Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Wujo Macias
- Maniak
Gorzato. Wiedza o rynku nie zalezy od studiow, tylko od tego czy ktos mial na tyle oleju w glowie, zeby samemu sie tym zainteresowac.
Wiec moze odpuscmy sobie kolejne frazesy "Bo trzeba w siebie inwestowac, nie czas przepieprzac". Pewnie trzeba, ale na cholere to znowu katowac?
Wiec moze odpuscmy sobie kolejne frazesy "Bo trzeba w siebie inwestowac, nie czas przepieprzac". Pewnie trzeba, ale na cholere to znowu katowac?
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- ksiezycowka
- Weteran
Gosia... pisze:Filologie, psychologia, itd nie dają choćby namiastki wiedzy o rynku, dlatego ludzie po takich studiach są oderwani od rzeczywistości i generalnie stanowią ułomną część siły roboczej.
Gosiu ale wiedzę o rynku można zdobyć również poza studiami. Tak przynajmniej mi sie wydaje, bo jeśli nie to Księżycówka będziesz za jakiś czas ułomna częścią siły roboczej

Ale mnie żołądek rozbolał, chyba wyczuwa zbliżającą się sesję. Cwaniak
oby to tylko sesja, a nie to co dopadło Księżycówke, potem mnie i Kocie chyba
Dzindzer pisze:osia... napisał/a:
Filologie, psychologia, itd nie dają choćby namiastki wiedzy o rynku, dlatego ludzie po takich studiach są oderwani od rzeczywistości i generalnie stanowią ułomną część siły roboczej.
Gosiu ale wiedzę o rynku można zdobyć również poza studiami. Tak przynajmniej mi sie wydaje, bo jeśli nie to Księżycówka będziesz za jakiś czas ułomna częścią siły roboczej![]()
Dlatego napisałam, że generalnie tak to jest
księżycówka pisze:Gosia... napisał/a:
Ale mnie żołądek rozbolał, chyba wyczuwa zbliżającą się sesję.
Albo masz rota wirusa ;DD
<boje_sie>
czy ty czymś mi grozisz? ja się nie dam
Wujo Macias pisze:Gorzato. Wiedza o rynku nie zalezy od studiow, tylko od tego czy ktos mial na tyle oleju w glowie, zeby samemu sie tym zainteresowac.
Czepiasz się Matiego, że chce pracować za małe pieniądze. Nie lubię tego. Jest młody, nauczy się jeszcze, że zawsze można znaleźć coś lepszego. Fajnie, że jest zaradny i chętny do pracy.
- Wujo Macias
- Maniak
- Maniak
- Maniak
Gosia pewnie chce machnac termin zerowy zerowej zerowki. Wyksztalcenie trzeba zdobyc jak najszybciej! A dobre wyksztalcenie to wieksze mozliwosci zarobkow, gdyz dobra praca. Dobra praca to ambicja, ambicja to ciezka praca i wyzwania. Czyli stres i wrzody.Augusto pisze:jak to za 2 tygodnie, to w jakich miesiacach u ciebie trwa nauka?
A wrzody to niebezpiecznie blisko do rotawirusow.
Augusto pisze:jak to za 2 tygodnie, to w jakich miesiacach u ciebie trwa nauka?
Tak, jak Ty, ale sesję mam rozciągniętą trochę bardziej, bo nie mamy ani warunków ani nie możemy poprawiać roku <tzn. spaść niżej>, dlatego mamy najpierw zerówki, potem 1 terminy, a potem dopiero wrzesień.
[ Dodano: 2008-04-28, 23:40 ]
Wujo Macias pisze:Wyksztalcenie trzeba zdobyc jak najszybciej!
pewnie, że tak,bo nie przepadam za swoimi studiami. Chętnie oddam w dobre ręce, jakby ktoś chciał
- Wujo Macias
- Maniak
Myslalem o tym, ale nie. Ja siebie w temacie studiow dodatkowych widze albo na grafice albo w szkole policyjnej. Nie biore wiec, chyba ze dorzucisz swoje stringi (czyste).Gosia... pisze:Wujo Macias pisze:Wyksztalcenie trzeba zdobyc jak najszybciej!
pewnie, że tak,bo nie przepadam za swoimi studiami. Chętnie oddam w dobre ręce, jakby ktoś chciał
Wtedy moge rozwazyc taka opcje, ja mam w gruncie rzeczy dobre serce.
Wujo Macias pisze:Myslalem o tym, ale nie. Ja siebie w temacie studiow dodatkowych widze albo na grafice albo w szkole policyjnej. Nie biore wiec, chyba ze dorzucisz swoje stringi (czyste).
Wtedy moge rozwazyc taka opcje, ja mam w gruncie rzeczy dobre serce.
Jeśli chodzi o zamianę to do szkoły policyjnej jestem za niska, a poza tym, tam nie można w szpilkach i każą jeść grochówkę,to nie chcę. A grafika, to powiedzmy sobie szczerze pakiet Office to max moich możliwości.
Więc tylko te stringi mi zostają. Przesyłać na ten sam adres co zawsze ?
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2008, 23:53 przez Grace, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wujo Macias
- Maniak
Ale tym razem naprawde niech beda czyste, a nie ze narta jest.Gosia... pisze:Więc tylko te stringi mi zostają. Przesyłać na ten sam adres co zawsze ?
Jak mowia brytole "I mean it!".
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2008, 23:54 przez Wujo Macias, łącznie zmieniany 1 raz.
księżycówka pisze:No co Ty. Myśmy kiedyś z bratem wykopywali takie głazy z drogi wjazdowej do mojego dalekiego wujka na działkę. Przednio było! Środek lata, piękne nagie, umięśnione torsy i ja
ja mówię o innych zabawach Księżycówko
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Wujo Macias pisze:Gosia... napisał/a:
Więc tylko te stringi mi zostają. Przesyłać na ten sam adres co zawsze ?
Ale tym razem naprawde niech beda czyste,
Ej, pomyliły mi się paczki wtedy. Teraz już się poprawię, słowo!
W sesji nie musisz się starać, bylebyś 2 nie załapał, stypendium nie stracę, bo nie mam
Wujo Macias pisze:Zwracam uwage, zeby szukal dalej, bo proponuja mu badziew.
i ja doceniam wszystkie Wasze uwagi i rady
Wujo Macias pisze:Ja nie i sugeruje Mlodemu, zeby tez tak nie robil.
jak mnie przyjmą to zobaczę co tam jest. jak będzie spoko to zostanę, a jak nie to podziękuję i poszukam czegoś w innej branży
Wujo Macias pisze:albo w szkole policyjnej
w Szczytnie? może się spotkamy <browar>
- ksiezycowka
- Weteran
Pomijając aspekt, że ja pracuję w sumie pełno etatowo od 18 roku życia i styczności z różnymi rzeczami mamDzindzer pisze:jeśli nie to Księżycówka będziesz za jakiś czas ułomna częścią siły roboczej![]()

Ale to Tobie podarować możemyGosia... pisze:czy ty czymś mi grozisz? ja się nie dam)
Dobra rzecz. Stanowczo lepsza Macias niż powtarzanie rokuWujo Macias pisze:zerowki.

No my nawet jak tak mieliśmy (zerówki nie ze wszystkiego były) to i tak zaliczenia ćwiczeń, lektoratów, konwersatoriów, seminariów i fakultetów były w maju, a egzaminy w czerwcu - zerówki i podstawowe terminy. Chociaż ja teraz sesję to w ogóle mam od 23 czerwca do 6 lipca dopieroGosia... pisze:dlatego mamy najpierw zerówki, potem 1 terminy, a potem dopiero wrzesień.

Jakich?Mati_00 pisze:ja mówię o innych zabawach Księżycówko![]()

- Wujo Macias
- Maniak
Nic Ci nie wierze!księżycówka pisze:Dobra rzecz. Stanowczo lepsza Macias niż powtarzanie rokuWujo Macias pisze:zerowki.
Mati - Nie wiem gdzie. Jesli sie dostana, to oni zdecyduja do ktorej mnie wrzuca. Ale ja mam -7 i pewnie gowno z tego bedzie. Niby znajomi policjanci mowia, ze takie sa braki teraz, iz spokojnie; niemniej powatpiewam.
Z drugiej jednak meczy mnie ta grafika. Mam do tego jakis dryg, szkoda zmarnowac...
Gosia... pisze:to przyjmij i tę:
Mati_00 napisał/a:
na prawdę
się pisze: naprawdę)
<jestdobrze> dzięki
Gosia... pisze:staraj się szukać w różnych źródłach :net, gazety, znajomi, szukaj cały czas, a znajdziesz.
no prawdę mówiąc jak na razie to byłem skupiony tylko na tym kierowcy i szukałem ciągle w tym kierunku, ale chyba faktycznie troszkę to rozszerzę
księżycówka pisze:Mati_00 napisał/a:
ja mówię o innych zabawach Księżycówko
Jakich?
a takich tam
[ Dodano: 2008-04-29, 00:12 ]
Wujo Macias pisze:Mati - Nie wiem gdzie. Jesli sie dostana, to oni zdecyduja do ktorej mnie wrzuca. Ale ja mam -7 i pewnie gowno z tego bedzie. Niby znajomi policjanci mowia, ze takie sa braki teraz, iz spokojnie; niemniej powatpiewam.
ja w Ciebie wierzę Wujo!
Wujo Macias pisze:Z drugiej jednak meczy mnie ta grafika. Mam do tego jakis dryg, szkoda zmarnowac...
to może zacznij robić coś w tym kierunku. do policji można pójść zawsze
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
księżycówka pisze:niektórzy na tych studiach to są odrealnieni, że hej ;DD
moi na roku to w ogóle takie przedszkole, że szkoda gadać. i większość mówi, że nie może pracować, bo nie ma czasu(jak można nie mieć czasu przy 12 h zajęć tygodniowo bez żadnych okienek

świetny dzień, harowałam jak wół przez 11 h, ale nie czuję żadnego zmęczenie. i jeszcze na fitness pognałam i cieszę się, bo zaczynam mieć lepszą kondycję
jutro informatyka, blech
Chaos is a friend of mine
- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
Kolejna rada- niewyraznie.Mati_00 pisze:czy ja aż tak nie wyraźnie mówię?
Ciach, 8 zl sie nalezy.
Rozwazam, czy na dniach nie wrzucic kolejnej foty mojego ryja. Nola, chcesz?
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2008, 00:24 przez Wujo Macias, łącznie zmieniany 1 raz.