Jestem z dziewczyna 1.5 roku wszystko jest wspaniale tylko jedno mnie gryzie uprawiamy sex ze tak powiem "słuzbowo" nie widze zadnego zadowolenia z jej strony ani zadnego zaangazowania podczas gry wstepnej choc staram sie bardzo niestety nie mam odwagi z nia porozmawiac na ten tmat
Czy trafiłem na niesmiała kobiete??czy moze jest to poczatek jakiegos powaznego problemu miedzy nami?
Czekam na wasze opinie i komentarze
Pozdrawiam
Niesmiała zdiewczyna?? czy cos powaznego??
Moderator: modTeam
- paul_van_dyk
- Zaglądający
goodys pisze:Czy trafiłem na niesmiała kobiete??
goodys pisze:niestety nie mam odwagi z nia porozmawiac na ten tmat

jak z nią nie pogadasz to nigdy się nie dowiesz co jest nie tak, może odczuwa ból, nie sprawiają jej przyjemności Twoje pieszczoty, moze nie jesteś za delikatny itd, itd...
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
Seksu się nie wstydzicie, a rozmawiać tak? Rozmowa przede wszystkim!
Może ona nie miała przed Tobą nikogo i myśli, że ma być jak jest. Nie musisz od razu przeprowadzać jakiejś superoficjalnej rozmowy. Po prostu w trakcie pieszczot spytaj jej się czy tak jej się podoba, jakie Twoje pieszczoty lubi najbardziej. A Ty sam pokieruj jej ręką, westchnij, powiedz "uwielbiam jak tak robisz" itp. A to, że nie rozmawiacie o seksie trzeba koniecznie zmienić, bo długo się tak nie pociągnie.
Może ona nie miała przed Tobą nikogo i myśli, że ma być jak jest. Nie musisz od razu przeprowadzać jakiejś superoficjalnej rozmowy. Po prostu w trakcie pieszczot spytaj jej się czy tak jej się podoba, jakie Twoje pieszczoty lubi najbardziej. A Ty sam pokieruj jej ręką, westchnij, powiedz "uwielbiam jak tak robisz" itp. A to, że nie rozmawiacie o seksie trzeba koniecznie zmienić, bo długo się tak nie pociągnie.
No tak dzieki za wszystkie podpowiedzi ale to chyba nie jest takie proste wczesniej byłem z innymi dziewczynami i było wszytko ok choc wiem ze kazda kobieta inna jest
A taka mam nature ze nie lubie mowic zwłaszcza osobie na ktorej mi zalezy ze cos jest nie tak moze musimy jeszcze dojrzec bardziej w tym zwiazku i wtedy sie poprawi albo jak ktos tu juz szepnał wczesniej to ze mnie taka dup...
pozdrawiam
A taka mam nature ze nie lubie mowic zwłaszcza osobie na ktorej mi zalezy ze cos jest nie tak moze musimy jeszcze dojrzec bardziej w tym zwiazku i wtedy sie poprawi albo jak ktos tu juz szepnał wczesniej to ze mnie taka dup...

pozdrawiam
- paul_van_dyk
- Zaglądający
przede wszystkim to musicie pogadac, piszesz ze nie lubisz, a moze ona tego wlasnie potrzebuje ? lepiejby sie czula gdybyscie troche pogadali o tych sprawach ?
skoro cos jest nie tak, to trzeba obowiazkowo o tym pogadac, rozumiem ze moze to byc trudne, no ale wierze ze jakos dasz rade
skoro cos jest nie tak, to trzeba obowiazkowo o tym pogadac, rozumiem ze moze to byc trudne, no ale wierze ze jakos dasz rade
'Quis penis aquam tubant?'
1,5 roku jestescie ze soba i dopiero teraz zaczelo Ci to przeszkadzac?
Nigdy wczesniej nie rozmawialiscie o takich rzeczach? To o czym rozmawialiscie? Uprawiacie sex, a Ty sie boisz z nia o tym porozmawiac?
Najprawdopodobniej obydwoje jestescie niesmiali i boicie sie o tych sprawach porozmawiac. Powazny problem moze dopiero powstac jesli nie dogadacie sie. Widac ze Ci to przeszkadza, wiec jesli sobie czegos nie wyjasnicie to bedzie zle.
P.S. Prowokacja ?
Nigdy wczesniej nie rozmawialiscie o takich rzeczach? To o czym rozmawialiscie? Uprawiacie sex, a Ty sie boisz z nia o tym porozmawiac?
Najprawdopodobniej obydwoje jestescie niesmiali i boicie sie o tych sprawach porozmawiac. Powazny problem moze dopiero powstac jesli nie dogadacie sie. Widac ze Ci to przeszkadza, wiec jesli sobie czegos nie wyjasnicie to bedzie zle.
P.S. Prowokacja ?

Sztuką jest nie szukając nigdy siebie,
iąż na nowo się odnajdywać.

- paul_van_dyk
- Zaglądający
Nie mysl co ona sobie pomysli, pogadaj to sie dowiesz, moze jej sie wydaje ze to tak ma byc, albo cos jej nie pasuje, moze to kwestia w jakim domu sie wychowywala ... im dluzej bedziesz zwlekal z rozmowa, tym bardziej bedziesz sie zadreczal.
Jesli szczerze i na spokojnie porozmawiacie, to oboja skorzystacie.
Jesli szczerze i na spokojnie porozmawiacie, to oboja skorzystacie.
'Quis penis aquam tubant?'
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”