste jednak u nas więc można się pokusić.
Jadę na uczelnię, jupi...