Nemezis pisze:To tylko pozazdrościć
To chyba w genach mam, bo babcia i mama też nigdy nie miały problemów z cerą
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mia pisze:To chyba w genach mam, bo babcia i mama też nigdy nie miały problemów z cerą
Mia pisze:podkłady
Nemezis pisze:ja mimo wszystko nie rozumiem idei podkladu ;P
Nemezis pisze:dla mnie tapeta to to, co sie na cala twarz naklada.
Mia pisze:W zasadzie nie trzeba robić nić, ale można, żeby wyglądać lepiej.
Nemezis pisze:Jeżeli ta różnica 'na plus
' jest prawie nie zauważalne, to jak dla mnie się nie opłaca.
Nemezis pisze:Zostaje tylko to, co konieczne (czyli np. korektor...)
Paznokci nie maluję już 2,5 roku
Mia pisze:to dla mnie jest to jak najbardziej na plus.
Nemezis pisze:Ale mi chodzi o przypadki, kiedy żadne ciapanie na twarz nie jest potrzebne, a mimo to często uskuteczniane
Mia pisze:Bardzo rzadko sporyka się taką cerę, której nie trzeba upiększać.
Mia pisze:Spać, no co wy?
Mati pisze:cześć Nem
dobranoc wszystkim
Mia pisze:u mnie w rodzinie chyba nikt nie ma, ani siostra, ani ciocia, więc sama nie wiem. Ale może faktycznie to nie ma związku.
Nemezis pisze:A swoją drogą tak się ostatnio bardziej ludziom przyglądam i stwierdziłam, że bardzo dużo osób ma takie problemy.
Mikro czarnuch pisze:W okresie między końcem zimy a nadejściem wiosny, następuje nasilenie problemów z cerą ;]
księżycówka pisze:Pamiętam, że czytałam jakąś taką średnio grubą zieloną jego. Nudne to było ;P
Mati pisze:http://wiadomosci.onet.pl/1930439,12,item.html
no tak, lepiej zabrać ludziom legalną pracę bo foczki się męczą. ludzie to robią od lat będą to robić dalej, ale nieeeeee...bo foczka dostanie pałą w łebehh
Ku..rwa, pierwszy raz Mati chcial byc radykalny i:no tak, lepiej zabrać ludziom legalną pracę bo foczki się męczą. ludzie to robią od lat i będą to robić dalej, ale nieeeeee...bo foczka dostanie pałą w łebehh
I o to mniej- wiecej chodzi. Gdyby to chociaz robione bylo z zachowaniem zasad, to mniejszy bol. Ale kiedy tych fok sie nie dobija, obdziera ze skory na odwal itd. to mnie juz rusza.pani_minister pisze:a kanadyjskie wyprawy z pałkami (odpowiadające za pięciokrotnie większą ilość zabitych / okaleczonych fok) i grabiestwo totalne to inna historia.
Wujo Macias pisze:pierwszy raz Mati chcial byc radykalny i:
pani_minister pisze:Pewnie dlatego, że imageshack się wycwanił ostatnio i linkami zamieszał. Bierz pierwszy z góry
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości