I'm still alive
Moderator: modTeam
I'm still alive
Własnie nałykałam sie tabletek i popiłam dużą ilością alkoholu...sama nie wiem dlaczego.. :566: ale mi sie to zaczyna podobać..te zaburzenia rownowagi...
ciekawe jak to się skończy..chmm....Mama mnie woła ale nie pójdę.. O,atos przyszedł - czy on cos podejrzewa?jak na psa jest w miare inteligetny...
A tak po za tym to co u was?Idę spać. Nie mam przyjaciół.
ciekawe jak to się skończy..chmm....Mama mnie woła ale nie pójdę.. O,atos przyszedł - czy on cos podejrzewa?jak na psa jest w miare inteligetny...
A tak po za tym to co u was?Idę spać. Nie mam przyjaciół.
Jak sie ma malo kasy na imprezie to 5 ibupromow i 1 browar Efekt jak po wiekszej ilosci piwek
Nie, no świetny pomysł... jak chcesz to tak bierz sobie ibupromik i piwno, ale jak zacznesz mieć napad jakis drgawek lub problemy z sercem, to wiedz od czego uszkodziłęś sobie organizm. Czy ty nie wiem, że zażywanie tabletek i alkoholu może czasem skończyć się wizytą w szpitalu lub nawet czymś gorszym... Lepiej czasem zastanów się co mówisz, bo dzięki Tobie może komus stać się krzywda....
"Życie jest cieniem ruchomym jedynie, nędznym aktorem, który przez godzinę pyszni i miota się po scenie, aby za chwilę umilknąć na zawsze.
Jest bajką opowiedzianą przez głupca pełnego furii i wrzasków, które nic nie znaczą."
Jest bajką opowiedzianą przez głupca pełnego furii i wrzasków, które nic nie znaczą."
Dziwię się takim dziewczynom, które doradzaja rodzaj środka oszałamiającego zamiast wizyty u psychologa.
na zartach sie nie znasz???
p.s. i od razu ja do psychologa wysylasz? bez przesady...ze ktos ma doline to nie powod aby od razu tam isc...wystarczy dobry przyjaciel ktory zawsze wyslucha...to jest prawdziwy psycholog.
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”