Butów szukałam i się zawiodłam w NYMia pisze:księżycówka, gdzie się szlajasz ;P

A kto nie ma ? ;DDMia pisze:Nola Ty masz dłuzsze włosy ode mnie, prawda?![]()
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Nola pisze:jaaasne, też tak mówię, a potem jestem wiecznie spłukana
Nola pisze:wszystko tylko nie cebula
Nola pisze:daniela craiga
Nola pisze:no tak, a co?
księżycówka pisze:Butów szukałam i się zawiodłam w NYMyślałam, że już nowa kolekcja jest, a nie ma. A na stronce już 2 komplety fajne obczaiłam dla siebie
księżycówka pisze:A kto nie ma ? ;DD
http://www.newyorker.de/?arg=pl/home.html&tp=1Mia pisze:to NY ma jakąś stronę?
Ja dłuższych mieć nie mogę po prostu. Nie moja winaMia pisze:pfff, odezwała się ta, co ma takie do pasa![]()
Yasmine pisze:Pojutrze dostane stypendium, zapłacę za 2 miesiące akademika, opłacę szkołę do stycznia
mieszkam na śląsku - niskie płace i stosunkowo wysokie koszty (1200 za wynajęcie mieszkania to minimum). tu płace po 1500 to norma. no chyba że ma się plecy. żeby zarobić więcej musiałbym znać perfekcyjnie angielski (to na początek).Grace pisze:przepraszam, że się wtrancam, ale gdzie Ty mieszkasz, że jest taki problem dla Ciebie zarobić normalne pieniądze i iść na swoje? Ty jesteś łebski koleś i aż dziw bierze, że zarabiasz 1500zł w wieku 33 lat. Jeśli atmosfera korporacji Ci nie pasuje to może jakiś wolny zawód - trader czy coś?
to na początek można coś z tym zrobić?Blazej30 pisze:żeby zarobić więcej musiałbym znać perfekcyjnie angielski (to na początek).
wklejali Ci linki Ofermo Jedna (przepraszam, nie moglam sie powstrzymać i inaczej go nazwać), z tańszymi ofertami..Blazej30 pisze:(1200 za wynajęcie mieszkania to minimum)
on moj PMS przeżywaGrace pisze:A Tobie co?
ja też tak mam, że wolę z góry płacić, ale tylko dlatego, że jestem roztrzepana i wiecznie jakimiś małymi kwotami kasę przepieprzam na prawo i lewo, a potem sama nie wiem na co wydałam.Yasmine pisze:Wolę jednak zapłacić szkołę z góry.
a mnie, a mnie?Chciałabym poznać TFA.
te tańsze oferty (jeśli są aktualne) to najczęściej slamsy. ale tego ktoś w warszawie/łodzi nie wie. ale ktoś mieszkający tutaj Witosa lub Obroki to podejrzane dzielnice...SaliMali pisze:wklejali Ci linki Ofermo Jedna (przepraszam, nie moglam sie powstrzymać i inaczej go nazwać), z tańszymi ofertami..
SaliMali pisze:wiecznie jakimiś małymi kwotami kasę przepieprzam na prawo i lewo, a potem sama nie wiem na co wydałam.
księżycówka pisze:Chciałabym poznać TFA.
Yasmine pisze:Wolę jednak zapłacić szkołę z góry.
Wez sie moze powies? Na cholere sie meczyc skoro wszystko przeciw Tobie?Blazej30 pisze:mieszkam na śląsku - niskie płace i stosunkowo wysokie koszty (1200 za wynajęcie mieszkania to minimum). tu płace po 1500 to norma. no chyba że ma się plecy. żeby zarobić więcej musiałbym znać perfekcyjnie angielski (to na początek).Grace pisze:przepraszam, że się wtrancam, ale gdzie Ty mieszkasz, że jest taki problem dla Ciebie zarobić normalne pieniądze i iść na swoje? Ty jesteś łebski koleś i aż dziw bierze, że zarabiasz 1500zł w wieku 33 lat. Jeśli atmosfera korporacji Ci nie pasuje to może jakiś wolny zawód - trader czy coś?
Blazej30 pisze:ale tego ktoś w warszawie/łodzi nie wie
Wujo Macias pisze:Blazej30 napisał/a:
Grace napisał/a:
przepraszam, że się wtrancam, ale gdzie Ty mieszkasz, że jest taki problem dla Ciebie zarobić normalne pieniądze i iść na swoje? Ty jesteś łebski koleś i aż dziw bierze, że zarabiasz 1500zł w wieku 33 lat. Jeśli atmosfera korporacji Ci nie pasuje to może jakiś wolny zawód - trader czy coś?
mieszkam na śląsku - niskie płace i stosunkowo wysokie koszty (1200 za wynajęcie mieszkania to minimum). tu płace po 1500 to norma. no chyba że ma się plecy. żeby zarobić więcej musiałbym znać perfekcyjnie angielski (to na początek).
Wez sie moze powies? Na cholere sie meczyc skoro wszystko przeciw Tobie?
Ja tez lubie pomarudzic, ba, uwielbiam wrecz, ale koniec koncow dupe rusze.
Jak ja. Dlatego i mnie nikt nie chce poznac i ja Ciebie nie chce poznac. Rownowaga.TFA pisze:Czemu chcecie mnie poznac ?przeciez ja tylko marudze, krytykuje i ciagle narzekam na forum.
No, to jest nas dwoch.Blazej30 pisze:wiemy, wiemy.Wujo Macias pisze:Ja tez lubie pomarudzic, ba, uwielbiam wrecz,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości