Yasmine pisze:balsam do ust
jaki? ja mam takie suche, że kupiłam balsam z Neutrogeny i truskawkową pomadkę Nivea.
Właśnie wrócilam z kina, Spirit - ogólnie średni, ale bardzo dobre role obu pań, szczególnie Scarlett
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Yasmine pisze:balsam do ust
księżycówka pisze:Mati, ile ja bym dała żeby gdzieś dziś czy jutro iść, a Ty marudzisz
że aż nas wygonili z klubu 
Stanowczo odradzam. Raz u jednej z naszych forumowiczek tam mądrze zrobiłam i moooocno to odchorowałam.Mati pisze:więcej nie popijam wódki piwem, oj nie nie nie...
Wytrzeźwiejesz. Ze mną jest gorzej. Wcale nie spałam. Położyłam się jakoś o 4 myśląc, że przekimam chociaż te 2 h do 6 i wstanę. Jaaaasne. Z boku na bok się przewracałam. Włączyłam CN, ale ile można powtórki oglądać? Puściłam sobie z komórki muzykę. Zaczęłam koło 5 się koledze marudzić smsami, że spać nie mogę to mi kazał barany liczyć. Pff. Baran jeden.Mati pisze:o 13 muszę być w robocie

Ej nie budzę ludzi o takich porach przecież. To taki kumpel, który potrafi zadzwonić o 4 rano (albo i ja dzwonię skądś samotnie wracając) i pytać co u mnie słychać. Wiem, że nie śpi o 5A czego się spodziewałaś nagabując ludzi o takiej godzinie.
Taaa... a i tak macias zaraz wyskoczy, że to przecież prywatne i zaoczne - czesne zapłacone więc rok z głowy. JaaasneI to mocno.

księżycówka pisze:Ej nie budzę ludzi o takich porach przecież.
księżycówka pisze:Taaa... a i tak macias zaraz wyskoczy, że to przecież prywatne i zaoczne - czesne zapłacone więc rok z głowy. Jaaasne
Blazej30 pisze:poproszę o wsparcie
księżycówka pisze:Stanowczo odradzam. Raz u jednej z naszych forumowiczek tam mądrze zrobiłam i moooocno to odchorowałam.
księżycówka pisze:Wytrzeźwiejesz.

Dzindzer pisze:Wspieram cie Błażej
dzięki oddałem, sprawdzał przez 2 miesiące, poprawiłem i znowu sprawdza. od listopadaksiężycówka pisze:To ją oddałeś i sprawdza 2 miesiące czy oddajesz pół roku?

Nie umiem gościa spławić. Co nie powiem to jest zachwycony 

Ja poszłam na jedno piwo do knajpy. Taa... Wróciłam o 4 rano i stanowczo nie po jednym. Co dało mi piękne 40 h bez snu. Jak potem zasnęłam tak 12 h spałam. PięknieYasmine pisze:Spałam 4 godziny i zaraz zasnę przy śniadaniu. Jeszcze wczoraj byłam na urodzinach i piłam duże ilości cytrynówki, ble
Smaruje Chlorchinaldinem H, ale mało pomaga
Wapno też piję na to spuchnięcie 
Dzindzer pisze:Ja na takie cos smaruje miodem, tylko, że to czasami szczypie
Dzindzer pisze:Przecenyyyyyyy, przecenyyyyyy, promocjeeeee
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 86 gości