Jesteś wrednaOlivia pisze:Chyba w celibacie, bo akurat kwestia cnoty w Twoim przypadku to juz temat przestarzały...![]()
[ Dodano: 2008-05-19, 21:52 ]
Bo ktoś Ci uwierzyGosia... pisze:A ja właśnie odwrotnie !
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Gosia... pisze:Podać wyższe wynagrodzenie, niż wiem, że oferują?
I mi przypomnieć!Olivia pisze:Nie, po prostu poczułam się w obowiązku sprostować ten fakt. ;P
Ekhm... Ale ja Payroll moja droga. Nie ta część DZZL.Gosia... pisze:Księżycówka, Ty specjalistka od HR. Co powiedzieć na interview, żeby było miło, ale żeby mnie nie przyjęli? Podać wyższe wynagrodzenie, niż wiem, że oferują?![]()
Eh, ale ona che iść na rozmowę, ale co nie będzie to pracy nie chce.Olivia pisze:Zawsze możesz zadzwonić do Nich wcześniej i powiedzieć, że nie przyjdziesz. Czyli ogólnie zaoszczędzą czas.
Olivia pisze:Gosia... napisał/a:
Ale ja mam takie wyrzuty sumienia, że idę zawracam im głowę, marnuję ich czas...
Zawsze możesz zadzwonić do Nich wcześniej i powiedzieć, że nie przyjdziesz. Czyli ogólnie zaoszczędzą czas.
W sensie, ładne, eleganckie, w szpilach itd. Coś kiedyś gdzieś tam było, że to nie cyrk, że umiejętności, a nie jakieś ciuszki czy coś. Pisał gdzieś. Zapamiętałam, bo pomyślałam wtedy dokładnie to:Gosia... pisze::/ ?
;DDGosia... pisze:dobrze, że nikt taki nie będzie nigdy decydował o moim zatrudnieniu
Gosia... pisze:Znaczy worek po ziemniakach to klucz do sukcesu, niiice
nie. my nie alkocholicyYasmine pisze:A tak w ogóle jestem pijana jak bela, a Wy ?
to jeszcze nic wielkiegoYasmine pisze:mam wyrzuty sumienia ogromne. Ktoś mnie dzisiaj trzymał za rękę. Mogłam odrzucić, ale jeszcze bardziej zacisnęłam uścisk
Yasmine pisze:mam wyrzuty sumienia ogromne. Ktoś mnie dzisiaj trzymał za rękę. Mogłam odrzucić, ale jeszcze bardziej zacisnęłam uścisk
Yasmine pisze:A tak w ogóle jestem pijana jak bela, a Wy ?
madzix:) pisze:Yasmine może potrzebowałaś bliskości i z tego powodu zacisnęłaś uścisk.
lale wiesz, nie rób tego czegos nie chciałbyś żeby Tobie robiono. l trzymam się tego. Przynajmniej w związku.Blazej30 pisze:to jeszcze nic wielkiego![]()
księżycówka pisze:I się odchudzamy więc nie pijemy
Same thoughts exactly.Elspeth pisze:Yasmine pisze:mam wyrzuty sumienia ogromne. Ktoś mnie dzisiaj trzymał za rękę. Mogłam odrzucić, ale jeszcze bardziej zacisnęłam uścisk
Jak masz wyrzuty to znaczy, że coś nie jest tak jak być powinnoAle to tylko moje zdanie.
A tak w ogóle jestem pijana jak bela, a Wy ?
Dzindzer pisze:A w Hexeline widziałam taka cudna bluzeczkę, chyba jedwabna, tylko ta cena, wiem, jeśli to niekiepski jedwab to cena nie jest wygórowana, ale grubo ponad 4 stówki to zawsze ponad 4 stówki.
Mądrze, nie ma co ;DDYasmine pisze:ja dzisiaj kolacji nie zjadłam żeby pić.
W reserved są buty w ogóle?Nola pisze:poza tym dużo fajnych butów tam teraz mają
Nawet nie wiem co toNola pisze:bieliznę w esotiqu
Bo pijesz na pusty żołądek i to w poniedziałekYasmine pisze:Czemu ja się nie potrafię upić na wesoło l:( ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości