Drażnienie
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
Mam jeszcze taką sprawę. Otóż , gdy moja kobieta doprowadzi mnie ustami i cały wytrysnę, to jak ona chce jeszcze się pobawić moim penisem to mnie to drażni i boli. Czy Wy (koledzy) też macie coś takiego?
:553: :549:
:553: :549:
-
- Zaglądający
- Entuzjasta
a moim zdaniem to sie nie ma co martwic bo jest to normalne (heheh teraz sie niektórzy smieja ze dizewczyna sie zna)
po prostu członek jest bardzo dobrze ukrwioony i unerwiony a podczas wytrysku receptory na nim sie znajdujace "mobilizuja "sie maksymalnie i potem sa tez wrazliwe. tak wiec jedyne co mozemy pomóc (my partnerki) to byc wyrozumiałe dla tego stanu rzeczy bo nic na to nie poradzimy 

- Król Maciuś
- Entuzjasta
Jarek pisze:Nie wiem jak to nazwać: drażnienie, łasakotki, ale chyba nie ból (chyba, że przy zbyt suchej pochwie doszło do obtarcia). Tak czy inaczej dalsze zabawy wymagają choć króciutkiej przerwy.
Chyba Jarek ma racje, to raczej nie ból tylko drażnienie.
Ostatnio jednak cos mnie pikneło i odrazu po moim dojściu nie kończyłem tylko wykonywałem delikatne ruchy bez przerwy i mogłem odrazu doprowadzić moją Panią nie przerywając sexu (chyba dobrze to opisałem).
- Król Maciuś
- Entuzjasta
Ja za to nie lubie jak moj chlopak po moim orgaznie dalej piesci mnie ... wtedy mnie to denerwuje, jak napisal zalozyciel tematu: drazni ... trzeba troszke odczekac ... zreszta zaraz po orgazmie lubie sie przytulic do mojego chlopaka, tak mocno sie w niego wtulic, nasze ciala sa wtedy taka gorace i stapiaja sie w jedno
mmm...
Ten kto przestaje być (...) tak naprawde nigdy nim nie był ....
-
- Uzależniony