Tylko gardło teraz zaczyna tak na fest. Jeśli jutro będzie tak jak teraz to idę do lekarza
Póki co psiuknęłam sobie Tantum Verde i myślałam, że zejdę. A co dopiero będzie jak przed snem potraktuję to solą? <boje_sie>
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

lollirot pisze:To on tam jest z rodziną?
Byłaś na wigilii we wtorek?

. nawet nie czytałem teksty, tylko wziąłem się za temat pierwszy. luzem 650słów. myślę, że będzie dobrze. i do tego próby poloneza...dżisss idę w pierwszej parze, bo Kamila w zeszłym roku tańczyła i dobrze prowadzimy całość i ładnie nam to wychodzi...niech mnie ktoś przytuliDzindzer pisze:Gadaj co za przeceny, no zdradź, zachęć. Bo mnie trzeba zachęcić bym tak daleko w taki mróz jechała

Ale i tak mnie lubiszWujo Macias pisze:I do tego birbantem orz huncwotem.
Bo ja mam wszystko inneDzindzer pisze:Ja miałam mam katar to czemu Ty byś miała nie mieć![]()
Nawet nie przeczytałeś i sądzisz, że będzie dobrze? Czarno to widzę. Ja bym brała drugi. Z prozą jaki by nie był temat jest zawsze łatwiej. No i najłatwiej jest się przejechać na porównaniach wbrew pozorom. Poza tym nie przepadam za Kochanowskim. Choć w sumie za Żeromskim teżMati pisze:Pieść XXV Kochanowskiego i Hymn Słowackiego do porównania podejścia do Boga i jego dzieła, nastrój utworów i takie tam, a drugi temat to Ludzie Bezdomni i czy rewolucja przemysłowa, kopalnie, huty, były dla ludzi darem czy piekłem czy coś takiego. nawet nie czytałem teksty, tylko wziąłem się za temat pierwszy. luzem 650słów. myślę, że będzie dobrze.
Mati pisze:i do tego próby poloneza...dżisss idę w pierwszej parze, bo Kamila w zeszłym roku tańczyła i dobrze prowadzimy całość i ładnie nam to wychodzi...niech mnie ktoś przytuli
A musisz to cholerstwo tańczyć? Ja temat olałam i nie tańczyłam. Na próby mi się chciało chodzić. Strasznie ośmieszający informatyków tekst. Ja kilku "przerobiłam" i byli to zawsze atrakcyjni, towarzyscy, rozchwytywani przez dziewczyny lub kobiety, zadbani mężczyźni. A nie jakieś odludki w okularach, co Ci komputer potrafią naprawić.http://www.emocje.net.pl/...-informatykiem/
księżycówka pisze:Nawet nie przeczytałeś i sądzisz, że będzie dobrze?
księżycówka pisze:Z prozą jaki by nie był temat jest zawsze łatwiej. No i najłatwiej jest się przejechać na porównaniach wbrew pozorom.
księżycówka pisze:Poza tym nie przepadam za Kochanowskim. Choć w sumie za Żeromskim też
księżycówka pisze:A musisz to cholerstwo tańczyć?
księżycówka pisze:Ja temat olałam i nie tańczyłam. Na próby mi się chciało chodzić.
księżycówka pisze:<przytul>

Aaaa... Ja zrozumiałam, że nie czytałeś tych tekstów, z których pisałeś ;DDtego Żeromskiego nie czytałem. nie odniósłbym się za bardzo do całej książki, a i jest szansa, że walnąłbym się przy jakiś faktach i bach - błąd rzeczowy, dziękujemy
A no tak, zapomniałam. Ja szkolnego WFu nie miałam. Jak miałam chęć (to w gimnazjum było przeważnie, bo wychowawczynią była WFistka) to grałam w co chciałam i ćwiczyłam, a jak nie to nie, bo miałam zwolnienie.Mati pisze:a u mnie nawet jak ktoś nie idzie na studniówkę to tańczy na próbach itd. a poza tym z tego jest ocena z w-fu

księżycówka pisze:Bo ja mam wszystko inne
księżycówka pisze:Na próby mi się chciało chodzić.
księżycówka pisze:Ja kilku "przerobiłam" i byli to zawsze atrakcyjni, towarzyscy, rozchwytywani przez dziewczyny lub kobiety, zadbani mężczyźni.
księżycówka pisze:Aaaa... Ja zrozumiałam, że nie czytałeś tych tekstów, z których pisałeś ;DD

To współczujęDzindzer pisze:To tak jak ja![]()
księżycówka pisze:Mati, ile ja bym dała żeby gdzieś dziś czy jutro iść, a Ty marudzisz.
księżycówka pisze:a ja im "a psiiiiik!" na to

to już uzależnienie. jest jakiaś chyba grupa Anonimowych KosmetocholikówYasmine pisze:I znów nie mogłam się oprzeć promocjom w Super-Sharmie
oj nie czujesz ironii?księżycówka pisze:No wiesz co![]()
i lepiej nie będzie. 2 dni w łużeczku - tylko to ci pomoże Dzindzer, a jak tam maty grzewcze na przystanjach? 15 tys. sztukaksiężycówka pisze:a ja im "a psiiiiik!" na to![]()

księżycówka pisze:Dlatego ja wolałam ściągnąć i obejrzeć bez niego swego czasu
Blazej30 pisze:a jak tam maty grzewcze na przystanjach? 15 tys. sztuka
księżycówka pisze:Dzin chociaż samca ma

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości