Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Nola pisze:lollirot pisze:Jak ktoś jest z wielodzietnej rodziny, to może sobie poradzi, ale ja jestem rozpieszczoną jedynaczką![]()
hehe, ja też. ale jakie 6- 8 osób w mieszkaniach? owszem mieszkają tak, ale większość ma jednego, max. 2 współlokatorów.
Ja też jestem jedynaczką. Ale nigdy mnie nie rozpieszczano

No tak, mają max 2 współlokatorów, ale na jednym pokoju. A w mieszkaniu są 2,3 pokoje
Przynajmniej wszyscy znajomi, którzy tutaj na studiach mieszkają w mieszkaniach, to tak mają
Mia, smacznego
Kupiłam sobie sexy bluzeczkę na wieczór. Mój oczywiście pierwsze pytanie A duży dekolt ? ;DD
- Wujo Macias
- Maniak
Yasmine pisze:Mia, smacznego. Ja właśnie wcinam kolację.
Dzięki, ja teraz zajmuje się pieczeniem ciasta z brzoskwiniami
Yasmine pisze:Kupiłam sobie sexy bluzeczkę na wieczór. Mój oczywiście pierwsze pytanie A duży dekolt ? ;DD
hehe, poka w temacie ;-) ocenimy sami
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
A no pisałeś, że listopad będziesz miał zyebany czy cuś w tym stylu.Mati pisze:Zaq pisze:Czy Ty przypadkiem nie miałeś mieć depresji?
pfffoplułem się. a niby skąd takie njusy masz??
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
Yasmine pisze:widzę, że gotowanie jednak nie jest Ci takie dalekie jak twierdziłaś kiedyś.
nie jest, po pracy w UK, nawet mam certyfikat, jakby ktoś nie dowierzał, że potrafię ;-)
ale nie jest i nigdy nie będzie to moja pasja, co nie znaczy, że nie lubię dobrego jedzenia
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
Mi się nie zdarza może ta godzina (zazwyczaj jest albo rano do pracy/szkoły czyli 7.30 albo 6.30), bo jak coś to mówimy o popołudniach, ale w takich chwilach piękne jest powolne budzenie się, pierwsza kawa, długa kąpiel, dobre a nie na szybko śniadanie, pełne marazmu budzenie się powoli do życia. PolecamYasmine pisze:wstałam przed 10. Tylko jak zwykle o takiej porze nie wiem co ze sobą zrobić
nie oki miałam gadu tutaj tylko XX razy z pytaniem czy są w ciąży, W cholerę skasowałamKrzych(TenTyp) pisze:Też do was na gg co jakiś czas zgłaszają się nieletni po sex i kokaine ?![]()

- ksiezycowka
- Weteran
Wujo Macias pisze:O, jeszcze temu nie wrzucilem dzis.
Mati napisał/a:
WITAMihihihi
Niech zgadne, mama zestaw duplo kupila?
Niiiiiice.
ne ne, lego system mój drogi, ja już lvl wyżej jestem od Augusto
Zaq pisze:A no pisałeś, że listopad będziesz miał zyebany czy cuś w tym stylu.
censored człowiek już dobrego humoru nawet nie może mieć bez pozwolenia
Mia pisze:Już myślałam, że wszyscy śpią
ne ne, niektórzy siedzą, wcinają winogron(o)
co klasa niezgrana to już poezja, krzyczą do mnie stój tu i tu bo my idziemy tam na bale, podeszli, dobra to idziemy na kebaba i na bale, poszli na kebaba w 3 z 15, reszta do tesco, potem gdzieś połowa zniknęła, połowa poszła w plener, dżizas
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran
Nie wiem. Nie dopytałam. Po pristu paru znajomych różnych drinków tam próbowało i odradzali.a z czym to w końcu?
[ Dodano: 2008-11-15, 08:29 ]
Boże jak ja bym wolała się wyspać porządnie, a nie iść na te zajęcia. Dużo na wykładach to tam i tak ze mnie nie będzie jak ja taka niewyspana.
księżycówka pisze:bo jak coś to mówimy o popołudniach, ale w takich chwilach piękne jest powolne budzenie się, pierwsza kawa, długa kąpiel, dobre a nie na szybko śniadanie, pełne marazmu budzenie się powoli do życia. Polecam
no i zanim się to wszystko zrobi, to jest prawie wieczór
Mam takiego kaca, że ledwo zwlekłam się z łóżka. Mam zajęcia na 15, na 14 muszę być gotowa, a czuje się jakbym miała zaraz umrzeć

- kot_schrodingera
- Weteran
ja przyjmuje, ale przychodza do mnie jedynie sapmy typu :moja fotka na www.xxxsexi.com.pl, wejdzOlivia pisze:Nie przyjmuję wiadomości od osób spoza listy.
ale to i tak rzadko
[ Dodano: 2008-11-15, 13:07 ]
olivia ten avator nie pasuje do ciebie