TedBundy pisze:Testosteron był deczko inny
Tylko deczko
Przecież się nim zachwycałeś
Spoko, do wartościowego kina się dojrzewa, z czasem
To pochwal sie jak już nadejdzie na Ciebie czas. Aż se za to wypije
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dzindzer pisze:Aż se za to wypije
TedBundy pisze:Gdyby nie ja, moja lepsza połowa nie obejrzałaby długo jeszcze "Ostatniego brzegu", "Kabaretu", "Czy nie dobija się koni", "Ceny strachu" i kilku innych filmów, o których mówi się często, iż "dla nich warto było wynaleźć kinematograf".
Yasmine pisze:ale kumpel szmira to co innego i nawet można mu przypisać pozytywne cechy
Yasmine pisze:przez siłkę. Ja też tak mam jak na siłownie chodzę.
proozak pisze:Przynajmniej moja dziewczyna z którą mieszkam będzie posłuszna w 100%
Arietta pisze:to miłego zasypiania, chociaż forum wciąąąągaaa
Mati pisze:dzięki Yas![]()
Yasmine pisze:Ale podobno pomaga od razu jak kończymy ćwiczyć jakiś owoc, bo to przez niski poziom cukru we krwi
Yasmine pisze:a dopiero po pół godziny jakiś posiłek.
Mati pisze:podoba mi się to!!
proozak pisze:i jak tu zadowolic oboje
Yasmine pisze:No tylko gorzej jak apetyt zostanie, na siłownie później nie będzie można tak często chodzić
Yasmine pisze:i się brzuszka człowiek może nabawić
Yasmine pisze:Mój tak miał niestety. A przed chodzeniem na siłownie (miał 18 lat) było mu widać żebra na brzuchu ;DD
Joasia pisze:Tak beznadziejnego filmu to ja dawno nie widziałam.
Joasia pisze: Pracuję trzeci miesiąc w grupie składającej się z 30 dziewczyn i niestety zdecydowana większość jest tak beznadziejnie głupia jak te pokazane w Lejdis...
Mati pisze:kupić bokserapoważnie mówię
Yasmine pisze:boksery się strasznie ślinią
Mati pisze:ale są kochane
Ted, ten obraz nie mowil o wspolczesnych kobietach przeciez. Ot, takie tam przejaskrawienie pewnych postaw.TedBundy pisze:Mysiorek pisze:Świetne streszczenie
jeżeli to miałby być, cytując "portret współczesnej kobiety", to tylko się powiesić albo utylizować w ramach akcji sprzątania świata
Wujo Macias pisze:Ludzie podchodza do tego, niczym do jakiegos wyznacznika- po chu...j sie pytam? Komedia i tyle.
Wujo Macias pisze:Glupi nie jestes, podejsc powienienes do tego jak do kolejnej produkcji z serii "mozna sie posmiac, potem na piwo"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości