Dziwne pytnko
Moderator: modTeam
- Król Maciuś
- Entuzjasta
Moja dziewczyna ostatnio zadała mi bardzo dziwne pytanie (dodam że ona zarzywa pigółki)na które nie potrafiłem odpowiedzieć:
Co się dzieje ze spermą w jej ciele..... :059:
Czy ktos wie.... chodzi mi o czysto biologiczne podejście :568:
Co się dzieje ze spermą w jej ciele..... :059:
Czy ktos wie.... chodzi mi o czysto biologiczne podejście :568:
- Król Maciuś
- Entuzjasta
- Entuzjasta
to że półgodziny później jeszcze wypływa to wynika z właściwości spermy i budowy pochwy.Sperma po wytrysku njapierw ciekła pod wpływem gorąca wnętrza kobiety robi się jakby gęstsze(nie nadługo:)) , na końcu pochwy pod szyjką macicy powinno się znajdować wgłębienie w którym pozostaje część spermy, te słodkie skurcze pochwy są właśnie poto by popchnąć nasienie do góry,bliżej szyjki a potem przy odrobinie szczęścia wpompować ją do macicy,wtedy są większe szanse na zapłodnienie.Pozatym kobieta sama wytwarza dość sporą ilość wilgoci jak już powiedziała o tym Duszek i która wypływa z kobiety razem z nasieniem. Czasami jak mam dłuższy celibacik a potem rozkosznie się wymęcze pracując w mojej dziewczynce to się skarży że nawet rano gdy myję ząbki to czuje jak moi "chłopaki" spływają po nóżkach:)
- Król Maciuś
- Entuzjasta
z tym moim ociekaniem jest jak najbardziej przez to, ze jestem podniecona.. na nawilzanie nie moge nazekac :-)..
co do zakładania bielizny i nie mycia i nie kapania.. nie zgadzam sie i nie popieram - takie nie higieniczne..
tampon? nie da rady.. nie ma tam tego oz tyle.. dziewczyna moze sobie zrobic krzywde w ten sposob..
co do zakładania bielizny i nie mycia i nie kapania.. nie zgadzam sie i nie popieram - takie nie higieniczne..
tampon? nie da rady.. nie ma tam tego oz tyle.. dziewczyna moze sobie zrobic krzywde w ten sposob..
Wiecie ze sa naukowe badanie przeprowadzone na kobietach a co odnosci sie wpływu spermy na organizm kobiety
Gdzies tu mam ten artykół ale nie mogę go znalesć bo bym wam dokładnie opisał to . A tak napisze co zapamietałem .
Badano kobiety które to kochały sie uzywajac prezerwatyw , i takie które były zabezpieczone tak iż nasienie męskie pozostawało w srodku kobiety .
Wyniki były takie , iż te kobiety których organizm wchłaniał czesc nasienia meskiego odznaczały sie znacznie mniejszą liczbą zachorowan, tu były podane przykłady na co , a których ja nie pamietam , w stosunku do tych kobiet które to nasienia w sobie meskiego nie miały

Gdzies tu mam ten artykół ale nie mogę go znalesć bo bym wam dokładnie opisał to . A tak napisze co zapamietałem .
Badano kobiety które to kochały sie uzywajac prezerwatyw , i takie które były zabezpieczone tak iż nasienie męskie pozostawało w srodku kobiety .
Wyniki były takie , iż te kobiety których organizm wchłaniał czesc nasienia meskiego odznaczały sie znacznie mniejszą liczbą zachorowan, tu były podane przykłady na co , a których ja nie pamietam , w stosunku do tych kobiet które to nasienia w sobie meskiego nie miały

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”