u mnie tak jest! zawsze kiedy mnie mój facet pieści to mówi '' kochanie jak będziesz miała orgazm, to nie zabieraj mi rąk'' no ok, ale kiedy dojdę, to dalsze drażnienie już mnie nieco boli... po kilkunastu minutach mogę znowu dalej szaleć...
hm...czy coś ze mną nie tak??
Moderator: modTeam
hm...czy coś ze mną nie tak??
Czy u was też jest podobnie? pytanie kieruję głównie do dziewczyn
a mianowicie, kiedy macie orgazm, podczas pieszczenia przykładowo łechtaczki? to czy po tym fakcie nie chcecie już więcej?
u mnie tak jest! zawsze kiedy mnie mój facet pieści to mówi '' kochanie jak będziesz miała orgazm, to nie zabieraj mi rąk'' no ok, ale kiedy dojdę, to dalsze drażnienie już mnie nieco boli... po kilkunastu minutach mogę znowu dalej szaleć...
Chodzi o to, że nie mozesz miec 2 orgazmów pod rzad, bo po pierwszym jestes tam za bardzo wrazliwa
Jesli o to chodzi to jestes normalna. Ja czasami mam tak, że moge miec kilka pod rzad, ale czasami musze mieć ze 2 minutyprzerwy, bo moja łechtaczka robi sie zbyt wrazliwa. Nic sie nie martw ciesz sie tym co masz. Z czasem moze ci sie troche pozmieniac.
Jesli o to chodzi to jestes normalna. Ja czasami mam tak, że moge miec kilka pod rzad, ale czasami musze mieć ze 2 minutyprzerwy, bo moja łechtaczka robi sie zbyt wrazliwa. Nic sie nie martw ciesz sie tym co masz. Z czasem moze ci sie troche pozmieniac.
- zagubiona_wenus
- Pasjonat
- Weteran
*dzieweczka* pisze:kiedy macie orgazm, podczas pieszczenia przykładowo łechtaczki? to czy po tym fakcie nie chcecie już więcej?...
[...]
ale kiedy dojdę, to dalsze drażnienie już mnie nieco boli... po kilkunastu minutach mogę znowu dalej szaleć...
Wsio haraszo! Czasami tak jest a czasami można drugi i nastepny raz bez przerwy
- bandzioreks
- Zaglądający
Po orgazmie łechtaczkowym taka sytuacj jest całkowicie normalna.Przwcież tam następuje przekrwienie, nerwy są na maxa pobudzone i trzeba na pare minut zakończyc zabawę.
Czasem lubie przejść od razu do tradycyjnego stosunku, odczucia mam wtedy lepsze. Co prawda jeszcze nie miałam( i prawdopodobnie nie będę ) mieć orgazmu pochowego, ale czuje baardzo przyjemne tarcie.
Czasem lubie przejść od razu do tradycyjnego stosunku, odczucia mam wtedy lepsze. Co prawda jeszcze nie miałam( i prawdopodobnie nie będę ) mieć orgazmu pochowego, ale czuje baardzo przyjemne tarcie.
Moja ex też tak miała. Kiedy dostawała orgazmu to chciałem kontynuować "pchniącia" żeby może powiększyć doznania, a ona chciała żebym był w środku, ale się nie ruszał.
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”