Wyciekanie spermy...
Moderator: modTeam
Wyciekanie spermy...
Nurtuje mnie jedna rzecz, od niedawna biore tabletki antykoncepcyjne ( po których zresztą mam zwiększone nawilżenie pochwy)i po zakończeniu zbliżenia, bardzo kłopotliwe jest dla mnie nadmierne wyciekanie spermy (z sokami) z pochwy. To sprawia mi duży dyskomfort, gdy za każdym razem po zbliżeniu muszę sięgać po chusteczkę. Chciałam się poradzić czy to normalne? Czy któraś z was - dziewczyny ma podobnie? 

Ostatnio zmieniony 06 paź 2006, 19:11 przez Feless, łącznie zmieniany 2 razy.
~*†*~ "A dead world, a dark path...welcome to hell, welcome to paradise!" ~*†*~
Feless pisze:Nurtuje mnie jedna rzecz
a czy mogła by cie zamaist na czerwono to na czarno nurtowac
Feless pisze:Chciałam się poradzić czy to normalne? Czy któraś z was - dziewczyny ma podobnie?
znaczy czy co jest normalne, to, że wycieka, czy to, ze sie niepodoba jak wycieka
jak cos tam wpłynie to in wypłynac musi.
Do niedawna tez niebardzo lubiłam to wypływanie, ale sie przyzwyczaiłam. Czsami musiałam jednak siegnac po sciereczke i sie wytrzec.
Dzindzer pisze:a czy mogła by cie zamaist na czerwono to na czarno nurtowac![]()
Tak mogłaby.
Dzindzer pisze:znaczy czy co jest normalne, to, że wycieka, czy to, ze sie niepodoba jak wycieka
To że wycieka.
Tylko, że to nie jest tak, że wycieknie - wytre sie - i już. Ale poleci, wytre się, za 10 min znowu i za 20 znowu....A czasem i na następny dzień potrafi jeszcze polecieć.

- ksiezycowka
- Weteran
dyskomfort powinien sie zmniejszyc

dyskomfort powinien sie zmniejszyc
http://aneta.ulotka.biz/ Salon Fryzjerski Aneta W Olsztynie
Feless pisze:bardzo kłopotliwe jest dla mnie nadmierne wyciekanie spermy
100% normy i nie masz się czym przezjmować. Jak możesz i bardzo ci to przeszkadza to idź do łazienki. Ale nie przejmuj się tym tak. A jeśli faktycznie źle się z tym czujesz to pogadaj z partnerem o kondomach...może on ciebie przekona, że to bardzo sexy i problem zniknie. u mnie ten dyskomfort był typowo w psychice
Pod Gwiazdą będę czekać
Zawołam i dostanę odpowiedź
Zawołam i dostanę odpowiedź
Feless pisze:niedawna biore tabletki antykoncepcyjne
Lina pisze:A jeśli faktycznie źle się z tym czujesz to pogadaj z partnerem o kondomach...
właśnie po to zapewne zaczęła brać pigułki, żeby nie stosować gumek... no a jak nie ma gumek, to jest to "wyciekanie" wliczone w efekty (że się tak wyrażę)... no chyba żeby facet nie kończył w niej... to też jest jakieś wyjście...
-
- Początkujący
jak ci to przeszkadza a nie chcesz stosowac gumek to moze niech facet konczy na tobie? Ja z moim czesto tak robimy, na brzuszku, na pleckach /pupie albo gdzie tam nas poniesie
. Niestety ciagnie mnie do tego "konczenia" w srodku ale On mimo ze biore tabletki, nie jest w stanie tego zrobic. boi sie za bardzo
-
- Weteran
moon pisze:Mie tam nurtuje jedno. Jak Ty mozesz miec zwiekszona lubrykacje po pigulkach?
Cech apigulek jakiej w skzolach ucza jest zmieniejszona lubrykacja.
Mi sie w sumie tez zwiekszylo od czasu jak zaczelam brac tabletki

A wyciekanie jest normalne. Mi nie przeszkadza w najmniejszym stopniu.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- kot_schrodingera
- Weteran
a Tobietanebo pisze:nie przeszkadza ja macie potem lepiące sie od spermy majtki?

Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
moon pisze:Mie tam nurtuje jedno. Jak Ty mozesz miec zwiekszona lubrykacje po pigulkach?
Cech apigulek jakiej w skzolach ucza jest zmieniejszona lubrykacja.
Wydaje mi sie ze fakt brania pigulek nei ma tu znaczenia.
A jednak ma. Bo wcześniej przed braniem pigułki tak nie małam. Więc... No cóż, trzeba będzie się do tego już przyzwyczaić...
I dziękuje wszystkim za posty.

- ksiezycowka
- Weteran
Ja kiedys tak mialam. Tzn wycueklo ale jakis tam czas po. Pare minut czy cos. I jaka konsternacja -" choelra gdzie to poszlo? <boje_sie> "Elspeth pisze:To dopiero bym się zdziwiła jakby nie wyciekało
Sa wkladni higieniczne. A jesli mge polezac czy robimy to wieczorem [w sensie zaraz nei wstaje nie musze gdzies isc ubrac sie itp. ] to nie, zupelnie.tanebo pisze:Serio wam to nie przeszkadza ja macie potem lepiące sie od spermy majtki? Nie czujecie dyskomfortu?
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
tanebo, nie nosze majtek podczas seksu, ani najczesciej po. Jak moge i mi sie chce to sie biegne umyc, jak nie do z grubsza wycieram i klade sie spac. A jak musze majtki to wkladka i styka. Przeciez to nie cieknie jak z kranu.
[ Dodano: 2006-10-07, 22:10 ]
Moj mial
Ale ja na to patrze w ten sposob, ze po tabletkach nie mam mniej tylko, tak samo. A czuje wiecej nawilzenia bo kocham sie czesciej i sprawia mi to coraz wieksza przyjemnosc.
[ Dodano: 2006-10-07, 22:10 ]
Wstreciucha pisze:wiesz to ,bo permenentnie mial wytrysk w Tobie ?
Moj mial
Ale ja na to patrze w ten sposob, ze po tabletkach nie mam mniej tylko, tak samo. A czuje wiecej nawilzenia bo kocham sie czesciej i sprawia mi to coraz wieksza przyjemnosc.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Też nie widzę problemu, w sumie nawet to lubię. Leżymy sobie zawsze po i może sobie wyciekać, ewentualnie facet mnie wyciera. Jak chce mi się umyć później to idę, jak nie to nie idę. A jak trzeba się ubrać to wkładka i nie ma problemu. Nie bardzo rozumiem, czemu miałoby być krępujące - przed nim? Przeciez to jego bałagan ;P
- Wstreciucha
- Weteran
luzzz zlocia
nie dlatego pytam . Pytanie mialo sprowokowac do tego , czym jest problem wylewania sie z jej pochwy nasienia, w porownaniu z ryzykiem na jakie narazala sie sypiajac bez gumy. Bo wnioskuje, ze nie uzywala zadnego zabezpieczenia dajac mu spusczac sie w sobie
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
u mojej kobiety też zmniejszyła się lubrykacja po tabletkach, ale nie aż tak bardzo, chociaż używamy lubrykantów, bo czasem nauralne nawilżenie nie wystarcza... i wtedy też jpojawia się ten "problem" z wyciekaniem a jest tego sporo, chociaż nie traktujemy tako jak dyskomfort, wyciera się albo ja to robię i jak trzeba to wkładka i wszystko gra:) w sumie zabawne, ale w niektórych sytuacjach denerwujące, jak możliwosci podmycia się są "ograniczone"
Dzindzer pisze:czego za cholere nie rozumiem jak mozna byc tak skrajnie nieodpowiedzialnym, żeby nie powiedziec głupim.
A niby dlaczego głupim? Byłam świadoma tego że mogłabym zostać mamą, i akurat w moim przypadku, nie bylaby to dla mnie tragedia - wręcz przeciwnie. Jestem na to przygotowana. Wraz z moim chłopakiem jesteśmy stabilni finansowo i nie uważam siebie za osobę głupią...

po prostu ostatnio stwierdziliśmy, że jeszcze się powstrzymamy, dlatego zaczęłam brać tabl.
hathor pisze:w wieku 19 lat jesteś na tyle stabilna finansowo, że mogłabyś zostać mamą?to znaczy, że twoja mamusia i tatuś dobrze zarabiają i byliby bardzo zadowoleni, gdyby zostali dziadkami...
Tak - jestem na tyle stabilna finansowo. Tak się składa, że wraz z moim mężem odtworzyliśmy własny interes, który przynosi znaczne zyski.
A co do moich rodziców na pewno by się ucieszyli.

Dzindzer pisze:czyli po czasie stwierdziliście, ze nie jestescie jednak gotowi
po prostu patrząc na nasz wiek - stwierdziliśmy, że mamy jeszcze czas.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”