Inspirujące

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Nie miałem styczności z żadną grą z serri Europa Universalis oprócz genialnej strategii politycznej Hearts of Iron 2 (koniecznie z dodatkiem Doomsday). Polecam każdemu kto chce pobawić się w historię alternatywną w latach 1936-1953. Grać można jednym z kilkudziesięciu ówczesnych państw. Gra w polskiej wersji jest do ściągnięcia z eMule (link jest na osloskop.net). Gorąco polecam!Blazej30 pisze:a propos strategii - grał już ktoś w Europa Universalis: Rzym
TedBundy pisze:Jakiś głęboki program leciał
TedBundy pisze:Colin Farrel ma dużego i zachowuje się jak męska prostytutka.
Inspirujące![]()
Mi też.Yasmine pisze:Mati mylisz mi się z Tedem teraz
Dopiero za tydzień na weekend jadęYasmine pisze:Księżycówka jeszcze jest ?
Wiem! To z półprofilem sobie zapisałam. Ale to nie jakieś nowe raczej, bo jak go widziałam ostatni raz parę dni temu to jej nie miał. Zresztą jak ze mną był też nosił często, golił, nosił i tak w kółkoYasmine pisze:Bo chciałam się spytać czy te zdjęcia Marka na gronie w okularach to on ? Bo jak tak to wygląda obłędnie z tą bródką
księżycówka pisze:I nawet na tych fotach nie widać jak się roztył!Tez mu to oczywiście powiedziałam ;DD
księżycówka pisze:Dopiero za tydzień na weekend jadę
księżycówka pisze:2 redsy? ;DD
Elspeth pisze:Właśnie próbuję się logować do swojego banku. Co za GŁUPI GŁUPI BANKCiągle coś im szwankuje
![]()
a wpisujesz dobre kodyCo za GŁUPI GŁUPI BANK
księżycówka pisze:Po prostu dzieciak jesteś i jak używasz pojęć Ci obcych to się śmieję.
księżycówka pisze:Jaki?
księżycówka pisze:pojęć Ci obcych
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości