Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Wujo Macias
- Maniak

- Weteran

A to dawno, dawno było. Jeszcze przed Bounto! Ja teraz wg ściągania to 8 serie oglądam. A do Soul Society oni szli chyba w 2
[ Dodano: 2009-01-16, 19:50 ]

[ Dodano: 2009-01-16, 19:50 ]
pff. Chyba tylko Martinoo mnie tu pod tym względem rozumieWujo Macias pisze:To jeszcze zanim Ridge rozwiodl sie z Brooke, ale z kolei po przejeciu firmy Thornow przez Sally Spectra?

- ksiezycowka
- Weteran

- Maniak

Nie, czemu. Ja niektore mangi lubie, a i znajda sie serie anime, ktore ogladne z przyjemnoscia- NGE, Argento Soma, Noir.księżycówka pisze:Wujo Macias napisał/a:
To jeszcze zanim Ridge rozwiodl sie z Brooke, ale z kolei po przejeciu firmy Thornow przez Sally Spectra?
pff. Chyba tylko Martinoo mnie tu pod tym względem rozumie
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- ksiezycowka
- Weteran

Nie mam pojęcia co lubię. widziałam kilka odcinków Naruto ( nie tych w tv i nawet mi się podobało)
księżycówka pisze:Wiesz, polecić mogę i Sailor Moon
Lata świetlne temu oglądałam.
księżycówka pisze:Dzin Hellsinga sobie ściągnij z torrentów. Nie wierzę żeby to się komuś nie podobało.
Się robi
- ksiezycowka
- Weteran

Ciekawa jestem reakcji. Ja specem od anime nie jestem żadnym. Tu Martinoo, Złotooka, Eis, AMX nawet chyba się lepiej znająSię robi
Farbnęłam się u mojej M.
I teraz do nauki trza wracać cholera. Ale jak widzę zdjęcia jakiś testów na maila wpłynęły więc może nie będzie tak źle jutro
Choć to nie tegoroczne na bank, bo nikt jeszcze tego nie miał. Nawet dzienni
księżycówka pisze:polecić mogę i Sailor Moon
najlepsze w "Czarodziejce z księżyca" było to, że wszyscy ją oglądali, ale nikt się do tego publicznie nie przyznawał
Dzindzer pisze:Księżycówka co mogła byś polecić osobie nie znającej się
ja się nigdy na anime nie znałam, ale swego czasu byłam zakochana w Dragon Ball'u
A Genialny Żółw.... <uklony2>
Wkurzał mnie tylko wątek BuBu, na dodatek był za długi i od tamtej pory oglądałam Dragon Ball'a z mniejszym zaangażowaniem.
- ksiezycowka
- Weteran

księżycówka pisze:Tu Martinoo, Złotooka, Eis, AMX nawet chyba się lepiej znają
Możliwe, ale Twoja opinią jest dla mnie również ważna
AMX pisze:Haibane Rinmei , Aria the Animation, Record of the Lodos War, Love Hina.
Już zleciłam mojemu ściągnięcie
Nemezis pisze:najlepsze w "Czarodziejce z księżyca" było to, że wszyscy ją oglądali, ale nikt się do tego publicznie nie przyznawał
Ja tam sie przyznawałam
A czy to co polecacie zawiera jakieś bezeceństwa
- ksiezycowka
- Weteran

- Maniak

Dzin, wrzuc do listy jeszcze 'Noir". Historia o zabojczyniach, tajnych organizacjach. Dobre mzimu.
AMX nie dalby Ci zadnych chorych censored.stw. Co innego moon, ta by wrzucila wielomackowe hentaje i grzmocenie panny za pomoca kaktusa. Ale nie AMX.
AMX nie dalby Ci zadnych chorych censored.stw. Co innego moon, ta by wrzucila wielomackowe hentaje i grzmocenie panny za pomoca kaktusa. Ale nie AMX.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2009, 23:31 przez Wujo Macias, łącznie zmieniany 1 raz.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- ksiezycowka
- Weteran

Nic takiego nie ściągam. Sobie wypraszam. Takie rzeczy to ja oglądam tylko w jednym celu i to w internecie tylko.Wujo Macias pisze:Co innego moon, ta by wrzucila wielomackowe hentaje i grzmocenie panny za pomoca kaktusa. Ale nie AMX.
U nas sporo osób oglądało i nie było jakiś specjalnych śmiechów z tego.Nemezis pisze:w moim otoczeniu w tamtym czasie "Czarodziejka" stała się tak popularna, że aż wyśmiewana. Ludzie się nawzajem nabijali z siebie za oglądanie tegoa i tak nowe wątki każdy kojarzył
- ksiezycowka
- Weteran

księżycówka pisze:. Takie rzeczy to ja oglądam tylko w jednym celu i to w internecie tylko
Eee w jakim
W czarodziejkach ,to najlepsza była seria w której pojawiła się czarodziejka z Saturna.
Noir też jest niezły. Z ciekawszych anime polecał bym jeszcze Ghost in the shell stand alone complex, całkiem zjadliwy serial.
Wy jeździcie, My latamy.
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

- Weteran

- ksiezycowka
- Weteran

No ja też, też. Trzeba. W końcu 5 dzień.Mia pisze:ja się zabiorę
Czy ja wiem?Nola pisze:jakie to smutne siedzieć w piątek w domu
Piątek to luz, gorzej w sobotę. W piątek człowiek tygodniem zmęczony zazwyczaj jest (no ja teraz nie, ale tak ogólnie mówię), a w sobotę to by dziwne było. Ja siedzieć nie zamierzam. Tylko może tym razem uda mi się nie wrócić nad ranem Ja bym poszła.Mia pisze:utro zapowiada się naprawdę fajne spotkanie i impreza, a mi się iść nie chce...