Jaka głupota

powariowaliscie czy co ? a co to jzu was dreszczyk emocji nie interesuje?
Dosc czesto dla mnie spotykane zjawisko , bardzo to lubie i doceniam

fajna sprawa , choć jest pewien kłopot podczas szczytowania

no ale kazdy orgazm inaczej przezywa , z biegiem czasu nie bedziesz zwracał uwagi na ludzi w koło !
Nie ma to jednak jak miałem automata , odpadało zmienianie biegów , szczegulnie w miescie , ruszanie też odpadło , bowiem lewa noga spoczywała w spokoju , słowem , musze wrucic do automata
na autostradzie , zawsze zjezdzam na wloty dla słuzb specjalnych , karetek , strazy pozarnej , utrzymanie ruchu , oznaczone takim czerwonym krzyzem
bo wytrzymac nie sposób , a miejsce jest , czego w miescie w biały dzien ...nie ma ! <browar>
ostatnio w centrum Zabrza jedziemy , i dzieje sie własnie to , a ze to była godzina 15 wiec wiadomo jaki ruch , i na guido (dzielnica Zabrza ) pech chciał, ze stanelismy akurat na przejsciu , chciałem podciagnać by sie zmiescic za nim , ale nie !... złosliwy los sprawił, ze stanołem jak na złosc na nim ! a tam młodziesz szkolan czekała na przejscie przez jezdnie ! i co zobaczyli

? jak szybą stanołem na przeciwko nich ?

reakcja była dziwna ich ...wszystkie dziewczyny uciekły z tego przejscia , na szczescie ruch sie rozładował i pojechałem , smiechu było ze hej