Brzydki zapach
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
Siema!
Mam wielki problem...
Ostatnio bylam na wycieczce, w pokojach nie były zbyt dobre warunki... w kazdym razie kochalam sie z moim chłopakiem, dotykalismy sie... pozniej spałam nago ...
Chodzi mi o to że teraz i juz dzien po wycieczce wydziela sie "ze mnie" bardzo... bardzo nieprzyjemny zapach...
Wiecie moze dlaczego sie tak dzieje? i czy moze to byc jakies powazniejsze zakazenie!?
Mam wielki problem...
Ostatnio bylam na wycieczce, w pokojach nie były zbyt dobre warunki... w kazdym razie kochalam sie z moim chłopakiem, dotykalismy sie... pozniej spałam nago ...
Chodzi mi o to że teraz i juz dzien po wycieczce wydziela sie "ze mnie" bardzo... bardzo nieprzyjemny zapach...
Wiecie moze dlaczego sie tak dzieje? i czy moze to byc jakies powazniejsze zakazenie!?
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
- Zaglądający
Wstreciucha pisze: a jak wyglada sprawa ze sluzem ?
a wiec sluz jest zołtawo-przezroczysty... jak rano ide pod prysznic to w polodnie jest bardziej jak zołtawo-przezroczysty a pozniej z uplywem czasu jest bardzo jak zołty... =/
a dolegliwosc w sumie to juz na 2 czy 3 dzien!
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2006, 17:54 przez SzczesLiwWa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wstreciucha
- Weteran
- Zaglądający
Wstreciucha pisze:swedzi ? piecze ? czesto oddajesz mocz ?
[ Dodano: 2006-09-26, 17:53 ]
w sluzie sa grudki biale ?
Nie w sluzie nie ma zadnych grudek bialych ani zadnyh innych...
a czy swedzi czy piecze to raczej nie! na pewno nie piecze! mozna by powiedziec ze tak lekko swedzi... a mocz oddaje normalnie!
- Wstreciucha
- Weteran
kup dobry plyn do higieny intymnej
profilaktycznie jesli obawiasz sie jakiegos grzybka zastosuj calendulin - dopochwowe, bez recepty
mozesz tez kupic vagosan, zrobic sobie kilka nasiadowek w wywarze
obserwuj co sie dzieje
a jeszcze jedno , kiedy ta wycieczka byla ? i kiedy objawy wystapily ?
kup dobry plyn do higieny intymnej
profilaktycznie jesli obawiasz sie jakiegos grzybka zastosuj calendulin - dopochwowe, bez recepty
mozesz tez kupic vagosan, zrobic sobie kilka nasiadowek w wywarze
obserwuj co sie dzieje
a jeszcze jedno , kiedy ta wycieczka byla ? i kiedy objawy wystapily ?
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
-
- Zaglądający
- Weteran
wiec stawiam na grzybka, choroby weneryczne raczej rozwijaja sie dluzej , ich objawy widoczne sa wiele pozniej niz Ty zauwazylas
oprocz tego co poradzilam, mozesz spytac pania w aptece, ona da Ci cos na ten stan zapalny
I nie przemywaj sie za czesto, a raczej dobrymi srodkami. Higiena nie polega na tym by sie myc 10 razy dziennie
nie wpadaj w panike. Kup sobie zapachowe wkladki do majtek, to zniwelujesz dyskomfort .
Jesli za pare dni nie ustapia objawy , zglos sie do lekarza .
i jeszcze jedno - sluz o kolorze zolto - bialo - przezroczystym nie posiada chorobowych objawow
aaaa i nie wiem czy pisalam, ale do ustapienia objawow wstrzymaj sie z seksem
oprocz tego co poradzilam, mozesz spytac pania w aptece, ona da Ci cos na ten stan zapalny
I nie przemywaj sie za czesto, a raczej dobrymi srodkami. Higiena nie polega na tym by sie myc 10 razy dziennie

Jesli za pare dni nie ustapia objawy , zglos sie do lekarza .
i jeszcze jedno - sluz o kolorze zolto - bialo - przezroczystym nie posiada chorobowych objawow
aaaa i nie wiem czy pisalam, ale do ustapienia objawow wstrzymaj sie z seksem
-
- Zaglądający
A JAK ZACZYNA SWEDZIEC?! TO CHYBA NA NIC DOBREGO NIE WSKAZUJE!! =/ TROCHE MMNIE TO PRZERAZA!!!
- Wstreciucha
- Weteran
- Zaglądający
Idz dziewczyno do ginekologa. Powiedz o tym swojemu chłopakowi albowiem on moze takze jest zarażony o tyle u meżczyzn przebiega to bezobjawowo, chociaż nie zawsze.
Istnieje takze mozliwość że miejsca intymne oraz dobyt masz wygolone i włoski odrastają. Nie zapytałam o to więc
Goliłas sie dla swojego chłopaca przed tym zanim przespaliście sie tam???
Istnieje takze mozliwość że miejsca intymne oraz dobyt masz wygolone i włoski odrastają. Nie zapytałam o to więc
I nic nie wiem i nic nie rozumiem
I
iąż wierzę biednymi zmysłami
Ze ci ludzie na drugiej półkuli
Muszą chodzić do góry nogami
"Julian Tuwim"
I

Ze ci ludzie na drugiej półkuli
Muszą chodzić do góry nogami
"Julian Tuwim"
-
- Zaglądający
Chłopak sam to zauwazył! a raczej on mi o tym powiedział! to czuc strasznie czuc! jak sie kochalismy pozniej to gumka strasznie nie ładnie pachniała =/ i w ogole wszystko czym mnie tak dotykał! pozniej sama to poczułam!!!
a co ma do tego golenie? tzn ma jakies znaczenie? ... tzn jesli chodzi o golenie to wiem ze to nie przez to mnie swedzi... ... odrozniam swedzenie przez odrastajace włoski a takie nie przyjemne jak teraz... =/
A i jeszcze cos... ostatnio nam gumka pekła i jesli mialabym jakas taka chorobe brzydka... to nie ma mozliwosci zebym "wpadła" ? ma to z tym jakis zwiazek!?
a co ma do tego golenie? tzn ma jakies znaczenie? ... tzn jesli chodzi o golenie to wiem ze to nie przez to mnie swedzi... ... odrozniam swedzenie przez odrastajace włoski a takie nie przyjemne jak teraz... =/
A i jeszcze cos... ostatnio nam gumka pekła i jesli mialabym jakas taka chorobe brzydka... to nie ma mozliwosci zebym "wpadła" ? ma to z tym jakis zwiazek!?
- Wstreciucha
- Weteran
SzczesLiwWa pisze:ostatnio nam gumka pekła i jesli mialabym jakas taka chorobe brzydka... to nie ma mozliwosci zebym "wpadła" ?
co ma jedno z drugim wspolnego ? mozna byc chorym i zajsc w ciaze
Ja sie tylko zastanawiam, jak cholernie obrzydliwe musialy byc warunki na tej wycieczce , ze cos zlapalas
-
- Zaglądający
Lepiej nie pisać =/ w pokojach były np. 2 łozka(lub wiecej) na nich koce sprzed 20 lat (tak wygladały) nie mozna bylo sie na nich polozyc bo tak kluły =/ poduszki ... z tego co widzialam w ogole nie prane bo moje byly zalane krwia (kropkami krwi czyli z okresu) a kołdry poszarpane troszke... ale to wszystko bez poscieli ... bo tak sobie zazyczylismy (nie wiedzielismy ze beda takie warunki... a chodziło o pieniadze) ... była tez umywalka a w okol niej kafelki na ktorych byly ' grzyby '
co jeszcze? to tylko mozna sie domyslec
a dzieki... myslalam ze jedno z 2 moze miec cos wspolnego...

SzczesLiwWa pisze:Lepiej nie pisać =/ w pokojach były np. 2 łozka(lub wiecej) na nich koce sprzed 20 lat (tak wygladały) nie mozna bylo sie na nich polozyc bo tak kluły =/ poduszki ... z tego co widzialam w ogole nie prane bo moje byly zalane krwia (kropkami krwi czyli z okresu) a kołdry poszarpane troszke... ale to wszystko bez poscieli ... bo tak sobie zazyczylismy (nie wiedzielismy ze beda takie warunki... a chodziło o pieniadze) ... była tez umywalka a w okol niej kafelki na ktorych byly ' grzyby 'co jeszcze? to tylko mozna sie domyslec
![]()
No ale jak mogliście się zgodzić na pobyt w takich warunkach?

-
- Zaglądający
- Weteran
- Weteran
Mona pisze:Proponuję przebadać się w kierunku rzęsistka.
jak ma sie przebadac w kierunku rzesitka, to powinna sie przebadac w kierunku wszystkich popularnych chorob wenerycznych . Wowczas doplaci wiecej za badania laboratoryjne, ale wyprobowane na "hodowli" antybiotyki beda pewnym lekiem . Swoja droga , w przypadku rozpoznania na sobie np rzezaczki - ginekolog przepisuje antybiotyk nawet bez badania. Oczywiscie nalezy poprosic od razu dla partnera.
SzczesLiwWa pisze:Lepiej nie pisać =/ w pokojach były np. 2 łozka(lub wiecej) na nich koce sprzed 20 lat (tak wygladały) nie mozna bylo sie na nich polozyc bo tak kluły =/ poduszki ... z tego co widzialam w ogole nie prane bo moje byly zalane krwia (kropkami krwi czyli z okresu) a kołdry poszarpane troszke... ale to wszystko bez poscieli ... bo tak sobie zazyczylismy (nie wiedzielismy ze beda takie warunki... a chodziło o pieniadze) ... była tez umywalka a w okol niej kafelki na ktorych byly ' grzyby ' co jeszcze? to tylko mozna sie domyslec
takie warunki? to woła o pomstę do nieba... i ile za to zapłaciliście? jak ja byłam na wakacjach, to miałam pokój z łazienką i telewizorem, wszystko czyste i schludne, nowe mebelki mieli i to wszystko za 26 zł na nockę od osoby. A było nad morzem i to w sezonie. Tyle że to było małe miasteczko pod Władysławowem. To, że chodziło o pieniądze, to rozumiem, ale wszystko ma swoje granice. Jak można taki syf oferować???
- Wstreciucha
- Weteran
wiem , mowilam o tym nawet wyzej , dlatego poradzilam jej tak a nie inaczej
ale wyobraz sobie , ze ona idzie sie przebadac na rzesistka, i nic nie wychodzi , mowia zwyczajna grzybica
a za tydzien pojawiaja sie owrzodzenia , sluz zmienia kolor - i co ? ponowne badania
ja wiem ile z tym zachodu, bo robilam na wszystko rok temu
mocno interesowalam sie tym tematem, bo jestem w kraju gdzie zachorowalnosc na choroby weneryczne jest przeogromna , jak przyjechalam na wakacje do kraju to momentalnie poszlam sie profilaktycznie przebadac, bo w zyciu takich badan nie mialam robionych
ale wyobraz sobie , ze ona idzie sie przebadac na rzesistka, i nic nie wychodzi , mowia zwyczajna grzybica
a za tydzien pojawiaja sie owrzodzenia , sluz zmienia kolor - i co ? ponowne badania
ja wiem ile z tym zachodu, bo robilam na wszystko rok temu
mocno interesowalam sie tym tematem, bo jestem w kraju gdzie zachorowalnosc na choroby weneryczne jest przeogromna , jak przyjechalam na wakacje do kraju to momentalnie poszlam sie profilaktycznie przebadac, bo w zyciu takich badan nie mialam robionych
SzczesLiwWa pisze:Mam wielki problem...
mialam kiedys doklednie te same objawy co ty,ginekolog stwierdzil ze to stan zapalny,dostalam gynalgin-takie tabletki dopochwowe bardzo tanie bo 1zl.81gr. ale niestety na recepte i masc pimafucort mialam to stosowac przez 10 dni ale w sumie po 2 juz mi przeszlo,no ale trzeba oczywiscie do konca,no i dobrze by bylo zeby partner tez zastosowal jakas masc moze byc nawet clotrimazolum ona jest bez recepty.objawy bardzo szybko ustepuja tylko ze zdarzaja sie nawroty:/ dlatego lepiej miec w domu profilaktycznie taka masc
-
- Zaglądający
A wiec wszystko juz mowie jak z tym było! ....
BYłam dzis rano u ginekologa, przebadał i powiedział ze to grzyb....
no i przepisał mi tabletki... to mam wziasc 2 razy po 2 tabletki i tyle... to samo partner...
powinno wtedy wszystko przejsc
powiedział ze daje taka srednia dawke i jakby mi to nie przeszło przepisze mocniejszą...
a i jeszcze dal mi taka masc... mialam do wyboru albo czopki albo masc...
wziełam masc...
Zobaczymy za 2-3 dni...
a jesli chodzi o wycieczke.. to placilismy 30 zł... kolacja, spanie, sniadanie....
Dziekuje za wszystkie rady
BYłam dzis rano u ginekologa, przebadał i powiedział ze to grzyb....
no i przepisał mi tabletki... to mam wziasc 2 razy po 2 tabletki i tyle... to samo partner...
powinno wtedy wszystko przejsc
powiedział ze daje taka srednia dawke i jakby mi to nie przeszło przepisze mocniejszą...
a i jeszcze dal mi taka masc... mialam do wyboru albo czopki albo masc...
wziełam masc...
Zobaczymy za 2-3 dni...
a jesli chodzi o wycieczke.. to placilismy 30 zł... kolacja, spanie, sniadanie....
Dziekuje za wszystkie rady
- Wstreciucha
- Weteran
SzczesLiwWa pisze:powiedział ze to grzyb....
no prosze, powinnam brac za to pieniadze

fajnie , ze juz masz spokojna glowke, nastepnym razem uwazaj, nie warto oszczedzac na higienie i zdrowiu <browar>
jak dla mnie topic do zamkniecia
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”