Gdzie i w jaki sposób kończycie
Moderator: modTeam
Gdzie i w jaki sposób kończycie
Witam po długiej nieobecności na forum...Jak w temacie.
Ps. Dodam, że juz jestem po.
Dzieki za odp.pozdrawiam.
Ps. Dodam, że juz jestem po.
Dzieki za odp.pozdrawiam.
- ksiezycowka
- Weteran
- Bywalec
Jak sie kochamy to moj chlopak nie konczy we mnie tylko wyjmuje mimo tego ze nawet ma na sobie prezerwatywe. Natomiast jesli ja sie nim zabawiam to on lubi konczyc na moim ciele lub jak biore do buzi. Na ogół w domu... Lózko, podłoga, biurko :P
Carpe Diem
Re: Gdzie i w jaki sposób kończycie
jaguar166 pisze:Jak sie kochamy to moj chlopak nie konczy we mnie tylko wyjmuje mimo tego ze nawet ma na sobie prezerwatywe.
To chyba znikoma przyjemność, tak wyjmować tuż przed orgazmem? Zwłaszcza jak sie ma na sobie prezerwatywe. Ale każdy lubi co innego
Jeśli oznaką bycia prawdziwym mężczyzną jest upijanie się i sikanie do zlewu, to ja nie chcę być mężczyzną...
- papa_smerf
- Zaglądający
papa_smerf pisze:nie wiem co w tym jest takiego dziwnego? Jeżeli chcą mieć większą pewność to niech tak robią. A gdyby np gumka była zbyt naprężona i podczas wytrysku pękła to cały sperma zostaje w środku i co wtedy?
gdyby babcia miała wąsy, to by była dziadkiem... jeśli ma się aż takie obawy przed ciążą, to po co w ogóle seks uprawiać? ciąży wtedy nie będzie na 100%... jeśli się chce mieć większą pewność, to trzeba się lepiej zabezpieczyć, bo seks w gumce już jest innym doznaniem niż bez, a co dopiero się jeszcze stresować tym, żeby zdążyć się wycofać przed wytryskiem... chore...
- kot_schrodingera
- Weteran
papa_smerf pisze:A gdyby np gumka była zbyt naprężona i podczas wytrysku pękła to cały sperma zostaje w środku i co wtedy?
Nigdy o czymś takim nie słyszałem. Guma szczela jak jest za duże tarcie itp. Ale żeby wytrysk ją przebijał Chyba tylko Chuck Norris takie coś potrafi ;-)
Gdyby tak było, to przy tzw blow job, były by przyapdki śmiertelnych "postrzeleń"
Jeśli oznaką bycia prawdziwym mężczyzną jest upijanie się i sikanie do zlewu, to ja nie chcę być mężczyzną...
wajdelota pisze:A gdyby np gumka była zbyt naprężona i podczas wytrysku pękła to cały sperma zostaje w środku i co wtedy?
Nigdy o czymś takim nie słyszałem. Guma szczela jak jest za duże tarcie itp. Ale żeby wytrysk ją przebijał Chyba tylko Chuck Norris takie coś potrafi ;-)
jemu pewnie chodziło bardziej o to, że jeśli ktoś nieumiejętnie nakłada gumkę i zostawi powietrze w zbiorniczku, to może pęknąć... coś takiego to już szybciej, ale nawet jeśli ma się obawy, że tak się stanie, to trzeba po prostu potrenować nakładanie...
ja pomimo tego ze jestem z moja kobeta juz ponad 3 lata a grubo ponad dwa uprawiamy seks ppierwszy raz fakalismy sie bez gumki stwierdzam iz roznica doznan jest ogromna zarowno badzcow fizycznych jak i siwadomosci bycia naprawde blisko. hyhy a do konczenia tu razczej gdzie sie da usta pupa brzuch piersi w srodku stopy (kiedy masturbuje mnie nimi) czy ja sam gdy chce sie ze mna podroczyc
"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
- papa_smerf
- Zaglądający
hathor pisze:zostawi powietrze w zbiorniczku, to może pęknąć... c
Tak m.in o to mi właśnie chodziło. Jeszcze zapytam czy gdy już dojdziecie to odrazu wyciągacie czy jeszcze troche kochacie sie? Mowie oczywisiec o seksie z gumka
Sepik pisze: stwierdzam iz roznica doznan jest ogromna zarowno badzcow fizycznych jak i siwadomosci bycia naprawde blisko.
Zgadzam sie z Toba w 100%. Przejście z tabletek na gumki jest jedną z najgorszych rzeczy jaka chyba może się zgarzyć i zdarzyła się . Nie mogłem się z tym pogodzić i prawde mowiąc do dzisiaj nie moge
papa_smerf pisze:Zgadzam sie z Toba w 100%. Przejście z tabletek na gumki jest jedną z najgorszych rzeczy jaka chyba może się zgarzyć i zdarzyła się . Nie mogłem się z tym pogodzić i prawde mowiąc do dzisiaj nie moge
Ty sie ciesz chłopie , ze Twoja kobieta przeszla na gumki , a zrezygnowala z tabletek , nawet sobie sprawy nie zdajesz jakie krzywdy moze taka tabletka dlugo zażywana wywolac .
zawsze - jesli sie az tak boicie , mozecie uprawiac sex analny , dobrze rozegrany , dostrcza tyle samo frajdy jak i przyjemnosci , a niebezpieczenstwo zajscia w ciazę - zadne !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- papa_smerf
- Zaglądający
Ty sie ciesz chłopie , ze Twoja kobieta przeszla na gumki , a zrezygnowala z tabletek , nawet sobie sprawy nie zdajesz jakie krzywdy moze taka tabletka dlugo zażywana wywolac .
Kobiety biorą, robią przerwy i dalej biorą. Wiem że jest to szkodliwe gdy sie długo bierze i nie wymagam tego od niej. Teraz ma przerwę i chciałbym pożniej przynajmniej na krótki okres wróćiła do nich z powrotem. Ale z tym jest tak samo jak z analem, czytaj dalej...
Andrew pisze: mozecie uprawiac sex analny
Stary zapomnij! Rozmawiałem z nią na ten temat, mi by wystarczyło gdybym tylko palca mógł jej włożył w drugi otworek jak sie kochamy ale ona nie chce nawet o tym słyszeć a tym, nigdy mi nie na to nie pozwoli
- papa_smerf
- Zaglądający
lollirot pisze:nigdy nie mów nigdy, w seksie się ewoluuje
Jakoś wątpie w to... Ona jest moja pierwsza partnerka ja jestem jej trzecim, powinna być więc bardziej doświadczona, chcieć się bawić seksem, a jest wręcz przeciwnie . Brak u niej fantazji, pomysłów erotycznych, które chciałaby zrezalizować. Wszystko wychodzi odemnie o wiele rzeczy musze sie prosic. Mało kiedy słysze od niej "zrób mi tak... / chce tak...". Jak wiadomo w miare jedzenia apetyt rośnie ale tylko u mnie . Wszystko co zaproponuje spotyka sie z jej odmową . Nie wiem co robić, rozmowy z nią nic nie daja . Nie ukrywam seks jest dla mnie ważny. Może gdybym miał już kilka partnerek za soba patrzyłym na to inaczej ale jest jak jest i boje się że możę ucierpieć na tym nasz związek .
No wlasnie - ona jest twoja pierwsza partnerka i dlatego ty masz wieksza ochote na poeksperymentowanie, sprobowanie wszystkiego... Ona moze juz znac anala i wiedziec ze jej sie to nie podoba i ze nie chce tego i koniec -> jak kobieta sie uprze to ciezko ja przekonac :-)
Nie lubię jak spływa w dół spod mokrych rzęs, Dotykając prawą kroplą ust - Zielony deszcz. Jak zalewa policzki i parzy jak lawa, Co z wulkanu gorącym wodospadem spada.
- ksiezycowka
- Weteran
Nie ow ja mam plan za 1,5 miesiaca rzucic to gowno I te znie moge sie po godzic z mysla sexu z gumka Znow bolace okresy raz na 3 meisiace nei wiadomo kiedypapa_smerf pisze:Przejście z tabletek na gumki jest jedną z najgorszych rzeczy jaka chyba może się zgarzyć i zdarzyła się
I stad jej glupota wlasnie wynika i tak czy siak problem.Yenna pisze:Ona moze juz znac anala i wiedziec ze jej sie to nie podoba i ze nie chce tego i konie
- papa_smerf
- Zaglądający
Zapewnia mnie że nigdy nie probowała anala. Z tego co mi mowila niczego szczegolnego nie probowala ze swoimi byłymi, najzwyklejszy seks...
Poszedłem na kompromis chciałem przynajmniej włożyć palca w drugi otworek kiedy sie kochamy ale nie pozwoliła. Zgodziła się tylko na jego dotykanie...
jaguar166 pisze:Moze idźcie na jakiś kompromis ? :
Poszedłem na kompromis chciałem przynajmniej włożyć palca w drugi otworek kiedy sie kochamy ale nie pozwoliła. Zgodziła się tylko na jego dotykanie...
- ksiezycowka
- Weteran