Pieszczoty
Moderator: modTeam
Pieszczoty
Czesc mam problem Jestem ze swoja dziewczyna juz prawie 4 miechy Jeszcze nie uprawialismy sexu ale czesto piescimy sie nawzajem i tutaj pojawia sie mój problem Ona bardzo szybko podnieca sie natomiast ja mam z tym problem. Nawet jak robi mi lodzika to nie moge dojs do wytrysku Czy to jest jakis problem z psycha czy jakis fizyczny Ja jeszcze nie uprawiałem sexu a ona tak Moze dlatego ona potrafi sie tak dobze podniecic a ja nie I czy jesli zaczniemy sie kochac na całego to mój problem zniknie Prosze o pomoc i jakies wskazówki jak mam sie bardziej rozluznic zeby odczówac przyjemnoisc z pieszczot. 

- Sir Charles
- Weteran

bardzo ciekawe:) pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją...free pisze:Jeszcze nie uprawialismy sexu ale czesto piescimy sie nawzajem i tutaj pojawia sie mój problem Ona bardzo szybko podnieca sie natomiast ja mam z tym problem.
nie Ty jeden....free pisze:Nawet jak robi mi lodzika to nie moge dojs do wytrysku
zazwyczaj przy pierwszym stosunku wszelakie problemy się potęgują...free pisze:I czy jesli zaczniemy sie kochac na całego to mój problem zniknie
odczuwaćfree pisze: i jakies wskazówki jak mam sie bardziej rozluznic zeby odczówac przyjemnoisc z pieszczot.
a po drugie to myśl tylko i jedynie o tym co dzieje się z Tobą w danej chwili...
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
free pisze:tutaj pojawia sie mój problem Ona bardzo szybko podnieca sie natomiast ja mam z tym problem.
To co napiszę, nie jest na pewno odpowiedzią na Twoje pytanie ani rozwiązaniem problemu z którym się borykasz.. ale może odrobinkę Cię pocieszę, mówiąc o moim.
Jest bardzo podobny do Twojego, a zarazem zupełnie odnienny.
Dość długo byłem pozbawiony bliskości z kobietą, cholernie brakowało mi jej zapachu, czucia jej ciepłego oddechu na moim ciele kiedy chce raz jeszcze wtulić się we mnie zanim zaśnie, brakouwało mi seksu, pieszczot...wszystkiego, nawet zwykłego dotyku..
Niedawno poznałem wyjątkową dziewczynę. Jest wspaniała, śliczna zmysłowa i bardzo, bardzo "sexy"...!
Mój problem polega na tym, że nie jestem w stanie dać jej przyjemności w klimacie erotycznym.
Mam świadomość tego, że ja sam nie jestem typem "adonisa" i raczej nie podobam się kobietą..
Ostatnio zorganizowaliśmy sobie fantastyczny wieczór, nie mogłem się powstrzymać od lawiny pieszczot jaką chciałem jej dać, po prostu chciałem ją schrupać... mam jednak wrażenie, że robiąc to wszystko nie dałem jej ani grama przyjemności... chyba nie jestem w stanie jej rozpalić ani zwyczajnie podniecić...!
To jest dopiero problem bracie...!
Tołdik.
- Sir Charles
- Weteran