Ból podczas seksu
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
witam was wszystkich.moj problem to teraz z kolei polega na tym ze przezywam jeszcze bol podczas pozycji na pieska:( dziewica nie jestem od lipca w pozycji klasycznej juz mnie nie bli jak partner wklada penisa ale od tylu na pieska to czuje az cala macice.jak to jest mozliwe ze w klasyku wejdzie caly i nie boli a na psiaka tylko wlozy troche i juz mu kazy wyjac bo boli jak cholera:((( czy to od innego kata wkladania?jak temu zaradzic co polecacie?
Jak miło widzieć Kogoś z Trójmiasta - witaj
Hmm, myślę, że skoro to początki, to albo (brzydko mówiąc) musisz wyrobić się albo niestety zawsze w tej pozycji będzie bolało, bo nie oszukujmy się, że wtedy właśnie jest dość głęboko i owszem można "czuć" macicę. Jednak jest masa innych pozycji, więc nic na siłę i zrezygnujcie akurat z tej na jakiś czas, a zawsze można spróbować znowu.
Pozdro <browar>
Hmm, myślę, że skoro to początki, to albo (brzydko mówiąc) musisz wyrobić się albo niestety zawsze w tej pozycji będzie bolało, bo nie oszukujmy się, że wtedy właśnie jest dość głęboko i owszem można "czuć" macicę. Jednak jest masa innych pozycji, więc nic na siłę i zrezygnujcie akurat z tej na jakiś czas, a zawsze można spróbować znowu.
Pozdro <browar>
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
-
- Zaglądający
no wlasnie kurcze jak za gleboko mi swojego majstra wlozy nawet w klasyku to lekko zaboli jak stuknie o macice ale da sie wytrzymac a pozniej juz nie czuc tego ale skoro powiadasz ze tam jest gleboko w takiej pozycji to moze zaproponuj mi inna propozycje abym szczytowala walac rekami w sciane:)
cos co rownie podrazni super punkcik tak lubiany G

karolina1985 pisze:mi swojego majstra
Tam zaraz majstra - prezesunia

karolina1985 pisze:cos co rownie podrazni super punkcik tak lubiany G
Noo, Kochana, aż tyle nie wymagaj na samym początku "drogi", bo się Chłopak wystraszy. Co Ty tak odrazu wszystko? Wiesz, że to trzeba być mistrzem, aby w ten sposób drażniąc super punkcik tak lubiany G doprowadzić do obalenia muru chińskiego? Ty sama musisz poznac swoje ciało, bo jeśli Ty tego nie zrobisz, to nie licz na to, że On będzie wróżką i zrobi to za Ciebie - Ty poznasz i Ty Jego poprowadzisz, ale radzę - poznaj (oczywiście przy Jego pomocy

"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
karolina1985 pisze: czy to od innego kata wkladania
Myślę, że tak (tzn. od kąta "natarcia")
karolina1985 pisze:jak temu zaradzic co polecacie?
Spróbuj bardziej pochylać się do przodu, albo bardziej odchylać do tyłu (od podpierania się na dłoniach do pozycji kolankowo-łokciowej). Zresztą sami musicie dobrać optymalną pozycję. Akurat przy "piesku" główna w tym twoja rola.
Kochać i być kochanym
przjdzie tak samo jak w pozycji klasycznej! przecierz to wymaga czasu i trzeba nauczyć sie tego i owego! porostuy niech nie wkłada za głęboko, alebo niech robi to wolnij delikatnije.... choć przy pozycji keidy pupa partnerki jest wypięta w stronę partnera chayb trudno sie powstrzymać przed mocniejsza jazda... ale niestety trzeba pocierpieć...
powodzenia i pozdrawiam
powodzenia i pozdrawiam
-
- Zaglądający
po prostu bedzie plycej wchodzil - bol bedzie mniejszy
po prostu bedzie plycej wchodzil - bol bedzie mniejszy
http://aneta.ulotka.biz/ Salon Fryzjerski Aneta W Olsztynie
Re: Ból podczas seksu
karolina1985 pisze:witam was wszystkich.moj problem to teraz z kolei polega na tym ze przezywam jeszcze bol podczas pozycji na pieska:( dziewica nie jestem od lipca w pozycji klasycznej juz mnie nie bli jak partner wklada penisa ale od tylu na pieska to czuje az cala macice.jak to jest mozliwe ze w klasyku wejdzie caly i nie boli a na psiaka tylko wlozy troche i juz mu kazy wyjac bo boli jak cholera:((( czy to od innego kata wkladania?jak temu zaradzic co polecacie?
jakbym siebie slyszala..... ;P
tyle ze ja mam tak ze jak siedze na moim ukochanym to mnie boli, bo wchodzi zbyt gleboko ...inne sa ok.
eat me
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”