![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
A ja tam żadnych zespołów muzycznych nie uznaję. Czasami sobie tylko radia posłucham rano w domu czy w z kabiny kierowcy (jeśli siedzę wystarczająco blisko) i w 80% nie wiem nawet jak się wykonawca nazywa. Nigdy bym złotówki na jakieś płyty nie wydał, zdając sobie sprawę jakimi prawami się ten biznes rządzi. ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2009, 20:12 przez PFC, łącznie zmieniany 1 raz.
Szczecin Floating Garde 2050 Project.
- ksiezycowka
- Weteran
Powiem tak: gdyby nie zrobili nic, czego nie było wcześniej, nie utrzymaliby się na rynku z powodu własnej muzyki (bo przecież nie skandalu i "imidżu" vide Britney Spears czy inne takie) przez 30 lat.
Chora jestem znów, w pipę jego mać
Chora jestem znów, w pipę jego mać

Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
- ksiezycowka
- Weteran
Tak, tylko "chodliwość" nie zapewnia sukcesu i miejsca na listach przez długie lata, indukcji w Rock and Roll Hall of Fame, i takie tam. Feel i Lady Gaga też są chodliwi, ale nie o to chodzi. Tu nie chodzi o gusta, tylko o całokształt. Jeżeli ktoś istnieje na rynku 20, 30+ lat, to nie istnieje za to, że jego muzyki się dobrze słucha przy kotlecie. Moim zdaniem Aeorosmith też są "tylko chodliwi", ale ich piosenki zmieniły jakoś świat muzyki, nawet były elementem zmian kulturowych. O coś takiego mi chodzi.
[ Dodano: 2009-04-14, 23:56 ]
Co by tu zamówić do jedzenia? Bo nie wychodzę dziś nigdzie, do pracy nie poszłam, a w brzuszku pustka
Kto ma dobre pomysły? 
[ Dodano: 2009-04-14, 23:56 ]
Co by tu zamówić do jedzenia? Bo nie wychodzę dziś nigdzie, do pracy nie poszłam, a w brzuszku pustka

Ainsi sera, groigne qui groigne.
- pani_minister
- Administrator
chwilowo działa, ale widzę, że Błażej nie wytrzymał bez Wyrazia i zrobił nowy. Ten zostanie więc jutro zamknięty, po czym jak zwykle usunięty
chwilowo działa, ale widzę, że Błażej nie wytrzymał bez Wyrazia i zrobił nowy. Ten zostanie więc jutro zamknięty, po czym jak zwykle usunięty
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2009, 23:53 przez pani_minister, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Ale zawsze pozostaje zimny kufel http://www.allegro.pl/item612399134_lod ... krowa.html
Ale zawsze pozostaje zimny kufel http://www.allegro.pl/item612399134_lod ... krowa.html
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2009, 14:15 przez Dzindzer, łącznie zmieniany 1 raz.
- pani_minister
- Administrator