Co lubią mężczyźni?
Moderator: modTeam
Co lubią mężczyźni?
Mam do was male pytanie... Co lubia faceci? Jak ich najlepiej zaspokoic? Jak ich piescic kiedy nie dochodzi do seksu?
- Sir Charles
- Weteran
betka pisze:Co lubia faceci? Jak ich najlepiej zaspokoic?
oczekujesz gotowej recepty na to, jak zaspokoić faceta
[ Dodano: 2007-01-14, 18:08 ]
Sir Charles pisze:Ja bym poprosił o definicję "seksu"![]()
no właśnie... bo jeśli masz już na myśli seks oralny, to możesz działać jedynie łapkami
betka pisze:Mam do was male pytanie... Co lubia faceci?
ja np lubie kisiel najlepiej winiary drugi lubi galaretke trzeci cukierki anyzkowe a co lubi twoj facet??
przekonaj sie sama dotknij pocaluj podrap tu i owdzie a sama sie dowiesz co lubi TWOJ facet i jak go uszczesliwicbetka pisze: Jak ich piescic kiedy nie dochodzi do seksu?
"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Jak nie dochodzi, wystarczy się trzymać za rączki - to dużo.
Albo po prostu się przytulić, uwiesić na szyi. Wyobraźnia i serce Ci podpowie.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
betka pisze:Co lubia faceci?
Piwo. I gazete w fotelu.
betka pisze:Jak ich najlepiej zaspokoic?
Dac cieply obiad.
betka pisze:Jak ich piescic kiedy nie dochodzi do seksu?
Mentalnie. Lub recami. Hy, jeszcze werbalnie mozna.
"Mój panie, na cóż tłumaczyć durniowi, że jest durniem. Przecież jego dureństwo na tym właśnie polega, że nie ma o nim pojęcia."
-
- Weteran
Andrew pisze:jak nie ma dochodzic do sexu - to nie dotykac wcale - unikac , znajdowac zajecia takiemu itd. bowiem u mnie bynajmniej ...wszystko zakonczyc sie moze sexem - zatem ? nie tykaj <browar>
ze mna jest tak samo, jak nie moge, lub nie che sie kochac (z roznych przyczyn) - to wole wcale nie brac sie za pieszczoty, nawet za bardziej namietne pocalunki.... wole isc na kawe lub spacer i buziak wystarczy
- Wstreciucha
- Weteran
betka pisze:ak ich piescic kiedy nie dochodzi do seksu?
Na etapie, na jakim jestes z facetem , a wciaz dreczy Cie to pytanie - NIE UDA CI SIE.
Poza tym ten temat byl juz walkowany na rozne sposoby.
Niech mi ktos w koncu wyjasni, gdzie przebiega ta granica i kiedy sie juz pieszczota konczy a seks zaczyna

[ Dodano: 2007-01-15, 22:38 ]
Rish pisze:Nasraj mi na klate i nasikaj na ry
warna bym Ci dala, jestes beznadziejnie bezposredni

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- iluzjonista
- Entuzjasta
betka pisze:Mam do was male pytanie... Co lubia faceci? Jak ich najlepiej zaspokoic? Jak ich piescic kiedy nie dochodzi do seksu?
W sferze fizycznej - wiele o tym bylo, i tu i w innych miejscach, topikach, forach.
Al moze porozmawiajmy o sferze nie fizycznej.
Kiedu czuje sie pieszczony?
- gdy spojrzy na mnie tak, ze wiem ze mnie pragnie,
- gdy wsród znajomych daje im do zrozumienia ze jestem dla niej wszystkim,
- gdy stara sie zrobic mi jakas niespodzianke,
- gdy ubierze sie "jakos specjalnie" - tylko dla mnie,
- gdy szepnie mi na imprezie cos erotycznego na moj temat, lub na temat tego co akurat chcialaby ze mna robic,
wtedy czuje ze Ona mnie piesci, choc wcale nie dotyka. czuje goracy dotyk jej mysli, spojrzenia, uczucia.
- iluzjonista
- Entuzjasta
- Entuzjasta
Dzindzer pisze:iluzjonista pisze:aby wiedzieli![]()
nigdy nie okazywałam miłości czy czulosci facetowi po to by inni wiedzieli.
zdazało mi sie przytulic do niego przy ludziach, ale dlatego bo mialam na to ochote. Nigdy by pokazac całemu swiatu, jak ja to go kocham
przeciez nie mówie ze masz tak robic,
podałem przykłady co moze facetowi sprawic przyjenosc (poza seksem),
tom
Co lubią faceci??...Hmm...
*Mój skarbek to lubi np jak sie ciągle usmiecham wtedy widze że on też sie cieszy:D
*Lubi jak tak bez zapowiedzi i wczesniejszego uprzedzenia-zrobie mu mała niespodzianke-upieke placek w kształcie serduszka albo ciastka bo to straszny łakomczuch:)
*Wiem tez to że uwielbia jak sie do niego przytulam i wcale mu to nie przeszkadza czy widza to jego znajomi czy tez nie:)
*Mam do niego zaufajnie i wiem że podoba mu sie to we mnie czyli na pewno lubi jak nie mam nic przeciwko tego żę wychodzi do kumpla-jest taki że potrawi nawet pary razy dzwonic jak idzie do kumpla mimo tego że naprawde mu ufam i wiem ze by mnie nie zdradził....
*Wiele by tu można bylo wynienić bo duzo jest rzeczy które oni wprost uwielbiają-lubia zadbane,szczere,usmiechnięte,troche tajemnicze,otwarte dziewczyny:)
*Mój skarbek to lubi np jak sie ciągle usmiecham wtedy widze że on też sie cieszy:D
*Lubi jak tak bez zapowiedzi i wczesniejszego uprzedzenia-zrobie mu mała niespodzianke-upieke placek w kształcie serduszka albo ciastka bo to straszny łakomczuch:)
*Wiem tez to że uwielbia jak sie do niego przytulam i wcale mu to nie przeszkadza czy widza to jego znajomi czy tez nie:)
*Mam do niego zaufajnie i wiem że podoba mu sie to we mnie czyli na pewno lubi jak nie mam nic przeciwko tego żę wychodzi do kumpla-jest taki że potrawi nawet pary razy dzwonic jak idzie do kumpla mimo tego że naprawde mu ufam i wiem ze by mnie nie zdradził....
*Wiele by tu można bylo wynienić bo duzo jest rzeczy które oni wprost uwielbiają-lubia zadbane,szczere,usmiechnięte,troche tajemnicze,otwarte dziewczyny:)

- iluzjonista
- Entuzjasta
aniooolka pisze:*Lubi jak tak bez zapowiedzi i wczesniejszego uprzedzenia-zrobie mu mała niespodzianke-upieke placek w kształcie serduszka albo ciastka bo to straszny łakomczuch:)
mój tez to strasznie lubi. chociaz teraz to ciezko tak bez zapowiedzi, bo mieszkamy razem. Ale pamietam jak sie cieszyl jak przyjeżdzałam do niego z takim ciastem czy ciastkami.
aniooolka pisze:jest taki że potrawi nawet pary razy dzwonic jak idzie do kumpla
mnie by to wnerwiło.
iluzjonista pisze:ludzie w parach mówia takie rzeczy o sobie....
tylko, ze Ty nie o mówieniu tylko demonstrowaniu. Moi znajomi wiedza, ze R to mó ukochany i nie musze pokazywac im tego, mój R wie, ze go kocham wiec nie musze mu tego demonstrowac przy ludziach. Jak chce to sie przytule, ale dlatego bo chce tego, on ma tak samo.
I na tym własnie opiera sie prawdziwy związek że nie robi sie czegos na pokaz tylkodla samych siebie-jeśli ukochany wie że go naprawde kocham to nie bęzie oczekiwał ode mnie żę będe na każdym kroku okazywała swe uczucia-wystarczy robić to troche rzadziej ale skutecznie i tak szczerze.....jak serce podpowiada a nie pod publike...

- iluzjonista
- Entuzjasta
I najwazniejsze jest to żebys dal doświadomości dziewczynie czy to lubisz czy Tboie to przeszkadza bo z tego co wiem to większoć dziewczyn sądzi że gdy publicznie jego kobieta okazuje mu uczucia to to jest takie dziecinne-znam osobiście wiele takich przypadków i dla mnie to jest np żałosne....To jest bardzo miłe jak okazuje sie w ten sposob uczucia ale jesli to jest takie spontaniczne a nie zaplanowane...
Zgadzam sie tu z Tobą:)
Zgadzam sie tu z Tobą:)

iluzjonista pisze:ale to nie ja powiedzialem ze Ona to robi na pokaz
nie wcale
iluzjonista pisze:przytulając mnie, mówiac ze mnie kocha.
po co?
aby wiedzieli![]()
aniooolka pisze:.To jest bardzo miłe jak okazuje sie w ten sposob uczucia ale jesli to jest takie spontaniczne a nie zaplanowane...
byle z umiarem i odpowiednio do danej sytuacji
Nie mam nic przeciwko kiedy jakas parka sie przytuli lub dadza sobie buziaka, ale nie mam ochoty byc swiadkiem sprawdzania czy jej piers mieści sei w jego reku w chwili gdy jej jezyk bada jego migdałki
Dzindzer pisze:Nie mam nic przeciwko kiedy jakas parka sie przytuli lub dadza sobie buziaka, ale nie mam ochoty byc swiadkiem sprawdzania czy jej piers mieści sei w jego reku w chwili gdy jej jezyk bada jego migdałki
Tegochyba raczej nikt nie lubi a przynajmniej nie spotkałam sie z takimiu osobami jeszcze...
Właśnie chodzi tu przede wszystkim o subtelnoś i wyczucie sytuacji bo coza duzo to nie zdrowo-ja tego nie preferuje....

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”