Czy jej "aktywność" jest w normie??
Moderator: modTeam
Czy jej "aktywność" jest w normie??
Mam pytanko: otóż czy to normalne że ja ze swoją dziewczyną kochamy się codziennie lub co drugi dzień?? Czasami ja już zrobiłbym sobie przerwe, a ona ma ochote na okrągło, jeszcze nie słyszałem z jej ust że nie ma ochoty a znamy sie dopiero 4 miesiące, a do łóżka wskoczyła mi po 3 tygodniach i zrobila zaraz orala. Nie wiem co o niej mysleć:/
luckyboy pisze:a do łóżka wskoczyła mi po 3 tygodniach i zrobila zaraz orala. Nie wiem co o niej mysleć:/
a to małpa jedna wskoczyła i tak siła ci zrobiła i tak od miesiecy cie gwałci a ty bidoku bałes sie odezwac i tu dopiero na necie mozesz sie wyżalic.
a co ma byc nienormalnego w tym, że dziewczyna ma duzy temperement, widac lubi seks, akceptuje siebie, tylko sie cieszyc
Zapewne jest puszczalska.Nie jestes jedyny,jak Ty nie mozesz to ma kogos na zastepstwo na pewno.Po 3tyg.wskakuje juz do lozka????Puszczalska, takie to najlepiej pod latarnia zostawic.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
inne."
A ty pewnie nie chciales tego loda po 3 tyg. ? Zmusila cie ?
[ Dodano: 2006-10-05, 01:41 ]
ja nie rozumiem o co ci chodzi, zamiast sie cieszyc ze masz lepiej, to zastanawiasz sie czy nie jest zle, bo inni maja gorzej niz ty, czyli lepiej ? 
[ Dodano: 2006-10-05, 01:41 ]
luckyboy pisze:Dla sprostowania: ja tez lubie seks i nie narzekam z tego powodu, tylko w okolo wszyscy koledzy narzekaja ze ich dziewczyny ich "zawodza" a ja mam taka sielanke i zachodze w leb czy wszystko gra, czy na normalna dziewczyne trafilem czy na jakas lekkich obyczajow

Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
luckyboy pisze:TFA, chcialem ale spodziewalem sie odpowiedzi "NIE" a tu niespodzianka
I co bylbys bardziej zadowolony gdyby odmowila ? Pozatym ona moze myslec to samo, ze moze myslala ze ty odmowisz, a ty dales sobie zrobic loda ;P
Ostatnio zmieniony 05 paź 2006, 01:46 przez TFA, łącznie zmieniany 1 raz.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
luckyboy pisze:chcialbym byc pewny ze ona to robi z uczucia, a nie z powodu ze jest szmirka
luckyboy pisze:zachodze w leb czy wszystko gra, czy na normalna dziewczyne trafilem czy na jakas lekkich obyczajow.
luckyboy pisze:a do łóżka wskoczyła mi po 3 tygodniach i zrobila zaraz orala. Nie wiem co o niej mysleć:/
Jesli tak ma myslec dzisiaj typowy facet to wole byc sama

inne."
inne."
luckyboy pisze:nie chce naciac sie
Juz sie nadziales ,ze tak powiem
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
[ Dodano: 2006-10-05, 01:53 ]
luckyboy pisze:nie ja wymyslam tylko kobiety sa latwe
Wiec zapewne i ona jest.Problem rozwiazany.
inne."
inne."
luckyboy pisze:Nie nacialem sie bo moge to zakonczyc z dnia na dzien i dalej w to nie brnac:P
To zrob tak bo widze ,ze g... z tego zwiazku bedzie.Znudzila Ci sie i szukasz pretekstu do zerwania, ot co.Trza spojrzec prawdzie w oczy a nie wymyslac.
inne."
inne."
- ksiezycowka
- Weteran
- Bywalec
moze nie jest lekkich obyczajow tylko lubi sex i lubi ciebie... wy mezczyzni z gory zakladacie, ze jak dziewczyna idzie z wami do lozka po 3 tygodniach to jest jakas latwa i z kazdym tak moze... a przeciez wy mozecie ja zauroczyc tak ze tylko z wami wszystko zrobi... :-) wiec nie ma czym sie martwic :-* moze sie tak zakochala styrasznie... a pozatym jak jest dobrze to facet itak musi znalesc dziure w calym. moj chlopak tez jak jest dobrze to szuka tylko tego co jest zsle. i zamiast pytac sie nas na forum co z nia jest to moze pogadajcie szczerze... bo skad mamy wiedziec tak prawde mowiac jaka jest. nie martw sie tylko korzystaj poki tobie i jej to odpowiada 
tarantula pisze:Puszczalska, takie to najlepiej pod latarnia zostawic.
ale ty mało przedsiebiorcza jestes, pod własna latarnie wystawic i profity ciagnac z niej ile wlezie, znaczy od tego ilu w nia wlezie
TFA pisze:ja nie rozumiem o co ci chodzi, zamiast sie cieszyc ze masz lepiej
no to jest własnie problem wielu ludzi, tworza na siłe problemy, bo nie wierza, ze moze byc dobrze, że moze byc im dobrze
luckyboy pisze:TFA, chcialem ale spodziewalem sie odpowiedzi "NIE" a tu niespodzianka
ja nie wiem, ja bym sie na Twoim miejscu cieszyła, ze panna mnie akceptuje, ze ma tamperement, ze ma ochote sprawiac mi przyjemnośc
luckyboy pisze:Ogolnie w okolo pelno lasek ktore daja komu popadnie
luckyboy pisze:tylko w okolo wszyscy koledzy narzekaja ze ich dziewczyny ich "zawodza"
a juz rozumiem, chłopak ma we łbie dwa wzorce, jeden babki która nie ma ochoty na seks, a drgi nimfomanki.
luckyboy pisze:wiem tylko tyle ile mi sama powie
i tyle ma ci wystarczyc
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
TFA pisze:"tylko dziewice sa wierne".
no a jak przestanie byc dziwica i seks jej sie spodoba to co
Andrew pisze:coś go frapuje !?
Taa, domniemane ku.restwo

Niech mu nie daje, to po m-cu wejdzie tu i napisze: co mam zrobić, bo ona chce tak rzadko?

Ostatnio zmieniony 05 paź 2006, 15:33 przez Mona, łącznie zmieniany 1 raz.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”