Pieszczoty

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

free
Początkujący
Początkujący
Pieszczoty

Postautor: free » 03 sie 2006, 22:32

Czesc mam problem Jestem ze swoja dziewczyna juz prawie 4 miechy Jeszcze nie uprawialismy sexu ale czesto piescimy sie nawzajem i tutaj pojawia sie mój problem Ona bardzo szybko podnieca sie natomiast ja mam z tym problem. Nawet jak robi mi lodzika to nie moge dojs do wytrysku Czy to jest jakis problem z psycha czy jakis fizyczny Ja jeszcze nie uprawiałem sexu a ona tak Moze dlatego ona potrafi sie tak dobze podniecic a ja nie I czy jesli zaczniemy sie kochac na całego to mój problem zniknie Prosze o pomoc i jakies wskazówki jak mam sie bardziej rozluznic zeby odczówac przyjemnoisc z pieszczot. :?
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 03 sie 2006, 22:33

Dobra, pytanie numer 1. Jak czesto kochasz sie sam ze soba? :)
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Jawka
Weteran
Weteran
Postautor: Jawka » 03 sie 2006, 22:41

free pisze:Jeszcze nie uprawialismy sexu ale czesto piescimy sie nawzajem i tutaj pojawia sie mój problem Ona bardzo szybko podnieca sie natomiast ja mam z tym problem.
bardzo ciekawe:) pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją...
free pisze:Nawet jak robi mi lodzika to nie moge dojs do wytrysku
nie Ty jeden.... :> tu akurat to raczej kwestia umiejętności Twojej kobiety niż problemy Twojej psychiki....
free pisze:I czy jesli zaczniemy sie kochac na całego to mój problem zniknie
zazwyczaj przy pierwszym stosunku wszelakie problemy się potęgują...
free pisze: i jakies wskazówki jak mam sie bardziej rozluznic zeby odczówac przyjemnoisc z pieszczot.
odczuwać :) a nie odczówać po pierwsze...
a po drugie to myśl tylko i jedynie o tym co dzieje się z Tobą w danej chwili...
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"

Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 03 sie 2006, 22:57

Jawka pisze:bardzo ciekawe:) pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją...

bardzo ciekawe:) bo juz bylo pelno takich postow tutaj.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Jawka
Weteran
Weteran
Postautor: Jawka » 03 sie 2006, 23:13

TFA pisze:bardzo ciekawe:) bo juz bylo pelno takich postow tutaj.
albo nie za mojej "kariery", albo nie dane było mi przeczytać tego rodzaju zwierzeń.... :/
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"

Napalony
Początkujący
Początkujący
Postautor: Napalony » 03 sie 2006, 23:51

Nic sie nie przejmuj to raczej sprawy psychiczne. Może po prostu spróbuj sie wyluzować
<lodzik>
Awatar użytkownika
Tołdi
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tołdi » 04 sie 2006, 09:36

free pisze:tutaj pojawia sie mój problem Ona bardzo szybko podnieca sie natomiast ja mam z tym problem.

To co napiszę, nie jest na pewno odpowiedzią na Twoje pytanie ani rozwiązaniem problemu z którym się borykasz.. ale może odrobinkę Cię pocieszę, mówiąc o moim.

Jest bardzo podobny do Twojego, a zarazem zupełnie odnienny.

Dość długo byłem pozbawiony bliskości z kobietą, cholernie brakowało mi jej zapachu, czucia jej ciepłego oddechu na moim ciele kiedy chce raz jeszcze wtulić się we mnie zanim zaśnie, brakouwało mi seksu, pieszczot...wszystkiego, nawet zwykłego dotyku..

Niedawno poznałem wyjątkową dziewczynę. Jest wspaniała, śliczna zmysłowa i bardzo, bardzo "sexy"...!
Mój problem polega na tym, że nie jestem w stanie dać jej przyjemności w klimacie erotycznym.
Mam świadomość tego, że ja sam nie jestem typem "adonisa" i raczej nie podobam się kobietą..
Ostatnio zorganizowaliśmy sobie fantastyczny wieczór, nie mogłem się powstrzymać od lawiny pieszczot jaką chciałem jej dać, po prostu chciałem ją schrupać... mam jednak wrażenie, że robiąc to wszystko nie dałem jej ani grama przyjemności... chyba nie jestem w stanie jej rozpalić ani zwyczajnie podniecić...!

To jest dopiero problem bracie...!

Tołdik.
Awatar użytkownika
Przemuś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Przemuś » 05 sie 2006, 23:43

Tołdi ja też niekiedy mam takie wrażenie, że jakoś to wszystko co robie to na moją dziewczyne nie działa :) Ale miejmy nadzieje, że to tylko takie wrażenie. Oj jak mi się zrymowało. Pozdrawiam
maro
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: maro » 06 sie 2006, 00:16

Sir Charles pisze:Dobra, pytanie numer 1. Jak czesto kochasz sie sam ze soba? :)

tak to jest prawidłowe pytanie, a jak juz dojdzie do tego aktu zbliżenia to skup się tyez troszke na sobie i na swoich doznaniach to bedzie lepiej i przystopój z ręcznym :P i bedzie jeszcze lepiej :)
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 06 sie 2006, 21:25

No i gdzie go wywialo?
soul of a woman was created below

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”