księżycówka pisze:Ja Cię trochę dłużej znam no ;DD
Ale żeby terror psychiczny. Aż taka okropna to chyba nie jestem...

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Olivia pisze:Rozwiń myśl.
księżycówka pisze:Pewnie.
Nola pisze:czy w wieku 22 lat opłaca mi się zaczynać drugie studia?
) Olivia pisze:Nola, ja jestem na etapie, że nie chce mi się studiować, to mojego zdania się domyślisz...

Nola pisze:nie chcę za dużo pisać, bo na razie to tylko plany. chcę zacząć drugi kierunek, ale nie wiem co wybrać- coś co wydaje mi się ciekawe i mnie interesuje, ale jest żmudne czy coś co będzie bardziej pasowało do mojego pierwszego kierunku,ale średnio mnie interesuje i nie do końca odpowiada moim zdolnościom(jakiś ekonomiczny kierunek)?
Mati pisze:po co pisać wszystkim że idę robić kolację i że zaraz wracam skoro mogę go zabrać ze sobą do kuchni?genialny jestem kurde

księżycówka pisze:Ale teraz chyba jesteś na licencjacie.
księżycówka pisze:to bym powalczyła o podwójnego magistra
Mia pisze:jak doszłaś do wniosku, że to jest to, co Cię naprawdę interesuje, to warto.

księżycówka pisze:Nie ma opcji przy A6W naszym

lollirot pisze:Mój nowy kolor włosów koresponduje z kolorem okładki książki, którą czytam..

lollirot pisze:Mój nowy kolor włosów koresponduje z kolorem okładki książki, którą czytam.
Mikro czarnuch pisze:Co do koloru włosów, hmm, ja bym jednak na taki odcień się nie zdecydowała, chyba, że to wypadek przy pracy?
)
Nola pisze:ale jaką masz wersję językową - polską czy ukraińską?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 107 gości