problem z wytryskiem

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

creep
Początkujący
Początkujący
problem z wytryskiem

Postautor: creep » 10 kwie 2004, 00:26

Moj problem polega na tym ze przy kochaniu sie z pierwsza dziewczyna doszedlem do orgazmu po kilku "posunieciach", sytuacja ta powtorzyla sie trzykrotnie. Tyle mialem z nia stosunkow. Potem przez pewien czas bylem z dziewczyna z ktora tego problemu juz nie bylo. Moglismy sie kochac spora ilosc czasu i bylo OK. Teraz ostatnio uprawialem sex z nastepna dziewczyna i sytuacja mi sie powtorzyla, tak jak bylo z ta pierwsza. Czyli wytrysk niedlugo po wprowadzeniu czlonka. Od czego to zalezy? Czy chodzi o to ze u pierwszej i trzeciej bylo ciasniej moze i to mnie tak szybko pobudzalo? Myslalem ze to moze okres pierwszych stosunkow ale skoro sytuacja sie powtarza to mam spore obawy ze nie bede mogl zadowolic swojej pani, a takie szybkie konczenie mi radosci tez nie daje. Macie dla mnie jakas rade?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 10 kwie 2004, 02:10

Moze panie nr 1 i 3 nie tylko byly ciasniejsze ale tez Cie bardziej podniecaly? Bo to ma spore znaczenie :) A rada... cwiczenie czyni mistrza :) Poza tym, jak ona bierze tabletki, to mozesz w niej skonczyc i dalej to robic, 2 wytrysk tymsamym osiagniesz (tylko pozniej) :)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 10 kwie 2004, 04:39

I tu wyjątkowo zgadzam się z Maverickiem, tylko dodam, że nie koniecznie dziewczyny muszą brać tabletki. Podobnie jest z prezerwatywą, bo już samo jej stosowanie u faceta opóźnia orgazm. Można też zastosować inny zabieg,a mianowicie podczas gry wstępnej doprowadzić dziewczynę na skraj orgazmu, tak by ona kończyła wcześniej (tylko, że tutaj jest ten mankament, że sama przyjemność trwa krócej- ale wybór należy do ciebie).
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
LukS
Entuzjasta
Entuzjasta
Re: problem z wytryskiem

Postautor: LukS » 10 kwie 2004, 16:18

Coż - trening czyni mistrza. Czasami trzeba wyczuć moment, w którym przestać i odczekać chwilę. Potem można od nowa. Najlepiej w takiej przerwie używać języczka, aby nam nasza Pani nie ostygła :D

Wpływ na długość mają na pewno także przerwy pomiędzy kolejnymi stosunkami. Zbyt długa astynencja powoduje niestety szybki koniec !
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 10 kwie 2004, 17:44

skoro juz o tym mowa to dołącze tu moje pytanie!! :) otóż: co zrobic gdy facetowi potrzeba troche wiecej czasu niz dziewczyna aby osiagnąć szczyt? czy mozna to jakos "wycwiczyc" :) dla lepszego zrozumienia powiem ze narazie jestemy na etapie pieszczot ale oboje myslimy aby spróbowac wiecej!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 10 kwie 2004, 18:09

Raczej na pewno On skonczy szybciej i to o wiele nizli Ty ! ;)
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 10 kwie 2004, 19:07

Agatko, spójrz na wypowiedź wyżej: nie dopuszczaj chłopaka do dłuższej abstynencji
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 10 kwie 2004, 19:43

On raczej nie będzie protestował :D
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 10 kwie 2004, 20:45

Raczej na pewno On skonczy szybciej i to o wiele nizli Ty !

krzys hmm kurde nie wiem czy cie dobrze rozumiem ;) mówisz to na powaznie czy to ma byc zart?? :)
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 10 kwie 2004, 20:46

Założę się, że jak najbardziej poważnie. :)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 11 kwie 2004, 01:12

Wystarczy sie zastanowic. Czy kiedykolwiek na forum jakis chlopak zalil sie ze jego dziewczyna konczy przed nim? Nie? Czyli to sie nie zdaza :D
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 11 kwie 2004, 10:17

A nawet jezeli by konczyla to przeciez zaden problem kobieta moze miec pare orgazmow zanim mezczyzna skonczy.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 11 kwie 2004, 11:08

Mysle ze juz nie musze odpowiadac na zadane mi pytanie !
creep
Początkujący
Początkujący
Postautor: creep » 11 kwie 2004, 13:15

Moze jeszcze wroce do swojej sprawy. Otoz paradoksalnie najlepiej mi bylo z pania nr 2 gdy moglismy sobie pozwolic na dluga zabawe. Jesli chodzi o nr 3 to akurat bylo moim zdaniem slabo i to mnie zastanawia czemu tak szybko szczytowalem, a to bylo bardzo szybko. Przerwa miedzy 2 a 3 nie bylo wcale dluga, a raczej krotka, wiec kwestia przerwy w kontaktach seksualnych nie ma tu wiele do powiedzenia. Trening czyni mistrza, hmmm za mistrza sie nie uwazam, ale wlasnie po pani nr 2 pomyslalem ze problem minal, a tu nagle powrocil. Bardzo mnie to zastanawia
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 11 kwie 2004, 15:16

A co tu jest do zastanawiania , sex to nie tylko wkładanie fiutka do myszki , i to czy jest ciasniejsza czy tez nie , ale również wiele innych bodzców które są odbierane czy to przez nasza podswiadomosć czy nas samych , takich jak wzgledy wzrokowe słuchowe , zapachowe itd.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 11 kwie 2004, 23:12

Dokladnie, jesli wszystko bardziej na nas dziala ze wszystkich stron i zmyslow no to przy takim podnieceniu musi sie to szybko skonczyc. Aha, czy jakbys mial porownac, to czy przy paniach 1 i 3 bylo iweksze podniecenie niz przy 2?

Ps: Boze jak nie lubie ludziom przypisywac etykietek czy numerkow...
creep
Początkujący
Początkujący
Postautor: creep » 14 kwie 2004, 18:42

Nie sadze aby podniecenie bylo wieksze. Po wlozeniu czlonka do pochwy od razu poczulem ten moment. Tego nie bylo przy drugiej dziewczynie, przy ktorej bylo mi najlepiej.

PS przypisywanie numerkow nie jest sympatyczne, lecz imionami nie chce operowac, a zmyslac nie bede
Awatar użytkownika
Kemot
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kemot » 18 lip 2004, 13:30

A jak sie spuściłeś to koniec ze stosunkiem? Czy jeszcze raz?

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”