Mam pytanko... dzis kochalam sie z chlopakiem... gdy juz doszlo do wytrysku wytarlam sobie te wszystkie "ciecze" wyplywajace ze mnie chusteczka.... i zobaczylam ze "ciecz" nie jest przezroczysta czy biala... ale lekko czerwona..... nie mam aktualnie okresu... jestem w trakcie brania tabletek anty... troche mnie to zaniepokoilo.... mysle ze nie moze to byc plamienie ktore wystepuje podczas brania 1 opakowania ( biore wlasnie pierwsze ) bo plamienie skonczylo mi sie juz pare dni temu... tzn jakis tydzien... a i tak bylo naprawde minimalne... moj chlopak sadzi ze to krawienie moze byc wywolane tym ze ostatnim razem gdy sie kochalismy chlopak dosc "ostro" piescil mnie palcami w "tamtym miejscu" i ze mogl mnie podraznic wiec teraz ta krew wyplynela razem z jego sperma.... czy to mozliwe zeby mnei az tak podraznil tzn bylo ostro... i to bardzo... ale jesli mnie podraznil to dlaczego krew nei wyplynela od razu tylko dopiero nastepnego dnia przy kolejnym stosunku a moze podraznil resztki blony dziewiczej ktora podobno do konca nie jest usuwana az do porodu... ( wspolzyjemy juz prawie rok ) jak myslicie
prosze o pomoc
Dziwne krwawienie
Moderator: modTeam
- bandzioreks
- Zaglądający
.....::DoN't Go WaStInG YoUr EmOtIoNs::.....
- ksiezycowka
- Weteran
Sorry, że odkopuję temat, ale mam podobny problem z dziewczyną. Nie kochaliśmy się jakieś 2-3 dni, a dziś długo i mocno. Jak skończyliśmy, to ona zaczęła dość mocno krwawić.. Pierwszy raz był dawno temu, bierze tabletki, jest gdzieś w połowie opakowania, więc to nie okres. Nigdy wcześniej tak nie miała. Księżycówka napisała, że to naczynko poszło - długo takie coś się goi? Trzeba z tym iść do Pana G? Ej. bo ja nie chcę, żeby jej coś było
ps. w ogóle na forum siedzę już jakiś czas, a to mój pierwszy post, więc się witam wszem i wobec ;p pzdr
ps. w ogóle na forum siedzę już jakiś czas, a to mój pierwszy post, więc się witam wszem i wobec ;p pzdr
- ksiezycowka
- Weteran