[ Dodano: 2008-05-01, 20:51 ]
juz go nie lubieTFA pisze:moj idol aktorski Vin Diesel to murzynek z pochodzenia
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
TFA pisze:heh, ja obcych olewam, mam raptem 47 znajomych, nikogo nie zaprosilem![]()
[ Dodano: 2008-05-01, 20:41 ]
P.s. mikro czarnuch ja do czarnyc, kakaowych itd, nic nie mam, musisz sie postarac zrozumiec moje ironiczne przeslanie, bo to taka analogia do rownouprawnienia kobiet, czyli "chcemy robic to co faceci, ale chcemy tez byc wyjatkowe", to samo w niby rasiszmie "traktujmy inne rasy na rowni, ale patrzmy na nich jak na ulomnych" Taka mala hipokryzja..
no coz, nasza irlandka (jak i caly mod team) zawsze traktuja mnie "specjalnie",Hehe Augusto, mikro czarna, nie widzialem <wstydniś>, ja oceniam po ostatnich wpisach, bo rzadko tu bywam, jesli jest tak jak owisz, tym bardziej nie wiem o co chodzi z tym Twoim warnem.
TFA pisze:o samo w niby rasiszmie "traktujmy inne rasy na rowni, ale patrzmy na nich jak na ulomnych
TFA pisze:Racja, ale niestety nie uczucia jednostek
Nemezis pisze:potwierdzi potwierdzi <browar>Mikro czarnuch pisze:Zresztą, mam nadzieję, że Nemezis potwierdzi![]()
Nemezis pisze:no troche taka czarnulka to ona jestkto widzial zdjecie wie. I te oczy na pol twarzy
TFA pisze:Problem w tym, ze ci najbardziej "tolerancyjni" wlasnie traktuja odmiencow jak ulomnych, innych. Ale to temat na glebsza dyskusje, a nie tutaj.
nie 'kiedy' ale 'czy w ogole'Mikro czarnuch pisze:A właśnie... Jestem bardzo ciekawa, jak wyglądasz, Nemezis
Po postach mam już wygenerowaną pewną Twoją postać i jestem ogromnie ciekawa, jak moja wyobraźnia ma się z rzeczywistością:)
<nieśmiało> Nemezis, kiedy podzielisz się z nami jakimś zdjęciem?
tu jest Czarnulka: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 494db.html zdjecie z "pokaz swoja twarz"TFA pisze:to wlasnie mialem na mysli, to jak z tym foto ?
Nemezis pisze:nie 'kiedy' ale 'czy w ogole'zobaczymy
![]()
Mikro czarnuch pisze:A raczej, to tubylcy ujrzą Ciebie w pełnej krasie, znaczy tej zwizualizowanej odsłonie
Nemezis pisze:Jak do tej pory moje zdjecia widzial tylko jeden forumowicz - po ich obejrzeniu zapytal ile mam wzrostu, po czym dodal, ze fajnie byloby nam na pieska![]()
lollirot pisze:Nemezis napisał/a:
Jak do tej pory moje zdjecia widzial tylko jeden forumowicz - po ich obejrzeniu zapytal ile mam wzrostu, po czym dodal, ze fajnie byloby nam na pieska
Macias?
TFA pisze:Ale to jest Gosia..przynajmniej bardzo podobna, hehe czarnuch jak nic
Nemezis pisze:Mikro czarnuch pisze:A raczej, to tubylcy ujrzą Ciebie w pełnej krasie, znaczy tej zwizualizowanej odsłonie
no ja to juz sie boje. Jak do tej pory moje zdjecia widzial tylko jeden forumowicz - po ich obejrzeniu zapytal ile mam wzrostu, po czym dodal, ze fajnie byloby nam na pieskaniby mialo byc zabawne, ale mnie to jakos nie rozbawilo.
Takze nauczona doswiadczeniem, mam mieszane uczuciaz innych wzgledow zreszta tez...
Yasmine pisze:Dostałam kaktusa
Blazej30 pisze:chzba si potne tzm kaktusem Yasmine, ktos mi pryzpomni co sie naciska gdz y yamienia sie na z na klawiatorye ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości