Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Wujo Macias
- Maniak
Ja zaraz ide chlac...Znaczy "spotkac sie z znajomymi", ale jezcze chwile bede, wiec mozemy posiedziec i popatrzec sobie w oczy. Chyba, ze bedziesz miala krotka kiecke (pokaz fote!) to wtedy niekoniecznie...Jawka pisze:puk, puk... jest tu ktoś? (czy wszyscy na majówce?)
"księżycówka, napisałem Ci priva"
No z kiecy nici, znaczy nie, że wiszą- tylko, że wróciłam właśnie z rowerka i mam takie obciachowe getry na sobie
Więc chyba poprzestaniemy an tych oczach...
Człowiek w getrach to nie jest miły widok.
[ Dodano: 2008-05-01, 19:00 ]

Człowiek w getrach to nie jest miły widok.
[ Dodano: 2008-05-01, 19:00 ]
No coś Ty, toż to szmirowate jest...Augusto pisze:no wlasnie jawka, zarzucilabys fote z krotka kiecką
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
- Wujo Macias
- Maniak
- Maniak
- Weteran
- Weteran
edit: a jednak nie, tanebo ty lepiej uwazaj, bo dzisiaj to powiesz "żyd" i cie lewusy oskarza o antysemityzm
edit: a jednak nie, tanebo ty lepiej uwazaj, bo dzisiaj to powiesz "żyd" i cie lewusy oskarza o antysemityzm
Ostatnio zmieniony 01 maja 2008, 20:15 przez TFA, łącznie zmieniany 2 razy.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
- ksiezycowka
- Weteran
Eh znam to, znam. I może zdołować. Człowiek sądzi zazwyczaj mimo wszystko, że jak to się nie skończyło, jak krótko nie trwało, co się między ludźmi nie działo to jednak było się dla kogoś kimś wyjątkowym i coś wyjątkowego przeżyło. Dupa, nagle stajesz się zwykłą znajomą, koleżanką i nawet nie figurujesz jako była dziewczyna, a co najwyżej kochanka - coś umilającego czas przez jakiś czas, co się fajnie pitoliło, ale coś więcej? Nie, taka tam nic nie znacząca "poczekalnia".Marissa pisze:Jak kilka slow moze zjebac humor?
Kilka prostych slow w stylu "byla ta jego, wiec nie gadalem" moze zdolowac?
szybko sie pocieszyl do cholery
Ja lekki szok przeżyłam, bo dopiero to ostatnie "coś" (ciężko mi nawet to związkiem nazwać skoro to NIC nie znaczyło) mi uświadomiło, że tak być może. Żaden bowiem z moich byłych nigdy nie dał mi czegoś takiego odczuć. I bardziej duma bolała niż serce.
Ale lej na to kobieto. Złap zdrowy dystans jak i ja i nie popełniaj takich błędów w przyszłości <browar> . Ja dzięki temu mam znów kolegę (pozdrawiam
Spotkasz (jak i ja mam nadzieję) kogoś kto nie wymieni Cię nigdy na lepszy model, bo dla niego będziesz najlepszym jaki tylko być może
Swoją drogą - idziesz jutro na piwo ze mną i Olivią? Idziemy świętować nasze życie w celibacie

![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
- Mikro czarnuch
- Pasjonat
Jawka pisze:Człowiek w getrach to nie jest miły widok.
A ja tam jestem ... getrciara?
Czasem, zwł. zimą zdarzało mi się łączyć getry, np. z mini spódniczką lub jakąś tuniką ;]
Więc wszystko i tak zależy od całościowej konfiguracji:)
A na rowerek to dresik i tak najwygodniejszy ;-)
Marrisa:
Idź z dziewczynami na <browar>
Wyrzucisz z siebie wszystko, zrobi Ci się lżej na serduszku..
Ostatnio zmieniony 01 maja 2008, 20:23 przez Mikro czarnuch, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdrowy rozsądek jest niezdrowy dla marzeń
księżycówka pisze:Swoją drogą - idziesz jutro na piwo ze mną i Olivią?
Jutro nie wiem czy dam rade, bo jestem u kolezanki generalnie
Ale dzieki za te slowa.
księżycówka pisze:Jej przymusowym, bo nikt wart jej uwagi się nie pokazuje, mój z wyboru, bo postanowiłam zacząć uprawiać seks dopiero po ślubie
Ja postanowilam jak kogos znajde to poczekam minimum 3 miesiace z sexem

- Mikro czarnuch
- Pasjonat
rasistka ! zbanowaczbanowac czym predzej !!

"Czarnulko", ale bardziej w sensie czeko, czekoladko
Zresztą, mam nadzieję, że Nemezis potwierdzi
Augustowy "asfalt" mnie zranił... <płacze>
...nie zamknęłam się w sobie tylko i wyłącznie dzięki ciepłemu powitaniu Nemezis
- kot_schrodingera
- Weteran
jak się ma wymagania...księżycówka pisze:Idziemy świętować nasze życie w celibacieJej przymusowym, bo nikt wart jej uwagi się nie pokazuje, mój z wyboru, bo postanowiłam zacząć uprawiać seks dopiero po ślubie

Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Mikro czarnuch pisze:Augustowy "asfalt" mnie zranił... <płacze>
Ciebie zranil, innego murzyna rozbawi, tak samo jest u homosiow, jednego okreslenie "pedal" zrani, a taki Jacyków lubi jak sie na niego mowi PEDAŁ. Czy sa jakies kryteria ? kryteriami nie sa osobiste, prywatne odczucia.
P.s. ja sie nie obraze, jak na mnie czarny pwoie "białasie" albo "mlekoskóry" czy inne straszne okreslenia
Ostatnio zmieniony 01 maja 2008, 20:37 przez TFA, łącznie zmieniany 1 raz.
- kot_schrodingera
- Weteran
dostał ktoś z was taką wiadomość na naszej klasie
: UWAGA!!!! UWAGA!!!!!
Jeśli możesz to prześlij tę wiadomość dalej- dotyczy strony nasza klasa. Jeżeli ktoś o nicku "Genesis Gallardo" poprosi cię o dodanie do kontaktów to absolutnie nie dodawaj do swoich znajomych , bo jest to wirus. Jeżeli ktoś z twoich kontaktów go doda to ty tez go złapiesz! Dlatego wyślij tą wiadomość wszystkich twoich kontaktów z naszej klasy. Mam też wiadomość o innym wirusie, który może być ukryty w mailu ze słowem "invitation" w tytule. Absolutnie nie otwieraj tego maila i jak najszybciej wyłącz komputer. Wirus ten niszczy kompletnie dysk twardy i jest bardzo groźny, jak podaje CNN. Sam dostałem tą wiadomość od kumpla, więc nie mogę potwierdzić jej autentyczności
Jeśli możesz to prześlij tę wiadomość dalej- dotyczy strony nasza klasa. Jeżeli ktoś o nicku "Genesis Gallardo" poprosi cię o dodanie do kontaktów to absolutnie nie dodawaj do swoich znajomych , bo jest to wirus. Jeżeli ktoś z twoich kontaktów go doda to ty tez go złapiesz! Dlatego wyślij tą wiadomość wszystkich twoich kontaktów z naszej klasy. Mam też wiadomość o innym wirusie, który może być ukryty w mailu ze słowem "invitation" w tytule. Absolutnie nie otwieraj tego maila i jak najszybciej wyłącz komputer. Wirus ten niszczy kompletnie dysk twardy i jest bardzo groźny, jak podaje CNN. Sam dostałem tą wiadomość od kumpla, więc nie mogę potwierdzić jej autentyczności
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
heh, ja obcych olewam, mam raptem 47 znajomych, nikogo nie zaprosilem
[ Dodano: 2008-05-01, 20:41 ]
P.s. mikro czarnuch ja do czarnyc, kakaowych itd, nic nie mam, musisz sie postarac zrozumiec moje ironiczne przeslanie, bo to taka analogia do rownouprawnienia kobiet, czyli "chcemy robic to co faceci, ale chcemy tez byc wyjatkowe", to samo w niby rasiszmie "traktujmy inne rasy na rowni, ale patrzmy na nich jak na ulomnych" Taka mala hipokryzja..
[ Dodano: 2008-05-01, 20:41 ]
P.s. mikro czarnuch ja do czarnyc, kakaowych itd, nic nie mam, musisz sie postarac zrozumiec moje ironiczne przeslanie, bo to taka analogia do rownouprawnienia kobiet, czyli "chcemy robic to co faceci, ale chcemy tez byc wyjatkowe", to samo w niby rasiszmie "traktujmy inne rasy na rowni, ale patrzmy na nich jak na ulomnych" Taka mala hipokryzja..
Ostatnio zmieniony 01 maja 2008, 20:44 przez TFA, łącznie zmieniany 2 razy.
- pani_minister
- Administrator
- Pasjonat
TFA pisze:Mikro czarnuch pisze:Augustowy "asfalt" mnie zranił... <płacze>
Ciebie zranil, innego murzyna rozbawi, tak samo jest u homosiow, jednego okreslenie "pedal" zrani, a taki Jacyków lubi jak sie na niego mowi PEDAŁ. Czy sa jakies kryteria ? kryteriami nie sa osobiste, prywatne odczucia.
P.s. ja sie nie obraze, jak na mnie czarny pwoie "białasie" albo "mlekoskóry" czy inne straszne okreslenia
Tiaa... niektóre teksty należy czytać przez palce ;]
A Ty zawsze musisz przyjmować wszystko wprost na klatę? (czyt. tak śmiertelnie poważnie?)
PS a ja się nie obrażę, jeśli zechcesz mnie teraz "potraktować" uśmiechem ;D
pani_minister pisze:Uczucia zawsze są najpoważniejszym i właściwie ostatecznym kryterium
Racja, ale niestety nie uczucia jednostek

[ Dodano: 2008-05-01, 20:47 ]
Mikro czarnuch pisze:A Ty zawsze musisz przyjmować wszystko wprost na klatę? (czyt. tak śmiertelnie poważnie?)
Nie bral bym na powaznie, gdyby nie pewne szufladkowanie jedynie slusznych okreslen. A ja murzynki lubie tak calkiem prywatnie mowiac
Ostatnio zmieniony 01 maja 2008, 20:50 przez TFA, łącznie zmieniany 2 razy.