problem z wytryskiem
Moderator: modTeam
problem z wytryskiem
Moj problem polega na tym ze przy kochaniu sie z pierwsza dziewczyna doszedlem do orgazmu po kilku "posunieciach", sytuacja ta powtorzyla sie trzykrotnie. Tyle mialem z nia stosunkow. Potem przez pewien czas bylem z dziewczyna z ktora tego problemu juz nie bylo. Moglismy sie kochac spora ilosc czasu i bylo OK. Teraz ostatnio uprawialem sex z nastepna dziewczyna i sytuacja mi sie powtorzyla, tak jak bylo z ta pierwsza. Czyli wytrysk niedlugo po wprowadzeniu czlonka. Od czego to zalezy? Czy chodzi o to ze u pierwszej i trzeciej bylo ciasniej moze i to mnie tak szybko pobudzalo? Myslalem ze to moze okres pierwszych stosunkow ale skoro sytuacja sie powtarza to mam spore obawy ze nie bede mogl zadowolic swojej pani, a takie szybkie konczenie mi radosci tez nie daje. Macie dla mnie jakas rade?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
I tu wyjątkowo zgadzam się z Maverickiem, tylko dodam, że nie koniecznie dziewczyny muszą brać tabletki. Podobnie jest z prezerwatywą, bo już samo jej stosowanie u faceta opóźnia orgazm. Można też zastosować inny zabieg,a mianowicie podczas gry wstępnej doprowadzić dziewczynę na skraj orgazmu, tak by ona kończyła wcześniej (tylko, że tutaj jest ten mankament, że sama przyjemność trwa krócej- ale wybór należy do ciebie).
Kochać i być kochanym
Re: problem z wytryskiem
Coż - trening czyni mistrza. Czasami trzeba wyczuć moment, w którym przestać i odczekać chwilę. Potem można od nowa. Najlepiej w takiej przerwie używać języczka, aby nam nasza Pani nie ostygła
Wpływ na długość mają na pewno także przerwy pomiędzy kolejnymi stosunkami. Zbyt długa astynencja powoduje niestety szybki koniec !
Wpływ na długość mają na pewno także przerwy pomiędzy kolejnymi stosunkami. Zbyt długa astynencja powoduje niestety szybki koniec !
Moze jeszcze wroce do swojej sprawy. Otoz paradoksalnie najlepiej mi bylo z pania nr 2 gdy moglismy sobie pozwolic na dluga zabawe. Jesli chodzi o nr 3 to akurat bylo moim zdaniem slabo i to mnie zastanawia czemu tak szybko szczytowalem, a to bylo bardzo szybko. Przerwa miedzy 2 a 3 nie bylo wcale dluga, a raczej krotka, wiec kwestia przerwy w kontaktach seksualnych nie ma tu wiele do powiedzenia. Trening czyni mistrza, hmmm za mistrza sie nie uwazam, ale wlasnie po pani nr 2 pomyslalem ze problem minal, a tu nagle powrocil. Bardzo mnie to zastanawia
A co tu jest do zastanawiania , sex to nie tylko wkładanie fiutka do myszki , i to czy jest ciasniejsza czy tez nie , ale również wiele innych bodzców które są odbierane czy to przez nasza podswiadomosć czy nas samych , takich jak wzgledy wzrokowe słuchowe , zapachowe itd.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”