dziwne
Moderator: modTeam
dziwne
Więc tak gdy bawie sie myszką mojej kobiety po dluzszym czasie jej miesnie u nog zaczynają sie trzasc jak by miała orgazm ale to nie orgazm to co to ona sama niewie ale nie chce slyszec tekstow po ile macie lat itp tylko co jest ?
...Już od dawna razem
Na Wieki tak bedzie...
..::Kocham Cię::..
Na Wieki tak bedzie...
..::Kocham Cię::..
- Wstreciucha
- Weteran

mlody17 pisze:nie chce slyszec tekstow po ile macie lat itp tylko co jest ?
no 17 masz nie ?
a ona pewnie mlodsza, bo na starsza nie masz szans
no wiec jej drzenie nog, to prwadopodobnie bardzo silne podniecenie i byc moze rowniez orgazm, ale jest wiele wiecej symptomow , ktore mu towarzysza, a po ktorym mozesz latwo wywnioskowac czy faktycznie go miala
pewnych rzeczy udawac nie mozna, bo sie nie da
ale skoro twierdzisz , ze to nie orgazm to moze jej po prostu zimno

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
mlody17 pisze:jej miesnie u nog zaczynają sie trzasc jak by miała orgazm ale to nie orgazm
A skąd wiesz?
Gdy się w reszcie otworzy, dowiesz się więcej.
Ona najpierw musi skumać swoje ciało i reakcje - potem będziesz zadowolony, że ma orgazm.
Widzisz... w TV nie pokazują orgazmów. Do nazywania reakcji ciała trzeba dojść samemu <browar>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
- Wstreciucha
- Weteran

zwiekszona ilosc sluzu - u niektorych mozna piane ubic
powiekszona lechtaczka i wargi mniejsze
no i wiesz jakies ech och , gorne Ce , utrata kontaktu ze swiatem, potargane przescieradlo, albo krawiace szramy na Twoich plecach
zwiekszona ilosc sluzu - u niektorych mozna piane ubic
powiekszona lechtaczka i wargi mniejsze
no i wiesz jakies ech och , gorne Ce , utrata kontaktu ze swiatem, potargane przescieradlo, albo krawiace szramy na Twoich plecach
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
K3m0T pisze:u mojej panny podczas duzego podniecienia drża nogi oraz brzuszek i bardzo jest to fajnei byc moze u twojej tez tak jest;] a co do orgazmu to nie przegapi go a sadze ze ty tez nie
![]()
pozdrawiam
Tak byc moze , po prostu juz sie wkuza i chce wiecej ...ciało
nie wszystkie kobiety mają orgazmy gwałtowne , ze tak to nazwe , niektóre mają je , tu znawu ze tak powiem
po cichuposzukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
MarcinekTata
- Entuzjasta