TFA pisze:znam ten bol, dla mnie dzien bez Tigera (reklama) to dzien stracony
ja w duzych ilościach pije burn
TFA pisze:aha, zapomnialem dodac, ze to okreslenie jest zabawne.
dla mnie tak samo zabawne jak napis na sklepowej szybie piwo i alkohole
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
złotooka kotka pisze:Cus mnie Dzin slabo zarazila, bo czuje sie juz znosnie. Rano byla jeszcze tragedia, zero jedzenia, sensacje rozne etc, ale wieczorem mezu mi nalesniki usmazyl i zjadlam z wielka checia. I teraz tez nawet, nawet funkcjonuje.Twarda jestem nawet rota mnie nie zmoga
![]()
Wujo Macias pisze:Patrzecie go, jak sie wycwanil.
Wujo Macias pisze:Widzisz Gosia, moja szkola! Na cos sie rady przydaly.
Wujo Macias pisze:Yas- walic rektorskie, nie mozesz sobie swoich wlasnych rektorskich zrobic? Co z Ciebie za studentka, ze chodzisz na wszystkie zajecia? Karczoch, co jest?
Nola pisze:ja też nie umiem. chipsy, cukierki i pepsi to mój jadłospis dnia
zgadzam sie z tymi osobamiZrobiłam się bezczelna ostatnio w ogóle, już kilka osób mi zwracało uwagę.
pewie przyszłać w sliskiej bluzce kora zadmeonstrowalas w topicu o ciuchachA tak w ogóle miałam dzisiaj kolosa z porostów i ćwiczeniowiec do mnie jakoś tak zalotnie, że mam sobie tego kolosa sama sprawdzić i że ja no widzi pani jaka pani mądra.
Olivia pisze:Ja do matury z rosyjskiego rozpoczęłam przygotowania na rok przed, więc nie bij głową w mur.
Yasmine pisze:Bo genetykę kocham miłością szczerą, a poza tym nienawdzę mieć zaległości.
Nola pisze:że nawet instalowanie windowsa może sprawić mi i mojej koleżance problem
Nola pisze:jak raz nie pójdziesz,to nic się stanie przecieżchociaż z fajnych zajęć też bym nie polazła
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości