pomóżcie

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

aska
Początkujący
Początkujący
pomóżcie

Postautor: aska » 10 kwie 2004, 19:14

mam problem....po kazdym stosunku mam krwawienie z pochwy...nie wiem czy to normalne.. ? biore tabletki ale to krwawienie wystepuje zaraz po stosunku, wiec nie przypuszczam zeby mialo z nimi zwiazek, aha..i dodaje ze to nie jest ani nie byl moj pierwszy raz...kochalismy sie juz kilka razy i zawsze bylo tak samo....krew potem... wlasciwie to jest podczas stosunku...bo on ma czlonka zakrwawionego....czy to jest normalne ? pomozcie...tymbardziej ze sam stosunek jest dla nas obojga bardzo przyjemny i podczas nic mnie juz nie boli.......:(
Awatar użytkownika
LukS
Entuzjasta
Entuzjasta
Re: pomóżcie

Postautor: LukS » 10 kwie 2004, 19:23

Ja tu nie widze innej możliwości jak zgłosić się do ginekologa. Na pewno już byłaś więc kolejna wizyta nie jest problemem !
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 10 kwie 2004, 19:25

proponuje wybrac sie do ginekologa, byc moze to nie do konca przerwana blona dziewicza, ale skoro kochaliscie sie juz kilka razy musi byc cos nie tak. nie zwlekaj. takie rzeczy czesto sie zdarzaja.
Awatar użytkownika
Misio
Entuzjasta
Entuzjasta
Nic sie nie bój !

Postautor: Misio » 11 kwie 2004, 08:39

Moja dziewczyna tez tak miala i rowniez bierze tabletki...... zawsze po stosunku moj maly był w krwi nie duzo ale byl tak wiec nic sie nie stresuj to ustanie przynajmniej u mojej dziewczyny ustało !
aska
Początkujący
Początkujący
Postautor: aska » 11 kwie 2004, 08:50

dzieki Misio!! troche mnie pocieszyles...moze to rzeczysiwcie nie do konca przerwana blona dziewicza....pozdrawiam i dzieki wszystkim za odpowiedzi
Awatar użytkownika
Madzia
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Madzia » 11 kwie 2004, 10:47

Ja na Twoim miejscu nie czekałabym kiedy "ustanie" tylko od razy zgłosiłą sie do lekarza. Przecież chodzi o Twoje zdrowie...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 11 kwie 2004, 11:05

Mysle ze to nie jest tak , ze jest to nie dokonca przerwana błona dziewicza! Błona dziewicza jest u wejscia do pochwy , a z tego co piszesz kwawienie jakies tam nie wielkie nusi wystepować w srodku . Czas odwiedzić ginekologa ! :)
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”